תקנות משרד הפנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תקנות משרד הפנים
שאלה שכנראה צריך להפנות בעיקר לרפתן ..
היכן ניתן לעיין / לקבל את כל תקנות משרד הפנים העדכניות הקשורות בכלי ירייה ??
ובהמשך - כיצד ניתן להמשיך ולהתעדכן ?
האם משרד הפנים מספק את המידע הזה באופן רשמי , האם ישנם פרסומים בנושא ?
תודה
שחר
היכן ניתן לעיין / לקבל את כל תקנות משרד הפנים העדכניות הקשורות בכלי ירייה ??
ובהמשך - כיצד ניתן להמשיך ולהתעדכן ?
האם משרד הפנים מספק את המידע הזה באופן רשמי , האם ישנם פרסומים בנושא ?
תודה
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
http://www.pnim.gov.il/ תחת הכותרת "כלי יריה".
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
ארי
תודה , את האתר אני מכיר , אין שם את תקנות משה"פ , יש שם מידע חלקי וכללי מאוד , אני מחפש מקום בו רשומות תקנות כגון זו האחרונה הנוגעת לקבלת רשיון לנשק אויר ע"י מי שכבר מחזיק נשק ברשיון ...
שוב תודה
אבל החיפוש נמשך
שחר
תודה , את האתר אני מכיר , אין שם את תקנות משה"פ , יש שם מידע חלקי וכללי מאוד , אני מחפש מקום בו רשומות תקנות כגון זו האחרונה הנוגעת לקבלת רשיון לנשק אויר ע"י מי שכבר מחזיק נשק ברשיון ...
שוב תודה
אבל החיפוש נמשך
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
ריקוסוביץ' היקר !
לצערי אני שייך לפורום שמתעדכן מעת לעת וגם לי קשה ביותר לעקוב אחר כל השינויים. משרד הפנים עושה כמיטב יכולתו לעדכן את האתר מעת לעת, אבל בגלל מערכת כבדה של אישורים הדברים עולים לאתר לאחר בדיקה וכל תקופה ולא מדי יום !
אפשר כמו שאמר הרי להתעדכן באתר משרד הפנים, או לחכות שתסתיים הכנת החוק. ברגע שהוא יוגש לועדה הוא גם יפורסם באתר הכנסת (כל מה שיש עד כעת זה מצגת וטיוטות והמתן סוף לועדת ברינקר שסמכויותיה הורחבו לכלל תבחיני הנשק - שאלנו שוב בעכו וזו התשובה שקיבלנו)
אם אתה יודע כיצד מעלים מצגות לאתר אעביר לך את המצגת שבידי (לדביר יש כעת עומס עצום ולכן לא מאמין שיגיע לכך) כך תוכל לתת שרות טוב לכל חברינו באתר.
ביי
אילן
לצערי אני שייך לפורום שמתעדכן מעת לעת וגם לי קשה ביותר לעקוב אחר כל השינויים. משרד הפנים עושה כמיטב יכולתו לעדכן את האתר מעת לעת, אבל בגלל מערכת כבדה של אישורים הדברים עולים לאתר לאחר בדיקה וכל תקופה ולא מדי יום !
אפשר כמו שאמר הרי להתעדכן באתר משרד הפנים, או לחכות שתסתיים הכנת החוק. ברגע שהוא יוגש לועדה הוא גם יפורסם באתר הכנסת (כל מה שיש עד כעת זה מצגת וטיוטות והמתן סוף לועדת ברינקר שסמכויותיה הורחבו לכלל תבחיני הנשק - שאלנו שוב בעכו וזו התשובה שקיבלנו)
אם אתה יודע כיצד מעלים מצגות לאתר אעביר לך את המצגת שבידי (לדביר יש כעת עומס עצום ולכן לא מאמין שיגיע לכך) כך תוכל לתת שרות טוב לכל חברינו באתר.
ביי
אילן
תודה אילן
שלח לי את המצגת ובעזרת מביני מחשב טובים ממני אני אעשה את השרות הנ"ל
שחר
שלח לי את המצגת ובעזרת מביני מחשב טובים ממני אני אעשה את השרות הנ"ל
שחר
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד