שאלה לגבי התחרות הפתוחה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי התחרות הפתוחה
כיוון שניכר כי השאלה אבדה לה בינות התגובות באשכול ההודעה על התחרות אשאל שוב באשכול זה.
האם תהיינה עמדות לירי חופשי ?
האם תימכר תחמושת (לירי במקום) ?
מחירים אם אפשר ?
פרסום מפה ודרכי ההגעה למטווח ?
תודה
האם תהיינה עמדות לירי חופשי ?
האם תימכר תחמושת (לירי במקום) ?
מחירים אם אפשר ?
פרסום מפה ודרכי ההגעה למטווח ?
תודה
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
- תרמתי למען הסליק

חברים יקרים:
לגבי ההגעה למטווח ניר עם:
הגעה מכביש גהה (מס' 4):
-------------------------
נוסעים דרומה בכביש גהה (מס' 4), ממשיכים ישר במחלף אשדוד (לא יורדים מכביש מס' 4), ונוסעים כל הזמן דרומה. בצומת מרדכי (ממש אחרי יער מבקיעים בצד ימין) פונים שמאלה לכביש מס' 34 (לכיוון שדרות).
ממשיכים ישר וממש לפני שדרות פונים ימינה לניר עם.
הגעה מכיוון צומת מסמיה (ראם):
------------------------------
נוסעים דרומה בכביש מס' 40. בצומת פלוגות פונים ימינה לכביש מס' 35. נוסעים בכביש מס' 35, עוברים את מצודת יואב (צד ימין של הכביש), ובצומת גבעתי פונים שמאלה לכביש מס' 232.
ממשיכים כל הזמן עם הכביש, מגיעים לשדרות וחוצים אותה (כן!, עדיין באותו כביש) ממשיכים עד לצומת שער הנגב.
בצומת שער הנגב פונים ימינה לכביש מס' 34 (מיודענו מהסעיף הקודם...
) ממשיכים בכביש זה ופונים שמאלה לניר עם.
מי שרוצה הבהרות ו/או דרכי הגעה ממקומות אחרים, מוזמן לטלפן: 052-3555230 או להשאיר לי הודעה בפרטי.
לגבי ההגעה למטווח ניר עם:
הגעה מכביש גהה (מס' 4):
-------------------------
נוסעים דרומה בכביש גהה (מס' 4), ממשיכים ישר במחלף אשדוד (לא יורדים מכביש מס' 4), ונוסעים כל הזמן דרומה. בצומת מרדכי (ממש אחרי יער מבקיעים בצד ימין) פונים שמאלה לכביש מס' 34 (לכיוון שדרות).
ממשיכים ישר וממש לפני שדרות פונים ימינה לניר עם.
הגעה מכיוון צומת מסמיה (ראם):
------------------------------
נוסעים דרומה בכביש מס' 40. בצומת פלוגות פונים ימינה לכביש מס' 35. נוסעים בכביש מס' 35, עוברים את מצודת יואב (צד ימין של הכביש), ובצומת גבעתי פונים שמאלה לכביש מס' 232.
ממשיכים כל הזמן עם הכביש, מגיעים לשדרות וחוצים אותה (כן!, עדיין באותו כביש) ממשיכים עד לצומת שער הנגב.
בצומת שער הנגב פונים ימינה לכביש מס' 34 (מיודענו מהסעיף הקודם...
מי שרוצה הבהרות ו/או דרכי הגעה ממקומות אחרים, מוזמן לטלפן: 052-3555230 או להשאיר לי הודעה בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי aronh בתאריך 08 מאי 2005, 23:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
סליחה על הבורות אך איני רואה כאן ולו דוק של ציניות.
אני מניח שלבן אדם שמרים כזו הפקה יש אינטרסט טיפ טיפה יותר גדול משלי שאנשים יגיעו וכמה שיותר, באשכול הראשי שעסק בתחרות שאלתי אבדה בין יתר השאלות החשובות אך כיוון ששאלתי חשובה, אף אם זאת רק לי עצמי, ולא מצאתי בעוונתי כל התיחסות לנושא שהעלתי בה בהודעות על האירוע, הייתי שמח לקבל תשובה
יתרה מזאת, איני אוהב תחרויות אך הייתי שמח להגיע ולפגוש את החברים ואף לרכוש תחמושת ולירות במקום אם היו עמדות חופשיות (הכוונה שלא לשם תחרות)
אם מישהו מחברי האתר בכלל וגרשון בפרט נפגע מכך שציפיתי לתשובה אני באמת ובתמים מצר על כך ומבקש את סליחתו
אני מניח שלבן אדם שמרים כזו הפקה יש אינטרסט טיפ טיפה יותר גדול משלי שאנשים יגיעו וכמה שיותר, באשכול הראשי שעסק בתחרות שאלתי אבדה בין יתר השאלות החשובות אך כיוון ששאלתי חשובה, אף אם זאת רק לי עצמי, ולא מצאתי בעוונתי כל התיחסות לנושא שהעלתי בה בהודעות על האירוע, הייתי שמח לקבל תשובה
יתרה מזאת, איני אוהב תחרויות אך הייתי שמח להגיע ולפגוש את החברים ואף לרכוש תחמושת ולירות במקום אם היו עמדות חופשיות (הכוונה שלא לשם תחרות)
אם מישהו מחברי האתר בכלל וגרשון בפרט נפגע מכך שציפיתי לתשובה אני באמת ובתמים מצר על כך ומבקש את סליחתו
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד