רשיון זמני,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רשיון זמני,,
חידשתי את רשיון הנשק שלי,
בסיומו קיבלתי את הרשיון הזמני שהינו תקף ל60 יום ,,
אדם מסוים ילחץ על כפתור מסויים בירושלים בירתנו הניצחית,,
עכשיו צריך אדם מסיום לשלוח לי בדאר את הרשיון הפלסטי ,,,,
ואדם נוסף יסמן במשבצת הנכונה ,,"נשלח"
והדוור יכתת רגליו ואם לא יתבלבל אזי ישלשל לי לתיבה את המסמך הגורלי,,
שילמתי די הרבה כסף עבור החידוש ועדין עומד בפי הטעם של שנות ה50 בהם אתה עומד מול מנגנון ש"סובל" לתת לך שרות מהמאה ה21 ,,
בקופ"ח קבלת כרטיס או העתק כרטיס [מפלסטיק איכותי לא פחות אורך בדיוק 5 דקות וה"רשיון" הטרי מונך הארנקך,,
הכל ממוחשב והכל נעשה עם חיוך והכי חשוב במהירות, וחיסכון בכח אדם וכסף,,
הרי המטווחים המורשים מחוברים ישירות למשרד הפנים עי מחשבים משוכללים למה הסירבול הזה?
מה שכל סופר מרקט יכל [להנפיק כרטיס מנוי /תעודת חבר/כרטיס מועדון,,,]נבצר מהמשרד
הראשי במדינה ???????
כנראה שזה חלק מתענוגות החיים,,,,
בסיומו קיבלתי את הרשיון הזמני שהינו תקף ל60 יום ,,
אדם מסוים ילחץ על כפתור מסויים בירושלים בירתנו הניצחית,,
עכשיו צריך אדם מסיום לשלוח לי בדאר את הרשיון הפלסטי ,,,,
ואדם נוסף יסמן במשבצת הנכונה ,,"נשלח"
והדוור יכתת רגליו ואם לא יתבלבל אזי ישלשל לי לתיבה את המסמך הגורלי,,
שילמתי די הרבה כסף עבור החידוש ועדין עומד בפי הטעם של שנות ה50 בהם אתה עומד מול מנגנון ש"סובל" לתת לך שרות מהמאה ה21 ,,
בקופ"ח קבלת כרטיס או העתק כרטיס [מפלסטיק איכותי לא פחות אורך בדיוק 5 דקות וה"רשיון" הטרי מונך הארנקך,,
הכל ממוחשב והכל נעשה עם חיוך והכי חשוב במהירות, וחיסכון בכח אדם וכסף,,
הרי המטווחים המורשים מחוברים ישירות למשרד הפנים עי מחשבים משוכללים למה הסירבול הזה?
מה שכל סופר מרקט יכל [להנפיק כרטיס מנוי /תעודת חבר/כרטיס מועדון,,,]נבצר מהמשרד
הראשי במדינה ???????
כנראה שזה חלק מתענוגות החיים,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
עודד, להערכתי יש בהנפקת רשיונות כלי ירייה אלמנט כסת"חי הרבה יותר מאשר הנפקת כרטיסי "ביי אנד בולשיט" בסופרמרקטים המבוצרים של היום - המדינה שלנו צריכה לדאוג שיונפק רשיון אחד בלבד, על ידי גוף מרכזי ומאובטח. השוואה לסרבול של הנפקת כרטיסי אשראי היא הוגנת יותר. .
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מסכים עם ליאור.
רשיון נשק, כמו רשיון נהיגה, תעודת זהות, ודרכון אלה הם מסמכים חשובים שהמדינה אמורה להנפיק לך. אני לא מכיר שום מדינה בעולם בה גוף פרטי כלשהו ינפיק לך רשיון נהיגה, לא כל שכן רשיון לנשיאת נשק. כנ"ל גם כרטיסי אשראי...רק מספר מצומצם של גופים יכולים להנפיק אותם. גם לנושא של זיופים יש השפעה על הנושא... גם ככה מזייפים מסמכים, אבל אם התעודות הריקות ואמצעי ההדפסה/למינציה יתחילו להסתובב בין כל מיני גופים פרטיים אז ממש תהייה פה חגיגה בסנוקר...
השאלה היחידה שיש לי זה אם כבר טרחו ליצור רשיון פלסטי מבריק ומשוכלל, מדוע לא הלכו כבר עד הסוף ושילבו בו תמונה???
א.
רשיון נשק, כמו רשיון נהיגה, תעודת זהות, ודרכון אלה הם מסמכים חשובים שהמדינה אמורה להנפיק לך. אני לא מכיר שום מדינה בעולם בה גוף פרטי כלשהו ינפיק לך רשיון נהיגה, לא כל שכן רשיון לנשיאת נשק. כנ"ל גם כרטיסי אשראי...רק מספר מצומצם של גופים יכולים להנפיק אותם. גם לנושא של זיופים יש השפעה על הנושא... גם ככה מזייפים מסמכים, אבל אם התעודות הריקות ואמצעי ההדפסה/למינציה יתחילו להסתובב בין כל מיני גופים פרטיים אז ממש תהייה פה חגיגה בסנוקר...
השאלה היחידה שיש לי זה אם כבר טרחו ליצור רשיון פלסטי מבריק ומשוכלל, מדוע לא הלכו כבר עד הסוף ושילבו בו תמונה???
א.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

ועכשיו לחדשות:
את רשיון הפלסטיק מנפיקה חברה פרטית, ויתכן שאף יותר מאחת.
הפרטים מועברים אליה ע"י משרד הפנים, כמובן לא אחד אחד (אגב, גם התקשורת בין המטווחים למשרד הפנים נעשית אחת לשבוע), כך גם ייצור הכרטיסים עצמם.
ברוב המקרים הפלסטיק מגיע הרבה לפני ה 60 יום המצוינים הרשיון הזמני.
עד לא מזמן בוצע הדבר בבית הדפוס המשוכלל של קיבוץ בארי
הפרטים מועברים אליה ע"י משרד הפנים, כמובן לא אחד אחד (אגב, גם התקשורת בין המטווחים למשרד הפנים נעשית אחת לשבוע), כך גם ייצור הכרטיסים עצמם.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
רפתן כתב:itamar כתב:אני מסכים עם ליאור.
א.
איתמר ההבדל בין רצוי למצוי ידוע לך ?
(כמו ההבדל בגימטריה בין ר ל מ )
עם המצוי אנחנו מתמודדים לצערינו כי רב כל יום מחדש... אל הרצוי אנחנו שואפים, ועל זה אמרו עוד לא אבדה תקוותינו...
- תרמתי למען הסליק

donduck כתב:ועכשיו לחדשות:
גם השקלים שלך מדפיסים וטובעים בבית דפוס ומיטבעה בהולנד, שנותן את השירות הזה לעוד כמה מדינות בעולם... וגם את כרטיסי הפלסטיק של חברות האשראי עושה חברה חיצונית... וגם את אותם מפתחות פלסטיק שחילקו לחילים האירניים במלחמת אירן עירק בתור מפתחות לגן עדן יצרו באיזה מפעל ביפו...(זה היה פדיחה שמצאו על זה MADE IN ISRAEL)...
מה שמשנה זה מי שאחראי על התהליך ולא מי קבלן המשנה שמבצע אותו...
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:רפתן כתב:itamar כתב:אני מסכים עם ליאור.
א.
איתמר ההבדל בין רצוי למצוי ידוע לך ?
(כמו ההבדל בגימטריה בין ר ל מ )
עם המצוי אנחנו מתמודדים לצערינו כי רב כל יום מחדש... אל הרצוי אנחנו שואפים, ועל זה אמרו עוד לא אבדה תקוותינו...
איתמר תשובה שגויה
חברים מישהו רוצה לעזור לו ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד