ביקורי במשרד רישוי עסקים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ביקורי במשרד רישוי עסקים
היום יצא לי במסגרת אחד מהכובעים שאני חובש לבקר במשרד רישוי עסקים.
שם הוצגה הודעה המפרטת מה לנו, אזרחי ישראל שומרי חוק, רשאים להחזיק או לא להחזיק. מתוך הממצאים שלא ידעתי לגביהם:
1. מותר לנו להחזיק כמה מנשפים שרק נרצה. כנ"ל לגבי בקבוקי שמפניה (כן, הם מופיעים ברשימה).
2. אסור לנו להחזיק חץ, או קשת (מחוץ למסגרת מועדון קליעה), או רוגטקה, או תרסיס סירחון. אקדחי גז מדמיע מזמן נאסרו לתושבי ישראל, בנימוק שהם דומים לאקדחים.
מה שבלט בהיעדרו מרשימה זו הם כלי ירייה מושבתים, שלמיטב הבנתי אינם מופיעים יותר במאגר כלי ירייה של ממשלתנו ומותרים להחזקה על ידי מי שכיסו חפץ בכך, על אף שהם רפליקות די דומות לכלי ירייה אמיתיים (ואגב רפיליקות אסורות כמובן). כיצד מיישבים סתירה לכאורה זו?
המידע הנ"ל הובא לידיעה של מי שקורא בפורום ועדיין לא יודע. לפעמים עדיפות האכיפה נגד החזקת צעצועים מסוכנים גבוהה יותר מאשר טיפול בגניבות, פריצות וכו'.
שם הוצגה הודעה המפרטת מה לנו, אזרחי ישראל שומרי חוק, רשאים להחזיק או לא להחזיק. מתוך הממצאים שלא ידעתי לגביהם:
1. מותר לנו להחזיק כמה מנשפים שרק נרצה. כנ"ל לגבי בקבוקי שמפניה (כן, הם מופיעים ברשימה).
2. אסור לנו להחזיק חץ, או קשת (מחוץ למסגרת מועדון קליעה), או רוגטקה, או תרסיס סירחון. אקדחי גז מדמיע מזמן נאסרו לתושבי ישראל, בנימוק שהם דומים לאקדחים.
מה שבלט בהיעדרו מרשימה זו הם כלי ירייה מושבתים, שלמיטב הבנתי אינם מופיעים יותר במאגר כלי ירייה של ממשלתנו ומותרים להחזקה על ידי מי שכיסו חפץ בכך, על אף שהם רפליקות די דומות לכלי ירייה אמיתיים (ואגב רפיליקות אסורות כמובן). כיצד מיישבים סתירה לכאורה זו?
המידע הנ"ל הובא לידיעה של מי שקורא בפורום ועדיין לא יודע. לפעמים עדיפות האכיפה נגד החזקת צעצועים מסוכנים גבוהה יותר מאשר טיפול בגניבות, פריצות וכו'.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: ביקורי במשרד רישוי עסקים
ארנולד כתב:היום יצא לי במסגרת אחד מהכובעים שאני חובש לבקר במשרד רישוי עסקים.
2. אסור לנו להחזיק חץ, או קשת (מחוץ למסגרת מועדון קליעה), או רוגטקה, או תרסיס סירחון.
ארנולד ידידי.
בשם הקידמה, ועל מנת שלא לחזור לימי האדם הכפוף, נאסרה עליך החזקת חץ וקשת. כן, גם חניתות נחשבות. לגבי תרסיסי סירחון, אזי כנראה שכמה ממחברי ההוראות הללו טרם נדחסו באוטבוס ביום קייצי במקומות מסויימים בארץ ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד