שאלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה
שלום
מהו האקדח עם הכי הרבה כדורים במחסנית ?
2. מדוע חברות כמו שטייר ו הקרואטית לא מרבים בכדורים ?
רשיון לכולכם
אריה
רשיון לכולכם
אריה
- תרמתי למען הסליק

1. זכור לי האקדח של Calico בעל מחסנית אופקית של 50 או 100 כדורים.
2. אם הכוונה לייצור אקדחים כמו ה-M9 וה-HS2000, תוספת כדורים במחסנית דו-טורית תגרום או להבלטת המחסנית מהקת או קת ארוכה יותר. המוהנדסים של חברות אלה לא רצו ידית ארוכה מדי. זה פוגע בהסלקה. כנ"ל לגבי אקדחי FN. היה לפני 75 שנה בערך דגם שקיבל 15 כדורים במחסנית, אך הבלגים (שפיתחו את המחסנית הדו טורית) החליטו לקצר אותו.
2. אם הכוונה לייצור אקדחים כמו ה-M9 וה-HS2000, תוספת כדורים במחסנית דו-טורית תגרום או להבלטת המחסנית מהקת או קת ארוכה יותר. המוהנדסים של חברות אלה לא רצו ידית ארוכה מדי. זה פוגע בהסלקה. כנ"ל לגבי אקדחי FN. היה לפני 75 שנה בערך דגם שקיבל 15 כדורים במחסנית, אך הבלגים (שפיתחו את המחסנית הדו טורית) החליטו לקצר אותו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: שאלה
רגלי 22 כתב:שלום
רשיון לכולכם
אריה
הכי הרבה כדורים במחסנית??
באקדחים שבסרטים בהוליבוד... אתה רואה איזה אקדת תופי 0.38 מסכן יורה מינימום 100 בלי לעשות RELOAD. לא בא לך אחד כזה?
עכשיו ברצינות..
באקדחי PARA ובול ראיתי מחסניות 20 כדור 9ממ שלא בולטות מהנשק.
א.
- תרמתי למען הסליק

הרבה כדורים.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
רפתן כתב:כי הם מיצרים לאמריקה !!!
אילן שלום,
פרט נמק והסבר!
מה פירוש "אמריקה" - האם הכוונה לארצות-הברית?
אם כן,לידיעתך ,
אכן בעבר היתה מגבלה של כמות כדורים במחסניות לאזרחים ,אך לאחרונה המגבלה הזאת בוטלה.
לגבי אקדח עם הכי-הרבה כדורים במחסנית - אני מעריך שניתן למצוא יצרנים כאלה ואחרים שייצרו מחסניות עם קיבולת גדולה ביותר של כדורים,אך הדבר יפגע ,כמובן,בהסלקה.
מה לגבי קוטר 0.22 - האם יש אקדחים גדולים לקוטר הזה?
שהרי ידוע שככל שהקוטר קטן יותר ,ניתן "לדחוס" יותר כדורים במחסנית.
yosi254, אישית אני לא מכיר אקדחים מיטענים בקוטר 0.22LR שמחסניתם מכילה יותר מ- 20 כדורים (חשבתי על ה- Ruger Mk. 2). ישנן מחסניות גדולות יותר לרובים בקוטר זה, אך לך תדע איך פותרים את הבעיה של כרכוב בולט במחסנית ישרה תוך שמירה על טעינה יעילה.
עם זאת, המחסנית של ה- FN Five SeveN מכילה 20 כדורים, עם הקוטר הקטן יחסית של הכדורים.
עם זאת, המחסנית של ה- FN Five SeveN מכילה 20 כדורים, עם הקוטר הקטן יחסית של הכדורים.
Re: הרבה כדורים.
לטוב או לרע, אין הוכחה שמשהו מהתמונות האלה באמת עובד. ההערכה שלי: מדובר בגיבוב של שטויות.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד