היכן ניתן לרכוש נרתיק קרסול לגלוק 26?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
היכן ניתן לרכוש נרתיק קרסול לגלוק 26?
שלום!
אני מעוניין לרכוש נרתיק קרסול לגלוק 26
חיפשתי בכמה חנויות, והתקשרתי לעוד כמה.
ראיתי רק דגם אחד, כמו צמיד עבה עם גומי עליו - לא נוח כי מחליק ולא יושב טוב.
ראיתי באינטרנט שיש סוגים עם רצועה נוספת.
ונאמר לי בלהב שיש דגם המותאם ספציפית ל26 (סטייל הפלסטיק של פובוס)
היכן ניתן לרכוש כזה?
אני מעוניין לגשת ולמדוד שזה אכן נוח לפני הזמנה.
או שאולי יש מקום שיודע להכין נרתיק שכזה בהזמנה אישית?
תודה!
עמרי.
אני מעוניין לרכוש נרתיק קרסול לגלוק 26
חיפשתי בכמה חנויות, והתקשרתי לעוד כמה.
ראיתי רק דגם אחד, כמו צמיד עבה עם גומי עליו - לא נוח כי מחליק ולא יושב טוב.
ראיתי באינטרנט שיש סוגים עם רצועה נוספת.
ונאמר לי בלהב שיש דגם המותאם ספציפית ל26 (סטייל הפלסטיק של פובוס)
היכן ניתן לרכוש כזה?
אני מעוניין לגשת ולמדוד שזה אכן נוח לפני הזמנה.
או שאולי יש מקום שיודע להכין נרתיק שכזה בהזמנה אישית?
תודה!
עמרי.
כנס לאתר של פרונט לין יש שם תצוגה של נרתיק . ובדוק איתם היכן לרכוש.
http://www.front-line.co.il/
ANKLE & TACTICAL HOLSTERS
http://www.front-line.co.il/
ANKLE & TACTICAL HOLSTERS
דגם 2180 - מעולה.
קניתי בבול (אמנם לפני כשנתיים). צריך לקבע אותו מה שיותר נמוך, בשעה 4 של הקרסול (השמאלי) כך שממש ישב על השפה העליונה של הנעל, ואז הוא לא מחליק ויושב יציב. קח בחשבון שהוא ארוך יותר מהקנה של גלוק 26. אני קיצרתי אותו על ידי תפירה של הקצה על עצמו כמו מכפלת, על מנת שלא יבצבץ מתחת למכנס.
קניתי בבול (אמנם לפני כשנתיים). צריך לקבע אותו מה שיותר נמוך, בשעה 4 של הקרסול (השמאלי) כך שממש ישב על השפה העליונה של הנעל, ואז הוא לא מחליק ויושב יציב. קח בחשבון שהוא ארוך יותר מהקנה של גלוק 26. אני קיצרתי אותו על ידי תפירה של הקצה על עצמו כמו מכפלת, על מנת שלא יבצבץ מתחת למכנס.
- סליקאי כסף

שלום!
ניתן לעשות נרתיק קרסול בהזמנה אישית אצל ישראל במטווח האולימפי בהרצליה. יש לי כזה, הוא מעולה. אגב, אם אתה שמאלי - תודיע לי בפרטי, אולי נסדר משהו.
כמו כן, קיים דגם של פובוס - GL-26-A - אמור להיות נוח גם כן, לי אין ניסיון איתו.
בנוסף - לפרונט ליין קיים נרתיק פנימי עם לולאת חגורה חבויה דגם 3326 (עור) ו-K4326 (קיידקס). שניהם אמורים לתת הסלקה מעולה.
אגב, נרתיק פנקייק טוב עם חולצה מעל, אפילו די צמודה, נותן פתרון טוב מאוד גם כן (אבל מחייב חולצה לא בתוך המכנסיים).
בהצלחה!
ניתן לעשות נרתיק קרסול בהזמנה אישית אצל ישראל במטווח האולימפי בהרצליה. יש לי כזה, הוא מעולה. אגב, אם אתה שמאלי - תודיע לי בפרטי, אולי נסדר משהו.
כמו כן, קיים דגם של פובוס - GL-26-A - אמור להיות נוח גם כן, לי אין ניסיון איתו.
בנוסף - לפרונט ליין קיים נרתיק פנימי עם לולאת חגורה חבויה דגם 3326 (עור) ו-K4326 (קיידקס). שניהם אמורים לתת הסלקה מעולה.
אגב, נרתיק פנקייק טוב עם חולצה מעל, אפילו די צמודה, נותן פתרון טוב מאוד גם כן (אבל מחייב חולצה לא בתוך המכנסיים).
בהצלחה!
- סליקאי טיטניום

בהחלט ממליץ על ישראל מהרצליה, עבודה מצוינת ויתפור לך כל שיעלה על דעתך..... למרות שאינם ברשימת נותני הנחות לחברי הסליק כשבצעתי שם הזמנה איזכור שם האתר
זיכה אותי ב10% הנחה ויחס נהדר.
זיכה אותי ב10% הנחה ויחס נהדר.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אני מסתובב כבר למעלה משנתיים (אולי שלוש) עם נרתיק גומי של אורפז, ללא רצועות נוספות עם גלוק 17 עמוס לעייפה עם 17 כדורים.
תאמין לי, ה 26 יכנס לשם כמו בובה ולא יורגש כלל.
65 ש"ח יתנו לך תמורה מלאה.
רצועות נוספות, מסרבלות את העסק, לא נוחות ויגרמו לך לאחר זמן קצר לנטוש את הרעיון.... חבל.
תאמין לי, ה 26 יכנס לשם כמו בובה ולא יורגש כלל.
65 ש"ח יתנו לך תמורה מלאה.
רצועות נוספות, מסרבלות את העסק, לא נוחות ויגרמו לך לאחר זמן קצר לנטוש את הרעיון.... חבל.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד