בירבור ברשת הפורום

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האם היית רוצה שבסליק יפתח פורום כללי?

כן
29
48%
לא
32
52%

סך הכל הצבעות : 61

בירבור ברשת הפורום

על ידי מיכאל מס » 24 פברואר 2003, 15:11

חברי הסליקאים

הבירבורים ברשת הינם לדעתי פספוס של מטרות הרשת וטירדה לכלל הקוראים / כותבים.
האחד כותב בדיחה כי בא לו ולא משנה אם היא בדיחת השנה או סתם שטות{דניאל 1)
והשני רוצה להתחרות ב-ynet ולספר על התרסקות F16

נו באמת......
לפחות לי נראה שהפורום בסליק ובמיוחד פורום הנשק מיועד לשמש כקתדרא לנושאים הקשורים ברשת. אוי לנו אם נתחיל למצוא גם מתכונים לפשטידות והצעות לדייטים.

חושבני שאינני מבטא דעת יחיד...... הפורום הוא לשימוש במסגרת מטרות הפורום :!:

וובארט , אתה שם :?:

אם תוכיחו לי שטעיתי, אודה ולא אבוש.

אגב , גם בירבורת אחרת של מיבזקי שטותניקיות קיימת בפורום , אך על כך איני מלין, למרות שזה הופך להיות CHAT מעייף ומתחיל לחרוג מהנושא.
אנא סליקאים, הגיבו
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 24 פברואר 2003, 15:20

אכן אני כאן, מאזין ברוב שמע ומסכים עם חלקם:(

פורום הנשק מיועד למטרה מסויימת ובנושא מסויים, בנושאים מסויימים אני מוחק או עורך הודעות (במקרים בהם מעורבים נושאים פוליטיים/אישיים/סקסואליים/פוגעניים אחרים).
הודעות שאינן פוגעות במשתתפי האתר אינן זוכות להתייחסות מיוחדת והן נעלמות להן אם לא מתייחסים אליהן יותר מדי.

עם זאת, הייתי ממליץ לחברינו לשקול פעמיים שליחת הודעה שתוכנה אינו קשור להווית האתר.

בנוסף, אני מעלה סקר בשאלה: האם יש לפתוח פורום "פתוח" לשיחות סלון למינהן (עדיין ללא פוליטיקה, העלבות וליכלוכים למינהם וסקס).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי ראובן טל » 24 פברואר 2003, 15:24

וובי, שיחות סלון בלי פוליטיקה?? על מה אתם מדברים בסלון? על נשק...

בשביל זה לא צריך פורום מיוחד.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דניאל1 » 24 פברואר 2003, 16:54

חברים,

תצאו מהמרובעות :shock: :?

חלק לא מבוטל מהחברים כבר מכירים אחד את השני אם דרך מיפגשים כאלה ואחרים ואם דרך פיטפוט בפרטי, ולכן אנשים מרגישים שהם יכולים להיות חופשיים לדבר גם על נושאים אחרים פרט לנשק.

ולא יזיק גם איזה בדיחה או שניים מידי פעם, חיוך או צחוק לא עולים כסף ולא נדרש להם מאמץ יתר, מעבר לכך שהם יכולים להוסיף לאוירה טובה.

וכן, אם רוצים אפשר להוסיף עוד פורום לפיטפוט על דה והא (וכך לכל המרובעים שבנינו תהיה אפשרות לעשות את הסוויצ' בראש יותר בקלות :wink: :lol: סססתתתתתאאאאאםםםםםם).

מבלי לפגוע באף אחד רק חומר למחשבה,
מסכן האדם שלא יודע להכניס חוש הומור לחייו.
אנשי החברה הנחמדים ביותר והנעימים ביותר, הם אלה שיודעים לשרבב ויודעים לפלפל את דבריהם בחוש הומור (הם גם המצליחים ביותר בחיים ובעסקים). :lol: :lol: :lol: :lol:

יום נעים ומחייך לכולם
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)

מי שלא מנסה, לא טועה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דוד69 » 24 פברואר 2003, 16:55

לעניות דעתי האינטרנט מלא בפורומים לנושאים שונים.
הפיכת הפורום או חלק ממנו ל "כללי" או פוליטי תגרום לו לאבד את יחודו ולהרתיע אנשים.
אני אישית אדיר רגלי מפורום שכזה.
סליקאי כסף

על ידי Hungarfield » 24 פברואר 2003, 16:55

אני מצטרף לשניכם!
למעט כותרות שיש להן קשר ישיר לפורום (לדוגמה - האופנוען שירה ובכך מוציא שם רע לקהל נושאי הנשק), אין מקום לבדיחות סתם, ידיעות חדשותיות ועוד.
בדיחות הקשורות לנשק הן לדעתי לגיטימיות, אבל הן גם הגבול.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

על ידי רואי » 24 פברואר 2003, 17:55

אינני חושב שיש מקום לפתיחת עוד פורום
אך כמו שהצעתי בעבר יש מקום לפתיחת חלון ציאט
שבו חברי הסליק יוכלו לדבר גם על נושאים שאינם קשורים לנשק.
אני מרגיש מאוד פתוח עם החברים באתר ואינני חושב שבגלל תגובה או הלצה יש לפתוח פורום נוסף.
אנחנו כמו שמצויין למעלה בצד ימין
קהילה
גם בטוב :D וגם ברע :cry:
רואי
בסליק ובנפש
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי לוחם אפור » 24 פברואר 2003, 20:50

אני חייב לומר שאני מסכים בהחלט עם מיכאל ודעתי היא
שקצה הנפש בשטויות שלא משרתות אף מטרה.

לדעתי מאז המירוץ המטורף אחר דירוגים(סליקאי ארד,ברונזה או אורניום מועשר)
אנשים שכחו מה מטרת הפורום וכל פלוץ(סליחה על הציניות)שנוצר במוחם מיד
עולה לרשת וסתם גורם לאנשים להתעייף מהפורום הנהדר הזה.

מקווה שלא הכעסתי ואם כן - אז מה :? :) :? :)
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

פורום

על ידי emergency » 24 פברואר 2003, 20:57

חברים,
טענתי זאת בעבר ואטען זאת שוב, אם אנו מנסים להיות "קהילת" נושאי הנשק אז בקהילה יש הרבה דברים ולא רק נשק, אם לא אז אפשר להוריד את חברים לנשק ונפגשים בסליק ועוד ונהפוך לעוד אתר אפור המדבר סתם על נשק ואם לא יהיה דבק אשר יאחד את החברים לפי דעתי האתר לא יחזיק מעמד הרבה זמן (כי מה שמחזיק אתר של ורומים הוא האנשים אשר בו), לכן אני הצבעתי בעד פתיחת פורום כללי או אף CHAT, למרות שאולי קצת מידע יאבד ב CHAT אבל מצד שני הוא יתן דינמיות מסויימת לאתר ולפי דעתי גם יעזור קצת בקטע של ההכרויות ביו אנשים כי יהיה הרבה יותר קל לנהל שיחה (ולא דרך מסרים אישיים).
8)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ג'וקר » 24 פברואר 2003, 21:02

אני אינני סבור שיש לפתוח פורום נוסף .

חברי הפורום מכירים זה את זה וחלקם הגדול אף נפגש במפגשים השונים ,או ב"התארגנויות ספונטניות"(אם יש דבר כזה התארגנות <=> ספונטנית ),וחלק מההוואי של הפורום הוא גם בדיחה\"מזל טוב"\ שיתוף בנושא כזה או אחר שלדעת הכותב יעניין את החברים או שסתם בא לו לחלוק עם משפחת הסליק.
מי שרוצה רק "נושאים מקצועיים יבשים" לא צריך את הפורום ,יכול לכתוב הודעה פרטית לאחד מהמומחים שבהם התברך הפורום ולברר,או לפנות למאגר המידע שיש
ב"קישורי הסליק" .
אין כוונתי שהפורום צריך להפוך לתוכנית בידור\אקטואליה\...-אלא שמעט "חברות " לא תזיק .
כמו כן אינני חושב שמרוץ אחר התואר (ארד,כסף,,,) גורם למי מאיתנו להרבות בהודעות מיותרות ,הרי אין מדובר בקבלת רשיון לכלי נוסף בתנאי שהפכת לסליקאי זהב וכ"ד .

זו דעתי .

:lol:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

בירבור ברשת הפורום

על ידי מיכאל מס » 24 פברואר 2003, 21:21

ידידי דניאל 1

תהיה בטוח שלא מדובר במרובעות. אם היית מכיר אותי היית מבין שהמרובעות ממני והלאה. אינני מאשים חס וחלילה אף אחד באופן אישי, אין לי זכות לכך. והאמן לי שאני אוהב הומור כמו כל אחד שהינו "מותר מן הבהמה"
אבל.... אצלינו ? ... בפורום?.... כמו שאמר אריק איינשטיין במערכון המפורסם עם הסטירה על שימי ריגר וה-NBA
אינני חושב שלכך התכוונו WEBART וחברי הנהלת הפורום בקוראם לפורום המשנה "פורום הנשק". זהו פורום באמת מדהים השומר על רמת עיניין וגירוי למשוטטים בו ןלמשתתפים הפעילים.אולם,אלה הממלאים את הפורום בנושאים שאינם מעיניינו או אלה המברברים סתם על מנת שיוסיפו עוד קישקוש חסר חשיבות לרב שיח מעניין, חוטאים לעיניין :!:(ומוסיפים עוד נקודה לדירוג הסליקאי :!:
ברור לי שאנשים מכירים האחד את השני, והקירבה מתאפיינת גם בציחקוקים , עקיצות והומור-זה רק טיבעי ומושך אותי להכיר טוב יותר את הסליקאים....
אולם,ברם, משיחה עם חברים סליקאים וגם לעניות דעתי, מסתמנת עייפות בעיון בפורום ונטילת חלק בו.
ההתלהבות של בעלי הנשק לעיין בכתוב באשכולות השונים , לא תתואר. שים לב באילו שעות של היממה אנשים כותבים , מגיבים , מביעים דיעה ומשכילים את כולנו.
אותו ברבור ברשת שאיתו פתחתי את האשכול הזה גורם ליצירת אפטיה ודעיכה בהתלהבות (ENTHUSIASMÑ) . הרי לא תרצה להפוך את הפורום למעין מועדון סגור שבו רק אלה המכירים האחד את השני ימצאו בו עיניין וצ'אפחות.
(הדברים נכתבים אל דניאל ,אך ברור שרק לצורך התשובה ולא מדובר בפולמוס בעל גוון אישי).
ניתן להרבות מילים בנושא הציפיות מהאתר, אשר לדידי הינו מדהים ומהווה "אחד הדברים הטובים שהנני חווה מידי יום ביומו". הייתי רוצה לראות את הפורומים השונים שומרים על ריתמוס פחות או יותר קבוע, מלאים עיניין,תוכן וחומר מחכים.

מאחל לכולנו להמשיך להנות מהאתר המקצועי והמשגע ובהזדמנות זו , תודות לוובי וסייעניו, .הצלחתכם-תועלת והנאה לכולנו :lol:
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי לוחם אפור » 24 פברואר 2003, 21:56

אם פתיחת פורום נוסף תגמול את השאר מהודעות הג'אנק - אז שיהיה( במזל טוב)
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי werewolf » 24 פברואר 2003, 22:06

אני מצטרף לדעתו של הג'וקר! אין מקום לדעתי לעוד פורום שיעסוק בנושאים כללים.
אני מניח שאחרי שבועיים שלוש הוא יהיה יתום ובודד, ללא הודעות להצלה... :wink:
אך חברים ואני מדגיש חברים הפכנו ואנו עוד בתהליך לקראת היותנו קהילה גדולה ומגובשת. רבים מהאנשים כאן נפגשים במהלך שעות היממה- יורים ביחד, מתאגדים ביחד, שותים קפה ביחד ואף מגיעים לאירועים משותפים. אל לנו לבטל זאת!!! אישית, אין לכם מושג כמה כיף זה עשה לי ואפילו לענבר אישתי שקיבלנו ממכם שפע ברכות לרגל הולדת הבן, יונתן.
הדבר אף גרם לענבר לשוטט בפורום מדי פעם, עד שאני חושב שאולי כדאי לשנות את השאלה באשכול זה ל--האם כדאי להקים פורום לנשות הסליק??? פורום בו הם יוכלו להחליף חוויות/בדיחות ורעיונות עלינו- המטורפים לעניין!!!

.....סתם :lol: , אבל ברצינות, הזמן שבו אני מעביר מול המחשב בעיון וכתיבה בסליק, גורם לענבר לתהות מה מעניין כל כך שם ואף ללחוץ עליי לקחת אותה לירות.
אם זאת, אכן אין טעם להגזים ולהכביד בהודעות בנושאים רבים אחרים,שלא קשורים לחלוטין אלינו ולתחום תחביבנו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 24 פברואר 2003, 22:10

בעיה ...
איך אתה מגדיר איפה נפסק המלל שאינו קשור לנשק אך נחמד ומעניין לקרא אותו ומוסיף חיים לפורום ומתחיל ה'בירבור' ?
אם מישהו יוכל להגדיר זאת אני בעד...
כיוון שאני מניח שלא, אני נגד פתיחת פורום 'ברברת' ואף אני אשתדל להדיר אצבעותי ממנו.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

ברברת

על ידי מיכאל מס » 24 פברואר 2003, 22:34

קולונל וזאב(WOLFÒÒ)

אסור שהפורום יהיה יבש ומקצועי בלבד, אחרת היה מספיק בדף עם קישורים וזהו...

הברבורת שאליה אני מתכוון הינה בסגנון:

למי יש פילה בהריון בקנה?
לי יש
ולי גם יש
שלי יותר גדולה
ושלי יותר ורודה
לי אין

אז הסתחבאקנו ןנהנינו ויש לנו אחלה פורום ןכולם נהיו חכמים ויודעים ש-:
ל-4 חברי פורום יש פילה בהריון בקנה, ול-1 אין

הפורום שצריך לפתוח יכול להיות" סליקומפני" וגם אליו אשא את עיני כדי לשמוע שלזאב נולד גור, ושהקולונל קיבל קיצור פז"מ ושכדאי ללבוא אל הרפתן לראות את הזרם בנהריים. ובפורום הנשק נחגוג סביב הנשק כולל עקיצות קריצות ועוד...
לא. לא נייבש את הפורום :!: אך לא נמלאו בשטויות שלא מן המיניין והעיניין

בכל מיקרה תודה לכם על העיון וההגבה
והכי חשוב ......כל מילה ....בול :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד