עוד משחק מטופש בנשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- סליקאי כסף

וזה יותר טוב
:
מתנדב משמר אזרחי פלט כדור - החשוד נפצע קשה
מיתר שליידר
16/03/04
שני בני אדם נפצעו אמש מירי, אחד מהם קשה, בפינת הרחובות יונה הנביא ואלנבי בתל-אביב. הסיבה לירי היתה כנראה פליטת כדור, מאקדח של מתנדב במשמר האזרחי.
שוטר ומתנדב של המשמר האזרחי הגיעו אתמול בערב למכון ליווי במרכז העיר במסגרת סיור שגרתי. הם ביקשו מסמכים מזהים מאדם שנראה להם חשוד, אך זה ניסה להימלט. השניים פתחו במרדף אחרי החשוד, והמתנדב הערני זיהה את הנמלט את ברחוב יונה הנביא.
בין השניים התפתח מאבק, שמבהלכו נפלטה כדור מאקדחו של המתנדב. היריה פצעה קשה את החשוד, שוהה בלתי חוקי בן 24, מקלקיליה. עובר אורח, בן 54 מבת-ים, נפגע קל מרסיסים. אמבולנס של מד''א פינה לבית החולים איכילוב את הפצוע הקשה, בעוד שהפצוע קל מטופל במקום. חקירת האירוע הועברה למחלקה לחקירות שוטרים
מתנדב משמר אזרחי פלט כדור - החשוד נפצע קשה
מיתר שליידר
16/03/04
שני בני אדם נפצעו אמש מירי, אחד מהם קשה, בפינת הרחובות יונה הנביא ואלנבי בתל-אביב. הסיבה לירי היתה כנראה פליטת כדור, מאקדח של מתנדב במשמר האזרחי.
שוטר ומתנדב של המשמר האזרחי הגיעו אתמול בערב למכון ליווי במרכז העיר במסגרת סיור שגרתי. הם ביקשו מסמכים מזהים מאדם שנראה להם חשוד, אך זה ניסה להימלט. השניים פתחו במרדף אחרי החשוד, והמתנדב הערני זיהה את הנמלט את ברחוב יונה הנביא.
בין השניים התפתח מאבק, שמבהלכו נפלטה כדור מאקדחו של המתנדב. היריה פצעה קשה את החשוד, שוהה בלתי חוקי בן 24, מקלקיליה. עובר אורח, בן 54 מבת-ים, נפגע קל מרסיסים. אמבולנס של מד''א פינה לבית החולים איכילוב את הפצוע הקשה, בעוד שהפצוע קל מטופל במקום. חקירת האירוע הועברה למחלקה לחקירות שוטרים
- תרמתי למען הסליק

בגלל אנשים כמו השומרים ששיחקו בנשק... רוצים לצמצם את מספר המחזיקים בנשק.
וזה מחזיר אותי לדיון שהיה פה על כך שהסיבות שבגינן מופנות האשמות כלפי
נושאי הנשק בארץ נובעות בחלקן הלא קטן מאותם אנשים שהם נושאי נשק בשל תפקיד
(שטרים, חיילים, מגבניקים, ומאבטחים...) שגם ככה ישאו נשק.
לגבי המשמר האזרחי, אינני מכיר את הפרטים,
אבל על פניו- מי שבורח משוטר........... והמבין יבין....
וזה מחזיר אותי לדיון שהיה פה על כך שהסיבות שבגינן מופנות האשמות כלפי
נושאי הנשק בארץ נובעות בחלקן הלא קטן מאותם אנשים שהם נושאי נשק בשל תפקיד
(שטרים, חיילים, מגבניקים, ומאבטחים...) שגם ככה ישאו נשק.
לגבי המשמר האזרחי, אינני מכיר את הפרטים,
אבל על פניו- מי שבורח משוטר........... והמבין יבין....
סליחה, סליחה ועוד פעם סליחה!
תשומת לבכם לעובדה שמדובר בחשד וחשד בלבד המלווים ב"כנראה" וכו'.
ע"פ דיווח אחד מדובר בשב"ח מקלקיליה תוך מרדף ולא פליטה תוך משחק בנשק - שוב "כנראה" ו"על פי החשד"...
בואו לא נמהר להרשיע אנשים בעבירות שלא כל כך בטוח שביצעו. אני מבטיח לכם שלא צריך אותנו כדי לתקוף את ציבור האוחזים בנשק, יש מספיק אנשים שעושים זאת נהדר והפכו זאת למשאת חייהם.
מה שעצוב הוא שרק לאחר שייצרו מצב בו רק עבריינים ישאו נשק, יבינו כמה חברה לא חמושה היא חברה מסוכנת!
מי שלא מאמין שיקרא את הספר של פרופסור ג'ון לוט שמחקרו בנושא הקשר בין רישוי נשק לפשע אלים נחשב למוביל בתחומו בעולם ומשבש להרבה קשקשנים את האג'נדה הפוליטית!
מי שרוצה, יש לי עותק מהספר בבית - רק להביא מהדרך הפוך ללא קצף עם 2 סוכר מארומה בדרך אליי
תשומת לבכם לעובדה שמדובר בחשד וחשד בלבד המלווים ב"כנראה" וכו'.
ע"פ דיווח אחד מדובר בשב"ח מקלקיליה תוך מרדף ולא פליטה תוך משחק בנשק - שוב "כנראה" ו"על פי החשד"...
בואו לא נמהר להרשיע אנשים בעבירות שלא כל כך בטוח שביצעו. אני מבטיח לכם שלא צריך אותנו כדי לתקוף את ציבור האוחזים בנשק, יש מספיק אנשים שעושים זאת נהדר והפכו זאת למשאת חייהם.
מה שעצוב הוא שרק לאחר שייצרו מצב בו רק עבריינים ישאו נשק, יבינו כמה חברה לא חמושה היא חברה מסוכנת!
מי שלא מאמין שיקרא את הספר של פרופסור ג'ון לוט שמחקרו בנושא הקשר בין רישוי נשק לפשע אלים נחשב למוביל בתחומו בעולם ומשבש להרבה קשקשנים את האג'נדה הפוליטית!
מי שרוצה, יש לי עותק מהספר בבית - רק להביא מהדרך הפוך ללא קצף עם 2 סוכר מארומה בדרך אליי
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר