מכרז הסליק... משהו חדש בקנה (-:
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכרז הסליק... משהו חדש בקנה (-:
אנו שמחים להכריז כי במהלך 48 השעות הקרובות יפתח מכרז הסליק הראשון.
המכרז הינו על שלושה דגמי גלוק שפרט לקניה אצל היבואן, אין להשיגם בארץ וכאן ניתן יהיה להשיגם במחיר מיוחד ומעניין.
גלוק 30 וגלוק 36 (שני דגמי ה-Sub-Compact של גלוק בקוטר 0.45, האחד בגודל של 26 והשני אף קטן יותר) וגלוק 34 (גרסתו החדשה של ה-17L הזכור לטוב בקוטר 9 מ"מ).
המכרז יתקיים במתכונת המכרזים המוכרת: דמי השתתפות, מחיר מינימום, הצעת מחיר וההצעה הגבוהה ביותר לוקחת.
כל מי שמתכנן לבצע רכישה שכזו... כדאי להמתין קצת.
בקרוב, גם הצעה מיוחדת ליורי ירי מעשי בלבד, בינתיים... סוד!
אם השיטה תעבוד, נתחיל לבצע מכרזים שכאלה על כל מיני פריטים נוספים, אקדחים וציוד הקפי.
כרגיל, תמיד למענכם, צוות הסליק
המכרז הינו על שלושה דגמי גלוק שפרט לקניה אצל היבואן, אין להשיגם בארץ וכאן ניתן יהיה להשיגם במחיר מיוחד ומעניין.
גלוק 30 וגלוק 36 (שני דגמי ה-Sub-Compact של גלוק בקוטר 0.45, האחד בגודל של 26 והשני אף קטן יותר) וגלוק 34 (גרסתו החדשה של ה-17L הזכור לטוב בקוטר 9 מ"מ).
המכרז יתקיים במתכונת המכרזים המוכרת: דמי השתתפות, מחיר מינימום, הצעת מחיר וההצעה הגבוהה ביותר לוקחת.
כל מי שמתכנן לבצע רכישה שכזו... כדאי להמתין קצת.
בקרוב, גם הצעה מיוחדת ליורי ירי מעשי בלבד, בינתיים... סוד!

אם השיטה תעבוד, נתחיל לבצע מכרזים שכאלה על כל מיני פריטים נוספים, אקדחים וציוד הקפי.
כרגיל, תמיד למענכם, צוות הסליק
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 03 מרץ 2003, 06:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דונדאק חברי,
אין לי כל ספק שלכולם ברור כי חלק מתוך תהליך המכרז הזה נועד לכסות את עלותו המלאה של האקדח ולקדם את האתר שלא ע"י בקשת תרומות מהחברים.
אני חושב שקידום אינטרסים מקבילים תוך כדי מתן אפשרות לרכישת אקדח במחיר מוזל תוך תרומה להעלאת רמתו של ביתנו יכולה רק לעזור, כמו נושא מכירת שטחי הפרסום ועוד.
הרי ברור לכולם שכל עוד אין המדובר בעשרות אלפי משתמשים כמו באתרי מכרזים ברשת, אין אנו יכולים לשאת בהצעת מכרזים ללא דמי השתתפות.
אין לי כל ספק שלכולם ברור כי חלק מתוך תהליך המכרז הזה נועד לכסות את עלותו המלאה של האקדח ולקדם את האתר שלא ע"י בקשת תרומות מהחברים.
אני חושב שקידום אינטרסים מקבילים תוך כדי מתן אפשרות לרכישת אקדח במחיר מוזל תוך תרומה להעלאת רמתו של ביתנו יכולה רק לעזור, כמו נושא מכירת שטחי הפרסום ועוד.
הרי ברור לכולם שכל עוד אין המדובר בעשרות אלפי משתמשים כמו באתרי מכרזים ברשת, אין אנו יכולים לשאת בהצעת מכרזים ללא דמי השתתפות.
כל הכבוד !
יוזמה מבורכת מאוד.
אין לי שום בעייה עם דמי השתתפות (רצוי שיהיו סימליים - כמה עשרות בודות של שקלים).
נראה לי שיש לתת קדימות לאביזרים ותוספות לאקדחים.
אולי לחשוב גם על מכרזים של מנוי למטווחים, תחמושת, קורסי ירי....
המשיכו בדרך זו.
יוזמה מבורכת מאוד.
אין לי שום בעייה עם דמי השתתפות (רצוי שיהיו סימליים - כמה עשרות בודות של שקלים).
נראה לי שיש לתת קדימות לאביזרים ותוספות לאקדחים.
אולי לחשוב גם על מכרזים של מנוי למטווחים, תחמושת, קורסי ירי....
המשיכו בדרך זו.
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
כל הכבוד יוזמה מבורכת !!!
50 ש"ח דמי השתתפות לא יפילו אף אחד !!!!
אנחנו מוציאם הרבה יותר באימון בסיסי אחד מבלי לחשוב פעמיים .
זו דרך יותר מכובדת מאשר לבקש תרומות ,
כי בבקשת התרומות הבושה היא פעמיים ,
הראשונה מעצם הבקשה ,והשנייה , בקבלת הסרוב / אי קבלת התרומה !!!!!
50 ש"ח דמי השתתפות לא יפילו אף אחד !!!!
אנחנו מוציאם הרבה יותר באימון בסיסי אחד מבלי לחשוב פעמיים .
זו דרך יותר מכובדת מאשר לבקש תרומות ,
כי בבקשת התרומות הבושה היא פעמיים ,
הראשונה מעצם הבקשה ,והשנייה , בקבלת הסרוב / אי קבלת התרומה !!!!!
לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
- סליקאי ארד

השאלה היא, באיזה מחיר? אף אחד משני השמות שציינת לא יאפשר לך את רכישת האקדח בתנאי מכרז, הצעתם של אנשי מיכלין מחיפה היא הפעם הראשונה בשוק הנשק הישראלי שמכרז מסוג שכזה יוצא לדרך, ותקוותי היא כי עוד מכרזים כמוהו, על נשק וציוד הקפי יהיו כאן במתכונת קבועה.
אז אם בא לך לקנות את האקדחים במחירם המלא, או עם הנחה של 10% במקרה ובו ברשותך תעודת חבר הסליק, בבקשה... תתחדש.
- סליקאי ארד
לצערי, מפאת שיקולים טכניים (בעיקר) וכלכליים (בנוסף) אנו מתכוונים לדחות את המכרז למועד לא-ידוע.
אם קיים מישהו המעוניין בדגמים המיוחדים שהצענו כאן, אני מזמין אותו לפנות אלי בהודעה פרטית, כדי שאוכל לעזור לו ככל שניתן ברכישה כדאית ומשתלמת של האקדח.
מכרזים על פריטים זולים (יחסית) אינם כדאיים, לרוב, ולכן נארגן לגבי אלו רכישות קבוצתיות, רכישה קבוצתית מסתמכת על כמות פריטים מינימלית במחיר כדאי, אתם מוזמנים לשלוח אלי בפרטי הצעות שונות, כדי שנוכל להריץ את הנושא בצורה היעילה ביותר.
אם קיים מישהו המעוניין בדגמים המיוחדים שהצענו כאן, אני מזמין אותו לפנות אלי בהודעה פרטית, כדי שאוכל לעזור לו ככל שניתן ברכישה כדאית ומשתלמת של האקדח.
מכרזים על פריטים זולים (יחסית) אינם כדאיים, לרוב, ולכן נארגן לגבי אלו רכישות קבוצתיות, רכישה קבוצתית מסתמכת על כמות פריטים מינימלית במחיר כדאי, אתם מוזמנים לשלוח אלי בפרטי הצעות שונות, כדי שנוכל להריץ את הנושא בצורה היעילה ביותר.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד