האם אפשר לדעתכם לאפס טלסקופ לרובה . בשניים שלושה כדורים!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם אפשר לדעתכם לאפס טלסקופ לרובה . בשניים שלושה כדורים!
הציע לי חבר שראה כשאני מנסה לאפס את הטלסקופ ברובה 0.22 שלי.במטווח. שאקח חצובה מברזל הנמצאת במטווח עם תפסני ריתוק שאפשר להתאים אותם לכל דגם של רובה. לירות כדור כשאני מכוון לכיוון מטרת נייר. ואחרי שהכדור נורה. לאפס את צלב הטלסקופ. על נקודת הפגיעה.
לירות עוד כדור אחד לראות שאכן זו נקודת הפגיעה. ואולי עוד כדור נוסף אישור כאילו של העניין!
לפי דבריו השיטה הזו שאיננה שלו. היא הטובה הקצרה והחסכונית ביותר!
מה דעתכם האם זה באמת אפשרי כי תיאורטית זה נשמע מצויין! ומדריך הנשק במקום לא נתן לי לנסות אותה בגלל שרצה לסגור את המטווח. היה כבר די מאוחר.
לירות עוד כדור אחד לראות שאכן זו נקודת הפגיעה. ואולי עוד כדור נוסף אישור כאילו של העניין!
לפי דבריו השיטה הזו שאיננה שלו. היא הטובה הקצרה והחסכונית ביותר!
מה דעתכם האם זה באמת אפשרי כי תיאורטית זה נשמע מצויין! ומדריך הנשק במקום לא נתן לי לנסות אותה בגלל שרצה לסגור את המטווח. היה כבר די מאוחר.
- סליקאי ארד

אף פעם כדור לא עובר בחור של זה שלפניו, אפילו בקנים ובתחמושת הכי מתאימים אחד לשני והכי מעולים.
יש לאפס לפי נפ"מ של לפחות 3 כדורים.
כמו כן איפוס הוא דבר אישי. איפוס מחצובה יתן לך רק את הכיוון הכללי.
חצובה מקבעת את הרובה ולא נותנת לו לעבוד כמו בירי אמיתי.
עוד לא דיברנו על סוגי תחמושת, מזג אוויר טווחים וכו'.
יש לאפס לפי נפ"מ של לפחות 3 כדורים.
כמו כן איפוס הוא דבר אישי. איפוס מחצובה יתן לך רק את הכיוון הכללי.
חצובה מקבעת את הרובה ולא נותנת לו לעבוד כמו בירי אמיתי.
עוד לא דיברנו על סוגי תחמושת, מזג אוויר טווחים וכו'.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מודה לך על האינפורמציה!
מודה לך מאוד על האינפורמציה ששלחת לי כלומר עדיף לירות ולאפס כמו שאני רגיל החזקה ידנית ואיפוס מקסימלי ומוחלט!
- סליקאי ארד

נגעת בנקודה כואבת איי !!!
איפוס הוא פעולה טכנית פשוטה ביותר. הזזת הכוונות.
אבל
שמירה על אמינות נפ"מ, מחייבת קצת יותר יכולת קליעה וידע והתחשבות במשתנים סביבתיים.
כשתגדיר את הטווח וגודל המטרה, נראה לכמה דיוק נדרש להגיע ומה המסלול המומלץ, (האם יש תוף הגבהה זחיח ?)
המומלץ ביותר אם משתמשים בתחמושת מאותה סידרה ובמתאם אמין. לאחר מספר אימונים עם שחר והגעה לאיפוס האופטימלי, לכייל אלירז ולבדוק מולו.
כל השאר הוא רמה אישית וניסיון מצטבר.
איפוס הוא פעולה טכנית פשוטה ביותר. הזזת הכוונות.
אבל
שמירה על אמינות נפ"מ, מחייבת קצת יותר יכולת קליעה וידע והתחשבות במשתנים סביבתיים.
כשתגדיר את הטווח וגודל המטרה, נראה לכמה דיוק נדרש להגיע ומה המסלול המומלץ, (האם יש תוף הגבהה זחיח ?)
המומלץ ביותר אם משתמשים בתחמושת מאותה סידרה ובמתאם אמין. לאחר מספר אימונים עם שחר והגעה לאיפוס האופטימלי, לכייל אלירז ולבדוק מולו.
כל השאר הוא רמה אישית וניסיון מצטבר.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
רבותיי,
עם כל השאלות של חיית לילה, שאכן גורמות להרמת גבה קלה, אני לא בטוח שזה ממש משנה מי הוא ומה הוא עושה. הוא נשמע חריג, אכן, אולי אפילו על גבול הלא-אמין, אבל למה שלא נתמקד בנושא? (במקרה הזה - איפוס, בשרשור הקודם - נשיאה ברכב)
ככלל - אין הביישן למד, ואם מישהו שואל, כנראה שהוא (וכפועל יוצא גם אחרים) - רוצה ללמוד. זה באמת משנה מהי רמת הידע שלו יחסית לכמות הכלים שהוא מחזיק ?!
שבוע טוב ובטוח.
עם כל השאלות של חיית לילה, שאכן גורמות להרמת גבה קלה, אני לא בטוח שזה ממש משנה מי הוא ומה הוא עושה. הוא נשמע חריג, אכן, אולי אפילו על גבול הלא-אמין, אבל למה שלא נתמקד בנושא? (במקרה הזה - איפוס, בשרשור הקודם - נשיאה ברכב)
ככלל - אין הביישן למד, ואם מישהו שואל, כנראה שהוא (וכפועל יוצא גם אחרים) - רוצה ללמוד. זה באמת משנה מהי רמת הידע שלו יחסית לכמות הכלים שהוא מחזיק ?!
שבוע טוב ובטוח.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד