קת לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קת לגלוק
רציתי לשמוע דעה לגבי יעילות הקת בירי בשטח פתוח ומרכב.
איזה צורה קושרים את הרצועה לקת?
איזה צורה קושרים את הרצועה לקת?
- תרמתי למען הסליק

- תרמתי למען הסליק

abdul hamid כתב:אני לא אימצא חיים וואללה. אני רק לוקח הם
עבדול אחי,
אני מקווה שלא עשית איזה תוכניות גדולות לחג, כי יכול להיות שתזכה לאיזה סוף שבוע חינם על חשבון המדינה.
את התדפיס של האשכול הזה אני מעביר היום למשטרה, הוא מכיל יותר מדי כוונות רעות מכדי שאפשר יהיה לעבור על זה בשקט.
א.
- תרמתי למען הסליק

A Sign at a Business Establishment Philadelphia, PA:
"WE WOULD RATHER DO BUSINESS WITH 1000 ARAB TERRORISTS THAN WITH A SINGLE JEW"
This sign was prominently displayed in the window of a business in Philadelphia . Most would be outraged at the thought of such an inflammatory statement.
One would think that anti-hate groups from all across the country would be marching on this business, and that the National Guard might have to be called to keep the angry crowds back.
But, perhaps in these stressful times, one might be tempted to let the proprietors simply make their statement.
We are a society who holds "Freedom of Speech" as perhaps our greatest liberty. And after all, it is just a sign.
You may ask what business would dare post such a sign?
Goldberg's Funeral Home
"WE WOULD RATHER DO BUSINESS WITH 1000 ARAB TERRORISTS THAN WITH A SINGLE JEW"
This sign was prominently displayed in the window of a business in Philadelphia . Most would be outraged at the thought of such an inflammatory statement.
One would think that anti-hate groups from all across the country would be marching on this business, and that the National Guard might have to be called to keep the angry crowds back.
But, perhaps in these stressful times, one might be tempted to let the proprietors simply make their statement.
We are a society who holds "Freedom of Speech" as perhaps our greatest liberty. And after all, it is just a sign.
You may ask what business would dare post such a sign?
Goldberg's Funeral Home
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
itamar כתב:abdul hamid כתב:אני לא אימצא חיים וואללה. אני רק לוקח הם
עבדול אחי,
אני מקווה שלא עשית איזה תוכניות גדולות לחג, כי יכול להיות שתזכה לאיזה סוף שבוע חינם על חשבון המדינה.
את התדפיס של האשכול הזה אני מעביר היום למשטרה, הוא מכיל יותר מדי כוונות רעות מכדי שאפשר יהיה לעבור על זה בשקט.
א.
אחי
וואלה נסחפת קצת לדעתי
הגולש היחיד ששומר כאן על ביטחון שדה , הוא עבדול חמיד
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
פורים...
לאיתמר ולעבדול חמיד: א ה ב ת י !!!
כמובן לכבוד פורים...
חיים זאבי
כמובן לכבוד פורים...
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

דורון אחי סיפור אמיתי,
לפני קצת יותר מ-3 שנים כשעוד חייתי בארה"ב, הגיע לאחד משדות התעופה איזה פרופסור מכובד מהארץ לאיזה כנס מדענים.
אותו פרופסור מכובד ומפורסם נעלב מאד מההחמרה בסידורי הבטיחות בנמלי התעופה בארה"ב אחרי 11 בספטמבר, וכשנשאל על ידי הבודקים אם יש לו נשק או חומרים מזיקים אחרים בכליו, הוא ענה בבדיחות הדעת שיש לו במזוודה נשק גרעיני.
את הבדיחה הזאת אנשי הרשויות לא בדיוק הבינו, וזה לא בדיוק הצחיק אותם.
אותו פרופסור מכובד נאלץ לבלות 3 במעצר ולבסוף שוחרר וגורש מארה"ב חזרה לארץ אחרי מאמצים רבים ובהתערבות השגרירות הישראלית ומשרד החוץ.
מוסר השכל של הסיפור:
1. שאם יש לך איזו בדיחה אז לא בטוח שהיא תצחיק את כולם
2. שגם על בטחון שדה יש דרכים אחרות לשמור. התחזות לגורם פחע"י היא לא אחת מהן, והיא על אחריותו של המתחזה.
3. יודע מה המשותף לק.ג.ב ול-69? (טעות קטנה בלשון יכולה לגרום לך לאכול הרבה חרא). כנ"ל הצהרת כוונת זדון לבצע פיגועים בזמנים מתוחים כגון אלה.
א.
לפני קצת יותר מ-3 שנים כשעוד חייתי בארה"ב, הגיע לאחד משדות התעופה איזה פרופסור מכובד מהארץ לאיזה כנס מדענים.
אותו פרופסור מכובד ומפורסם נעלב מאד מההחמרה בסידורי הבטיחות בנמלי התעופה בארה"ב אחרי 11 בספטמבר, וכשנשאל על ידי הבודקים אם יש לו נשק או חומרים מזיקים אחרים בכליו, הוא ענה בבדיחות הדעת שיש לו במזוודה נשק גרעיני.
את הבדיחה הזאת אנשי הרשויות לא בדיוק הבינו, וזה לא בדיוק הצחיק אותם.
אותו פרופסור מכובד נאלץ לבלות 3 במעצר ולבסוף שוחרר וגורש מארה"ב חזרה לארץ אחרי מאמצים רבים ובהתערבות השגרירות הישראלית ומשרד החוץ.
מוסר השכל של הסיפור:
1. שאם יש לך איזו בדיחה אז לא בטוח שהיא תצחיק את כולם
2. שגם על בטחון שדה יש דרכים אחרות לשמור. התחזות לגורם פחע"י היא לא אחת מהן, והיא על אחריותו של המתחזה.
3. יודע מה המשותף לק.ג.ב ול-69? (טעות קטנה בלשון יכולה לגרום לך לאכול הרבה חרא). כנ"ל הצהרת כוונת זדון לבצע פיגועים בזמנים מתוחים כגון אלה.
א.
- תרמתי למען הסליק

בארי,
ארה"ב זה ארה"ב ועל הטימטום שלהם אין צורך להרחיב.
כנ"ל ישראל זה ישראל על כל המעלות והמגרעות.
מה שמשותף לשני המקומות האלה (ולעוד כמה מקומות אחרים בעולם) הוא שרשויות אכיפת החוק הן חסרות חוש הומור לחלוטין וגם שם לא חסר מטומטמים ומשועממים.
אני גם לא אחדש לך הרבה אם אגיד לך שברוב מדינות העולם החופשי התקשורת האלקטרונית מנוטרת על ידי אירגוני המודיעין השונים ומסוננת על פי מילות מפתח.
כל מילה מיותרת מקפיצה התראה על קונסול של איזה מוקדן באיזה מרתף חשוך אי שם בשום מקום... התראה, ועוד התראה ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת... ובסופו של דבר נשבר למישהו שם הז.. ואתה מוצא עצמך מוזמן להתכבד ולהסביר מדוע אין לך אחות...
למה? בדיוק מפני שלאותם האנשים לא כל דבר שתקוע לו מאחור מקל של ארטיק הוא ארטיק..
ולהלן קח קצת חומר על בת בריתנו הגדולה כדי שתבין איך דברים עובדים בעוד כמה מקומות...
http://home.hiwaay.net/~pspoole/echelon.html
http://www.abovetopsecret.com/pages/echelon.html
http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
א.
ארה"ב זה ארה"ב ועל הטימטום שלהם אין צורך להרחיב.
כנ"ל ישראל זה ישראל על כל המעלות והמגרעות.
מה שמשותף לשני המקומות האלה (ולעוד כמה מקומות אחרים בעולם) הוא שרשויות אכיפת החוק הן חסרות חוש הומור לחלוטין וגם שם לא חסר מטומטמים ומשועממים.
אני גם לא אחדש לך הרבה אם אגיד לך שברוב מדינות העולם החופשי התקשורת האלקטרונית מנוטרת על ידי אירגוני המודיעין השונים ומסוננת על פי מילות מפתח.
כל מילה מיותרת מקפיצה התראה על קונסול של איזה מוקדן באיזה מרתף חשוך אי שם בשום מקום... התראה, ועוד התראה ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת... ובסופו של דבר נשבר למישהו שם הז.. ואתה מוצא עצמך מוזמן להתכבד ולהסביר מדוע אין לך אחות...
למה? בדיוק מפני שלאותם האנשים לא כל דבר שתקוע לו מאחור מקל של ארטיק הוא ארטיק..
ולהלן קח קצת חומר על בת בריתנו הגדולה כדי שתבין איך דברים עובדים בעוד כמה מקומות...
http://home.hiwaay.net/~pspoole/echelon.html
http://www.abovetopsecret.com/pages/echelon.html
http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד