שרות במטווח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שרות במטווח
ביום שלישי האחרון (16/05) יחד עם אילן ב הגעתי למטווח העיר בנתניה על מנת לקנות כוונות מפרו ועוד שטויות. עקב עומסי תנועה הגענו כחצי שעה לפני הסגירה וכמובן כמו בכל מקום טוב היו כבר אנשים לפנינו.
כאן באה תודאת השרות שלהם: הוצע לנו לנוח ולשתות קפה עד אשר יסיימו עם הלקוחות הקודמים (הרי גם להם מגיע שרות הכי טוב), לאחר שהתפנו אלינו קיבלנו את היחס כאילו יום העבודה רק התחיל ואף אחד לא לחוץ ללכת הביתה, ועוד ניהלנו שיחה חברית לאחר מכן.
אני ממליץ לכם להתנסות בחוויית השרות הזאת (פשות כיף לשלם להם כסף ועוד יש הנחות לסליקאים). אני ממליץ גם לכמה ממטווחי הארץ ליישר קו עם הטובים ביותר לפחות מבחינת השרות
מכל המטווחים המסחריים שהתנסתי בהם יש רק עוד שניים כאלה: מאיר רוט ונשק הגליל בקצרין. אם יצא לי להיות מופתע לטובה במטווח אחר אני אודיע ואפרגן גם, הרי זה לא עולה לי כסף
.
אילן, יש לך משהו להוסיף?
כאן באה תודאת השרות שלהם: הוצע לנו לנוח ולשתות קפה עד אשר יסיימו עם הלקוחות הקודמים (הרי גם להם מגיע שרות הכי טוב), לאחר שהתפנו אלינו קיבלנו את היחס כאילו יום העבודה רק התחיל ואף אחד לא לחוץ ללכת הביתה, ועוד ניהלנו שיחה חברית לאחר מכן.
אני ממליץ לכם להתנסות בחוויית השרות הזאת (פשות כיף לשלם להם כסף ועוד יש הנחות לסליקאים). אני ממליץ גם לכמה ממטווחי הארץ ליישר קו עם הטובים ביותר לפחות מבחינת השרות
אילן, יש לך משהו להוסיף?
נערך לאחרונה על ידי הכנרתי בתאריך 21 מאי 2006, 17:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
אילן , היית באזור ולא נכנסת להגיד שלום ???
חכה חכה כשאני אהיה באזורך !!
חכה חכה כשאני אהיה באזורך !!
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אילן!
נעלבתי....
לא נותן לכבד אותך בהכנסת אורחים נתנייתית ? (אצלנו אין טילי לאו...)
נעלבתי....
לא נותן לכבד אותך בהכנסת אורחים נתנייתית ? (אצלנו אין טילי לאו...)
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר