משא"ז, ירי מעשי ומשרד הפנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משא"ז, ירי מעשי ומשרד הפנים
ונניח שתהיה נהירה המונית של אנשי משא"ז שמחבבים ורגילים לנשקם המאוכזבים מצורת ההתנהלות של פיקוד המשא"ז (תזכורת - לא רוצים שלא יתנדבו) יחלו לעבור קורסי ירי מעשי ולהתחרות ובכך ישמרו על כלי נשקם.
משרה"פ יגלה שפתאום יש עליה בביקוש לתבחיני יורה ספורטיבי והארץ מלאה אנשים חוגרי אקדח ומיומני הפעלה ויחליטו שאין זו עילה מספיקה ועל היורה להפקיד אקדחו במטווח בו הוא מתאמן. מי שלא רוצה שלא יתאמן ולא יתחרה יאמרו אז ראשי הענף.
ובא לציון גואל.
ויפה שעה אחת קודם.
אגב,
אם נכון הדבר ותבחין משא"ז נועד למשוך אנשים, מעניין מאד מה יקרה אחרי שיחלו לעזוב / יפסיקו להגיע אנשים חדשים מי אז יצא לתגבור הסיורים בערים, לעבות את מתנ"א, לאבטחת אירועים, ליחידות החילוץ, ליחידות הצלפים וכו'... מעניין איפה יהיה מר מזרחי ואיך תתמודד המשטרה שכבר כעת כורעת תחת הנטל עם המטלות ההולכות ומתרבות...
משרה"פ יגלה שפתאום יש עליה בביקוש לתבחיני יורה ספורטיבי והארץ מלאה אנשים חוגרי אקדח ומיומני הפעלה ויחליטו שאין זו עילה מספיקה ועל היורה להפקיד אקדחו במטווח בו הוא מתאמן. מי שלא רוצה שלא יתאמן ולא יתחרה יאמרו אז ראשי הענף.
ובא לציון גואל.
ויפה שעה אחת קודם.
אגב,
אם נכון הדבר ותבחין משא"ז נועד למשוך אנשים, מעניין מאד מה יקרה אחרי שיחלו לעזוב / יפסיקו להגיע אנשים חדשים מי אז יצא לתגבור הסיורים בערים, לעבות את מתנ"א, לאבטחת אירועים, ליחידות החילוץ, ליחידות הצלפים וכו'... מעניין איפה יהיה מר מזרחי ואיך תתמודד המשטרה שכבר כעת כורעת תחת הנטל עם המטלות ההולכות ומתרבות...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Re: משא"ז, ירי מעשי ומשרד הפנים
Colonel כתב:ונניח שתהיה נהירה המונית של אנשי משא"ז שמחבבים ורגילים לנשקם המאוכזבים מצורת ההתנהלות של פיקוד המשא"ז (תזכורת - לא רוצים שלא יתנדבו) יחלו לעבור קורסי ירי מעשי ולהתחרות ובכך ישמרו על כלי נשקם.
מהמקלדת שלך לאזניים של....
אני מזכיר שדרך היסורים לקבלת רשיון בתבחין מתאמן ירי פעיל אינה קצרה מזו של תבחין מתנדב משא"ז, ורק לאחר מעבור הקורס + רישום למועדון + השתתפות ב 3 תחרויות מוכרות כל שנה במשך שנתיים לפחות, יוכל אותו יורה לקבל המלצה מראש המועדון והתאחדות הקליעה. כאמור, מדובר בהמלצות ובהבנות בלבד ולא בתבחין.
ללא כל קשר אם מדובר ב"מאוכזב משא"ז או לא, אנו נשמח לקבל כל אחד שרוצה להשתלב בירי מעשי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני חושב שעלו פה על נקודה מעניינת, אם יותר מדי אנשים יבקשו רישיון בתבחין יורה פעיל, משרד הפנים יעשה בדיוק את מה שהוא יודע, יווסת את כמות הנשק.
כשעולה הביקוש וההיצע קשיח, המחירים עולים. שש תחרויות יהפכו לעשר, שתי עונות יהפכו לארבע. אקדח אחד בלבד, יוחזק במטווח וכו'.
אני שומר את האשכול ואעלה שוב את התחזית שלי בעוד שנתיים, נראה מה יצא.
כשעולה הביקוש וההיצע קשיח, המחירים עולים. שש תחרויות יהפכו לעשר, שתי עונות יהפכו לארבע. אקדח אחד בלבד, יוחזק במטווח וכו'.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
shandsh כתב:אני חושב שעלו פה על נקודה מעניינת, אם יותר מדי אנשים יבקשו רישיון בתבחין יורה פעיל, משרד הפנים יעשה בדיוק את מה שהוא יודע, יווסת את כמות הנשק.
לצערי לכל אורך תקופת המקרא הסתבר בדיעבד שנביאי הזעם היו נביאי האמת!
לפעמים לא כדאי ללמוד היסטוריה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
שי,
מעבר לעובדה שבא לי כעוס עליך ולהגיד שאתה לא פייר ואתה טועה... אני חושש שאולי יש תיווכח כצודק.
הדרך היחידה למנוע מצב כזה דורשת מהלך תלת שלבי:
1. התחייבות אושיות ירי מעשי לשמירה על הקיים או הקלה במשך 10 השנים הבאות
2. הסכמה ממשה"פ (כמו שאומרים "בכתב ומראש") לשמירה על הקיים ו/או הקלה (I WISH)
3. כל פעילי המשא"ז יפיצו את הידיעה ויתאמו הדרכות וקורסים.
הולך ?
מעבר לעובדה שבא לי כעוס עליך ולהגיד שאתה לא פייר ואתה טועה... אני חושש שאולי יש תיווכח כצודק.
הדרך היחידה למנוע מצב כזה דורשת מהלך תלת שלבי:
1. התחייבות אושיות ירי מעשי לשמירה על הקיים או הקלה במשך 10 השנים הבאות
3. כל פעילי המשא"ז יפיצו את הידיעה ויתאמו הדרכות וקורסים.
הולך ?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אחלה רעיונות דניאל...
ומי תקע לידך שזה יצליח יותר מכל התארגנת צרכנים אחרת במדינה ? דוגמא מהימים האחרונים, ישראל בין המדינות הבודדות בהן אתה משלם לכבלים, משלם בנפרד על ערוץ ספורט ומשלם אח"כ עוד תוספת כדי לראות משחק כדורגל...
לשמחתי אין לי טלויזיה אז אין לי בעיה, אבל זה שלי אין בעיה לא אומר שלא קיימת בעית התארגנות צרכנית בארץ הקודש
ומי תקע לידך שזה יצליח יותר מכל התארגנת צרכנים אחרת במדינה ? דוגמא מהימים האחרונים, ישראל בין המדינות הבודדות בהן אתה משלם לכבלים, משלם בנפרד על ערוץ ספורט ומשלם אח"כ עוד תוספת כדי לראות משחק כדורגל...
לשמחתי אין לי טלויזיה אז אין לי בעיה, אבל זה שלי אין בעיה לא אומר שלא קיימת בעית התארגנות צרכנית בארץ הקודש
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי אמר שאני חושב שזה יצליח?
אני רק חושב שזו החלופה היחידה שיש לה סיכוי ואתה כבר לבד הבנת לאן זה הולך....
אני רק חושב שזו החלופה היחידה שיש לה סיכוי ואתה כבר לבד הבנת לאן זה הולך....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
advocate כתב:
ומה המוטיבציה של משרד הפנים להתחייב בפני מישהו על כזו הסכמה? מה הם בדיוק ירוויחו מזה?
עד עכשיו ההתנהלות שלהם מוכיחה רק ההפך...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אם אדם מתאמן באופן קבוע, בין אם ירי מעשי או אחר הוא יכול לקנות אקדח, או כמה מהם ולהשאיר אותם מופקדים במטווח.
משרד הפנים לא יכול למנוע את זה כי לא צריך בשביל זה שום רשיון. הכלים רק שלו ובמקום שיהיו בבית הם במטווח.
אפשר גם להעביר את האקדחים למטווח אחר לצורך תחרות עם רשיון העברה - פרוצדורה פשוטה - ולהחזיר למטווח הבית בסוף היום.
ככה זה מתבצע ברוב הכלים של הירי האולימפי.
משרד הפנים לא יכול למנוע את זה כי לא צריך בשביל זה שום רשיון. הכלים רק שלו ובמקום שיהיו בבית הם במטווח.
אפשר גם להעביר את האקדחים למטווח אחר לצורך תחרות עם רשיון העברה - פרוצדורה פשוטה - ולהחזיר למטווח הבית בסוף היום.
ככה זה מתבצע ברוב הכלים של הירי האולימפי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד