כמה עקום, לקנות אקדח (נשר המדבר 0.50) תוצרת הארץ - בחו''ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כמה עקום, לקנות אקדח (נשר המדבר 0.50) תוצרת הארץ - בחו''ל
שלום לכולם,
זוכרים במקרה את ההודעה הזו שרשמתי?...
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... sert+eagle
אז ככה... בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את האקדח, בתצורה שאני מחפש (0.50, Satin nickel או Brushed Chrome), אז באופן עקום לגמרי, אני נאלץ להזמין את האקדח מארה"ב, כדי שהם יקנו אותו מכאן ושילחו אותו אליי
חנות מסויימת באמת ניסתה לעזור, אך יש להם מינימום הזמנה של 10 אקדחים...האאממ... אין לי מה לעשות עם 10..
הפרוצדורה מול משרד הפנים כבר נעשתה וזו פניה/בקשה/תחינה אחרונה לעזרה, אם מישהו כאן יודע איך ניתן להזמין את הנשק הזה כאן בארץ, אשמח לתשובה, לפני כניסתי להרפתקאת הייבוא...
זה הנשק המדובר:
http://www.magnumresearch.com/Expand.asp?ProductCode=BC
תודה מראש!
ליאור ברוך.
זוכרים במקרה את ההודעה הזו שרשמתי?...
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... sert+eagle
אז ככה... בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את האקדח, בתצורה שאני מחפש (0.50, Satin nickel או Brushed Chrome), אז באופן עקום לגמרי, אני נאלץ להזמין את האקדח מארה"ב, כדי שהם יקנו אותו מכאן ושילחו אותו אליי
חנות מסויימת באמת ניסתה לעזור, אך יש להם מינימום הזמנה של 10 אקדחים...האאממ... אין לי מה לעשות עם 10..
הפרוצדורה מול משרד הפנים כבר נעשתה וזו פניה/בקשה/תחינה אחרונה לעזרה, אם מישהו כאן יודע איך ניתן להזמין את הנשק הזה כאן בארץ, אשמח לתשובה, לפני כניסתי להרפתקאת הייבוא...
זה הנשק המדובר:
http://www.magnumresearch.com/Expand.asp?ProductCode=BC
תודה מראש!
ליאור ברוך.
- תרמתי למען הסליק

נשר המדבר
[/img]C:\Documents and Settings\אמיר\My Documents\My Pictures\2006_07_11[img]
ליאור שלום
לפי מיטב ידעיתי האקדח נשר המדבר אומנם מיוצר בארץ,אך הוא בבעלות חברה אמריקאית.
לכן ,אולי, קל יותר לרכוש את האקדח דרך ארה"ב
ליאור שלום
לפי מיטב ידעיתי האקדח נשר המדבר אומנם מיוצר בארץ,אך הוא בבעלות חברה אמריקאית.
לכן ,אולי, קל יותר לרכוש את האקדח דרך ארה"ב
בברכה GOLIVER
- סליקאי ארד

ליאור,
עצה ידידותית וחברית נטו.
אל תעשה טעות ותזמין את האקדח הזה, הסיבה העיקרית היא - אין במדינת ישראל תחמושת 0.5AE לאקדח הנ"ל.
להב, המפיצים של תוצרת מפעל התחמושת של תע"ש אינם מפיצים את הקליבר הזה עוד, במקום בו אני עובד (מטווחי מאיר רוט) אין את התחמושת הזו וב99.999 המטווחים הנותרים בארץ, אין את התחמשות הזו.
התקשר אלי לפני כחודש בחור שהופנה אלי על ידי מטווח אחר ("קולגה") ושאל האם אוכל לסייע לו לבצע את האימון לצורך חידוש רשיונו - לאקדח כמו שאתה מבקש להזמין.
במקום בו אני עובד, אין את התחמושת הזו, למרות שאנו מחזיקים באופן קבוע סוגי תחמושת "אקזוטיים" שאינם מבוקשים במיוחד בארץ.
ביררתי עם "להב" - אין להם וגם לא יהיה עוד.
היחיד שיש לו עוד מספר כדורים לאקדח הזה, הוא ידידינו - דידי ממטווח העיר שבנתניה. עם זאת, גם לדידי נשארו מספר מצומצם ביותר של כדורים אשר אינו מאפשר אפילו את ביצוע חידוש הרישיון לאותו בחור שכמובן הפניתי למטווח העיר.
בלית ברירה ובצער רב, נאלצתי להמליץ בפניו על החלפת הכלי למשהו פחות "נדיר" - לעבור לאקדח בקוטר 9 מ"מ או 0.45 .
במידה ואתה "מתעקש" על נשר המדבר, בארץ לא חסרה תחמושת 0.357 / 0.44 ויש בארץ לא מעט כלים כאלו ששוכבים ומחכים לקונים. לך נשאר רק לשלוח אותם לציפוי כרום, זה עדיין ייצא לך יותר זול מכל מהלך ייבוא וכו'..
שקול היטב את מהלכיך.
בדוק היטב האם משרד הפנים יאשר לך לייבא את הנשק טרם ביצוע המהלכים. בכל מקרה, לא תותר הוצאת הנשק מארה"ב ללא רשיונות ייצוא / ייבוא כנדרש.
בהצלחה.
נעם.
עצה ידידותית וחברית נטו.
אל תעשה טעות ותזמין את האקדח הזה, הסיבה העיקרית היא - אין במדינת ישראל תחמושת 0.5AE לאקדח הנ"ל.
להב, המפיצים של תוצרת מפעל התחמושת של תע"ש אינם מפיצים את הקליבר הזה עוד, במקום בו אני עובד (מטווחי מאיר רוט) אין את התחמושת הזו וב99.999 המטווחים הנותרים בארץ, אין את התחמשות הזו.
התקשר אלי לפני כחודש בחור שהופנה אלי על ידי מטווח אחר ("קולגה") ושאל האם אוכל לסייע לו לבצע את האימון לצורך חידוש רשיונו - לאקדח כמו שאתה מבקש להזמין.
במקום בו אני עובד, אין את התחמושת הזו, למרות שאנו מחזיקים באופן קבוע סוגי תחמושת "אקזוטיים" שאינם מבוקשים במיוחד בארץ.
ביררתי עם "להב" - אין להם וגם לא יהיה עוד.
היחיד שיש לו עוד מספר כדורים לאקדח הזה, הוא ידידינו - דידי ממטווח העיר שבנתניה. עם זאת, גם לדידי נשארו מספר מצומצם ביותר של כדורים אשר אינו מאפשר אפילו את ביצוע חידוש הרישיון לאותו בחור שכמובן הפניתי למטווח העיר.
בלית ברירה ובצער רב, נאלצתי להמליץ בפניו על החלפת הכלי למשהו פחות "נדיר" - לעבור לאקדח בקוטר 9 מ"מ או 0.45 .
במידה ואתה "מתעקש" על נשר המדבר, בארץ לא חסרה תחמושת 0.357 / 0.44 ויש בארץ לא מעט כלים כאלו ששוכבים ומחכים לקונים. לך נשאר רק לשלוח אותם לציפוי כרום, זה עדיין ייצא לך יותר זול מכל מהלך ייבוא וכו'..
שקול היטב את מהלכיך.
בדוק היטב האם משרד הפנים יאשר לך לייבא את הנשק טרם ביצוע המהלכים. בכל מקרה, לא תותר הוצאת הנשק מארה"ב ללא רשיונות ייצוא / ייבוא כנדרש.
בהצלחה.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
זה קטע משעשע... איך משרד הפנים אמור להתמודד עם מצב כזה? אם אין תחמושת - לא ניתן לבוא בטענות ליורה...
דרך אגב, לדעתי זהב מנומר הרבה יותר סקסי...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
advocate כתב:זה קטע משעשע... איך משרד הפנים אמור להתמודד עם מצב כזה? אם אין תחמושת - לא ניתן לבוא בטענות ליורה...
אם אין תחמושת מה יעזור לך הנשק?
ודרך אגב מה היא עמדת משרד התמ"ת לגבי מקרים כאלה?
נניח שאדם קנה את הנשק הזה עוד לפני "תקופת היובש" ועכשיו הוא אינו יכול להשיג מהסוחר שהוא קנה תחמושת וחלפים.
האם המפיץ של הנשק הזה (אני מאמין שבאותם הימים להב) לא מחוייב על פי חוק לדאוג לתחמושת וחלפים עבור האקדחים שהוא מייבא? או שזה תחום פרוץ לחלוטין?
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מח"ת - מקרה חסר תקדים...
זה למה שאמרתי "משעשע" כי משרד הפנים בבעיה משפטית - מחד ישנה חובה פוזיטיבית שבדין לחדש רשיון נשק ולבצע מטווח ומאידך ישנה מציאות ריליסטית שאין תחמושת. אולי ועדת הערר תוציא החלטה שמותר לו לעשות "פיאו פיאו" עם האצבע...
זה למה שאמרתי "משעשע" כי משרד הפנים בבעיה משפטית - מחד ישנה חובה פוזיטיבית שבדין לחדש רשיון נשק ולבצע מטווח ומאידך ישנה מציאות ריליסטית שאין תחמושת. אולי ועדת הערר תוציא החלטה שמותר לו לעשות "פיאו פיאו" עם האצבע...
לא חושב שיש, לא בדין ולא בהגיון..
אתה יודע שהיו אקדחי 10 מ"מ? 22 הורנט? 41AE? ... אז בשביל אדם אחד, סוחר צריך לייבא ולהחזיק תחמושת טרייה בשביל כל החינגה הזו? זה טירוף...
משרד הפנים לא צריך, אלא חייב לפתור בעלי אקדחים עם קליבר איזוטרי מחידוש באמצעות מטווח.
אתה יודע שחלק מהכדורים האלה עולה 10 ש"ח ויותר לכדור!!! אימון יכול להגיע ל500 ש"ח - שלא לדבר אם יש לך קולט SAA מקורי - לך תירה 45LC באקדח ששויו יכול לעבור 2000 דולר ותהרוס לו את הגימור המופלא...
אתה יודע שהיו אקדחי 10 מ"מ? 22 הורנט? 41AE? ... אז בשביל אדם אחד, סוחר צריך לייבא ולהחזיק תחמושת טרייה בשביל כל החינגה הזו? זה טירוף...
משרד הפנים לא צריך, אלא חייב לפתור בעלי אקדחים עם קליבר איזוטרי מחידוש באמצעות מטווח.
אתה יודע שחלק מהכדורים האלה עולה 10 ש"ח ויותר לכדור!!! אימון יכול להגיע ל500 ש"ח - שלא לדבר אם יש לך קולט SAA מקורי - לך תירה 45LC באקדח ששויו יכול לעבור 2000 דולר ותהרוס לו את הגימור המופלא...
אם להמשיך את הקו שלך, אז אין לאפשר רשיון נשיאה לכלי שלא ניתן להשיג בשבילו תחמושת - אלא רק רשיון אחזקה בבית.
או לחליפין לאפשר לאזרחים כאלה לייבא תחמושת באופן עצמאי. אם יש לי מספיק כסף לקנות COLT SAA 45LC רק בשביל הכיף, אז לשלם 500שח פעם ב-3 שנים עבור חידוש זה קטן עלי...
לא צריך ללכת רחוק לקליברים כמו 41AE, או 45LC בארץ הסתובבו פעם הרבה סוגים של כלים עם הרבה סוגים של קטרים מוזרים.
היו פה בארץ פעם:
- 38 ו-455 WEBLY
- 0.32 SPECIAL
- 0.32 RIMFIRE
-0.30 מאוזר
ועוד כל מיני קליברים שונים ומשונים.
היום גם קשה יותר להשיג תחמושות כמו:
- 7.65
- 6.35
ולפני שעברתי ל-9ממ היו פעמים שנתקלתי בקשיים להשיג תחמושת 0.45. עוד מוקדם להספיד אותו אבל נראה לי שגם הוא בדרך...
א.
או לחליפין לאפשר לאזרחים כאלה לייבא תחמושת באופן עצמאי. אם יש לי מספיק כסף לקנות COLT SAA 45LC רק בשביל הכיף, אז לשלם 500שח פעם ב-3 שנים עבור חידוש זה קטן עלי...
לא צריך ללכת רחוק לקליברים כמו 41AE, או 45LC בארץ הסתובבו פעם הרבה סוגים של כלים עם הרבה סוגים של קטרים מוזרים.
היו פה בארץ פעם:
- 38 ו-455 WEBLY
- 0.32 SPECIAL
- 0.32 RIMFIRE
-0.30 מאוזר
- 7.65
- 6.35
ולפני שעברתי ל-9ממ היו פעמים שנתקלתי בקשיים להשיג תחמושת 0.45. עוד מוקדם להספיד אותו אבל נראה לי שגם הוא בדרך...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:
היו פה בארץ פעם:
- 38 ו-455 WEBLY
- 0.32 SPECIAL
- 0.32 RIMFIRE
-0.30 מאוזר
- 7.65
- 6.35
א.
איתמר,
אין שום בעייה להשיג בארץ את סוגי התחמושת שהזכרת לעיל למעט 0.32 RIM שלא פגשתי הרבה זמן.
בטח ובטח שלא את תחמושת 9 או 45 ...
נעם.
נועם,
אני מסכים איתך שאין בעיה אבל תסכים איתי שאין גם שפע וצריך לפעמים גם עבודת רגליים בשביל להשיג קופסת כדורים מהסוגים הנ"ל.
ואפילו ב-9ממ אתה נתקל בכל מיני סיפורים מסיפורים שונים אם אתה רוצה לקנות משהו קצת יותר טוב מ-S&B מעשן ומצחין..
בהרבה מקומות לא ניתן להשיג תחמושת 9ממ HP איכותית, ועל HP ל-45 בכלל אין מה לדבר.
נכון, התמזל מזלך לעבוד אצל הרולס רויס של סוחרי הנשק והמטווחים בארץ, אבל קח בחשבון שלא לכולם יש את הפריבילגיה להגיע לשם...
א.
אני מסכים איתך שאין בעיה אבל תסכים איתי שאין גם שפע וצריך לפעמים גם עבודת רגליים בשביל להשיג קופסת כדורים מהסוגים הנ"ל.
ואפילו ב-9ממ אתה נתקל בכל מיני סיפורים מסיפורים שונים אם אתה רוצה לקנות משהו קצת יותר טוב מ-S&B מעשן ומצחין..
בהרבה מקומות לא ניתן להשיג תחמושת 9ממ HP איכותית, ועל HP ל-45 בכלל אין מה לדבר.
נכון, התמזל מזלך לעבוד אצל הרולס רויס של סוחרי הנשק והמטווחים בארץ, אבל קח בחשבון שלא לכולם יש את הפריבילגיה להגיע לשם...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

advocate כתב:מח"ת - מקרה חסר תקדים...
פיאו פיאו עם האצבע
וזכית מקום ראשון בתחרות ילדי הסליק
(האמת היא שכבר מזמן גיליתי אצלך תכונות של ילד)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
איתמר,
יש בארץ בנוסף ל S&B גם ווינצ'סטר ופיוקי.
על האיכות של פיוקי בוודאי תסכים איתי.
לווינצ'סטר יש את כדור ה SXT המוכר והידוע, כמו כן יש בארץ פדרל - הידרה שוק 124GR בתחמיש +P+.
בקרוב צפויות הפתעות .. כדאי לחכות.
יש בארץ בנוסף ל S&B גם ווינצ'סטר ופיוקי.
על האיכות של פיוקי בוודאי תסכים איתי.
לווינצ'סטר יש את כדור ה SXT המוכר והידוע, כמו כן יש בארץ פדרל - הידרה שוק 124GR בתחמיש +P+.
בקרוב צפויות הפתעות .. כדאי לחכות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד