האם זה טנק ישראלי?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם זה טנק ישראלי?
http://galerie.le-refuge.net/displayimage.php?album=10&pos=147
זה נראה כמו טנק ישראלי... רכב הפיז'ו בצד... מזכיר את צה"ל של שנות ה-80. מה הסיפור שמאחורי התמונה מישהו מכיר?
זה נראה כמו טנק ישראלי... רכב הפיז'ו בצד... מזכיר את צה"ל של שנות ה-80. מה הסיפור שמאחורי התמונה מישהו מכיר?
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
דרוריקו,
תמונה ישנה מאוד, טנק מרכבה 2 של חטיבה שפורקה.
יש בפורום פרש ניתוחי אירוע ארוכים על התמונה ונוספות..
תמונה ישנה מאוד, טנק מרכבה 2 של חטיבה שפורקה.
יש בפורום פרש ניתוחי אירוע ארוכים על התמונה ונוספות..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
גם אם תחפש בסליק תמצא את סיפור העבר של הטנק הנ"ל.
כמי שחזה במו עיניו בתמונה הביזארית הזאת במחנה ישי בשנת 88, אני יכול לספר לך את סיפור העלילה שהוביל לסיטואציה הזאת.
מדובר בטנק של חטיבת המילואים "אגרוף ורומח" שהוצא מאח"י ובבדיקה התברר שבלמיו אינם תקינים, אבל, מכיוון שמדובר בטנק מזווד, אז הרס"ר שהיה אחראי על המוסך שלח את חייליו לפרוק את הטנק בבונקר ולהחזירו למוסך... כל זה בטנק בלי מערכת בלמים.
מי שמכיר את ישי יודע כי הבונקר ממוקם במעלה ההר, כשעולים את ההר לא צריך, בדר"כ, בלמים כדי לעצור, אבל כשיורדים ממממממ... אני בטוח שצריכים.
את הסוף אתם רואים במו עיניכם, את שאר הפרטים הפיקנטיים אני שומר לשיחה בע"פ, פשוט אין לי יותר כוח להקליד.
כמי שחזה במו עיניו בתמונה הביזארית הזאת במחנה ישי בשנת 88, אני יכול לספר לך את סיפור העלילה שהוביל לסיטואציה הזאת.
מדובר בטנק של חטיבת המילואים "אגרוף ורומח" שהוצא מאח"י ובבדיקה התברר שבלמיו אינם תקינים, אבל, מכיוון שמדובר בטנק מזווד, אז הרס"ר שהיה אחראי על המוסך שלח את חייליו לפרוק את הטנק בבונקר ולהחזירו למוסך... כל זה בטנק בלי מערכת בלמים.
מי שמכיר את ישי יודע כי הבונקר ממוקם במעלה ההר, כשעולים את ההר לא צריך, בדר"כ, בלמים כדי לעצור, אבל כשיורדים ממממממ... אני בטוח שצריכים.
את הסוף אתם רואים במו עיניכם, את שאר הפרטים הפיקנטיים אני שומר לשיחה בע"פ, פשוט אין לי יותר כוח להקליד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לפי זכרוני, טנק סדיר
בתמונות אחרות מכיוון ה"גג" , נראות שתי מרכבות נוספות מעגנות את הטנק כך שלא יפול לפנים.
נראה שכל משקל הטנק נשען על הקנה המציג קשת רצינית למדי (יותר מידי סיליציום בפלדה..)
יללה ביי
נראה שכל משקל הטנק נשען על הקנה המציג קשת רצינית למדי (יותר מידי סיליציום בפלדה..)
יללה ביי
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
Re: לפי זכרוני, טנק סדיר
מיכאל מס כתב:בתמונות אחרות מכיוון ה"גג" , נראות שתי מרכבות נוספות מעגנות את הטנק כך שלא יפול לפנים.
יללה ביי
מעניין סליקאי שכאילו מבין בטנקים..............
באמת מעניין..................
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אכן כן זהו טנק מרכבה סימן2 כמדומני מהדגם הישן (לא סימן 2ב שיש היום בסדיר) הרבה כאלה נפגעו בלבנון וראיתי אותם במצבים הרבה יותר גרועים שלא תוכלו לדמיין
התמונה מוכרת ומופצת כמעט בכל פורום שקשור לטנקים כולל בחו"ל
ממצב כזה אני לא אתפלא שהצוות ניפגע בצורה קשה למעט הנהג שנראה לפי דעתי שהוא נפצע קל אם יש למישהו פרטים מדויקים אני אודה לו בשביל שאוכל לדעת אם הערכתי נכון
אגב יש לי ידיד שנפצע בתאונה דומה לזו לפני 4 שנים בצוק לא רחוק משם עם אותו סוג טנק
התותחן איבד רגל והנהג נפצע קל והטען עד היום עם בעיות גב את המט"ק לא הכרתי
שלא נדע מצרות....
התמונה מוכרת ומופצת כמעט בכל פורום שקשור לטנקים כולל בחו"ל
ממצב כזה אני לא אתפלא שהצוות ניפגע בצורה קשה למעט הנהג שנראה לפי דעתי שהוא נפצע קל אם יש למישהו פרטים מדויקים אני אודה לו בשביל שאוכל לדעת אם הערכתי נכון
אגב יש לי ידיד שנפצע בתאונה דומה לזו לפני 4 שנים בצוק לא רחוק משם עם אותו סוג טנק
התותחן איבד רגל והנהג נפצע קל והטען עד היום עם בעיות גב את המט"ק לא הכרתי
שלא נדע מצרות....
בס"ד
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
- סליקאי כסף

היי רפתן , עודד ושאר סליקאי הפורום,
אכן נעדרתי ,
קצת קשה להגיע למיטווחים עם ההליכון , הקטטר ואין אישור למלווה הפיליפני..
(שמתי לב שהמפגשים בזמן האחרון הם לא משהו לכתוב עליו הביתה , הגלוקי מוכר את הגלוק, הצעדן מחליף אקדחים כל צעד, עדיין מסבירים איך לבחור אקדח ומהו ההבדל בין סינגל לדאבל אקשן, נושא עילות לרישיון עולה כל פעם מחדש, ובקיצור, אין חדש תחת ענני העופרת)..
אבל אתם חסרים לי חברים ...כשהתחליפים לחוסר הם לאו דווקא בובות מתנפחות.
עברתי קצת לקליברים יותר משמעותיים...
רק תגידו מפגש ואני רץ..
שבת שלום והמון געגועים
מיכאל מס
אכן נעדרתי ,
קצת קשה להגיע למיטווחים עם ההליכון , הקטטר ואין אישור למלווה הפיליפני..
(שמתי לב שהמפגשים בזמן האחרון הם לא משהו לכתוב עליו הביתה , הגלוקי מוכר את הגלוק, הצעדן מחליף אקדחים כל צעד, עדיין מסבירים איך לבחור אקדח ומהו ההבדל בין סינגל לדאבל אקשן, נושא עילות לרישיון עולה כל פעם מחדש, ובקיצור, אין חדש תחת ענני העופרת)..
אבל אתם חסרים לי חברים ...כשהתחליפים לחוסר הם לאו דווקא בובות מתנפחות.
עברתי קצת לקליברים יותר משמעותיים...
רק תגידו מפגש ואני רץ..
שבת שלום והמון געגועים
מיכאל מס
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד