אימון של כלבי משטרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אימון של כלבי משטרה
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
Webart כתב:שרק,
משכנע ביותר, גם בקטע בו הכלב ננעל על המפעיל שלו ולא עוזב לו את היד.... אאוץ'.
וובארט חברי הטוב,
חלק מאילוף כלבים לעבודה מהסוג המוצג בסרט כרוך באינטראקציה עם בע"ח שמאומן להוציא תגובה שבסופה יש צ'ופר, אחד מהצ'ופרים זו הנשיכה. כשכלב לא מרגיש מסופק מהאקט הוא מחפש היכן 'לסגור מעגל' ולפעמים זה על הנוהג שלו.
זו הסיבה שהכלבים הללו עוברים באימונים שלהם תהליך של כניסה למצב ותהליך של התקררות ונהוג לבודד את הכלב מהסביבה עד שהוא 'קר'.
גם אני חטפתי מהכלב שלי כמה קטנות תוך כדי אימון. זה כואב לפעמים מאוד, אבל לרוב הכלב לא פועל במתכונת מלאה של שיתוק אובייקט אלא מחפש ערוץ דרכו הוא פורק את היצר וסביר להניח שלא יביא לנשיכה מלאה כמו שייתן לאובייקט שלו, אני חושב שהנוהג היה סובל יותר אם זה היה המקרה.
ישנם כלבים בעלי משמעת גבוהה עד כדי שפקודה עצירה של הנוהג תביא את הכלב לציות מיידי בזמן אמת והכלב יקפא או ירד לארצה, כלבים כאלה הרבה פעמים נכשלים במבחן האמת משום שהיצר קצת יותר מדי בשליטה.
יש סוג של Trade off שהופך את הכלבים הללו למתאימים לסביבה מסויימת וללא מתאימים לאחרת. זו אחת הסיבות.
אבל אני מניח שאתה כבר יודע את זה
אם אנחנו מבינים, הדברים הם כמו שהם.
אם איננו מבינים, הדברים הם עדיין כמו שהם.
אם איננו מבינים, הדברים הם עדיין כמו שהם.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד



