מה דעתכם על בול צ'ירוקי הקטן ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה דעתכם על בול צ'ירוקי הקטן ?
שלום אנשים טובים.
בחיפושי אחרי אקדח קטן, קל ונוח, משהו דומה לגלוק 19, נתקלתי בבול צ'ירוקי הקטן (לא זוכר באם זה מיני-צ'ירוקי או צ'ירוקי-קומפקט).
האם למישהו יש כזה ?
איך הוא מבחינת דיוק, אמינות, נוחות ויכולת כללית ?
האם בר השוואה לגלוק 19 ?
ליאור
בחיפושי אחרי אקדח קטן, קל ונוח, משהו דומה לגלוק 19, נתקלתי בבול צ'ירוקי הקטן (לא זוכר באם זה מיני-צ'ירוקי או צ'ירוקי-קומפקט).
האם למישהו יש כזה ?
איך הוא מבחינת דיוק, אמינות, נוחות ויכולת כללית ?
האם בר השוואה לגלוק 19 ?
ליאור
אינני מכיר את הכלי הספציפי כנס לאתר שלהם
יש שם קצת מידע טכני ותמונות
בהצלחה
יש שם קצת מידע טכני ותמונות
בהצלחה
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
היי רואי
נכנסתי (פיזית) לאתר שלהם, ראיתי (פיזית) את הכלי והוא באמת נחמד, שאלתי על נסיונכם איתו בגלל שאני חדש בתחום ואין לי שמץ של ניסיון ...... ולא בא לי "ליפול" ...
הכלי זול יותר מהגלוק, לדעתי נח לי יותר לאחיזה, והאמת - הוא נראה הרבה יותר "אקדח" מהגלוק שקצת מזכיר את אקדחי הפורים של ימינו .... (בדיחה, כאילו דה ... לא לכעוס גלוקאים)
ליאור
נכנסתי (פיזית) לאתר שלהם, ראיתי (פיזית) את הכלי והוא באמת נחמד, שאלתי על נסיונכם איתו בגלל שאני חדש בתחום ואין לי שמץ של ניסיון ...... ולא בא לי "ליפול" ...
הכלי זול יותר מהגלוק, לדעתי נח לי יותר לאחיזה, והאמת - הוא נראה הרבה יותר "אקדח" מהגלוק שקצת מזכיר את אקדחי הפורים של ימינו .... (בדיחה, כאילו דה ... לא לכעוס גלוקאים)
ליאור
ליאור שלום,
אקדח זה סוג של אהבה - תשאל את כל מי שרואה אותי יורה בתכשיט החדש שלי. אתה חייב לאהוב אותו אחרת מהר מאוד הוא ימצא את דרכו לכספת, ושם הוא בטוח לא יועיל לך.
ולגופו של עניין - הצ'ירוקי הוא אקדח נחמד המבוסס על ה-CZ. אל תתרשם מאתר באינטרנט - תגיע לאחד המטווחים (רצוי לבול בית יצורו של הצ'ירוקי) ותחזיק את האקדח ביד - תבקש לירות בו, ותוודא כי מתאפשר לך לירות בו. תירה במספר אקדחים שונים ע"מ לקבל אמת מידה. תכין רשימת שאלות. תקבל עליהן תשובות, ותחזור שוב על שלב הביקור במטווח.
כך תגיע לבחירה טובה יותר.
כמו כן, מומלץ לקרוא את הכתבה בחלק הכתבות העוסקת ברכישת נשק.
בהצלחה,
אקדח זה סוג של אהבה - תשאל את כל מי שרואה אותי יורה בתכשיט החדש שלי. אתה חייב לאהוב אותו אחרת מהר מאוד הוא ימצא את דרכו לכספת, ושם הוא בטוח לא יועיל לך.
ולגופו של עניין - הצ'ירוקי הוא אקדח נחמד המבוסס על ה-CZ. אל תתרשם מאתר באינטרנט - תגיע לאחד המטווחים (רצוי לבול בית יצורו של הצ'ירוקי) ותחזיק את האקדח ביד - תבקש לירות בו, ותוודא כי מתאפשר לך לירות בו. תירה במספר אקדחים שונים ע"מ לקבל אמת מידה. תכין רשימת שאלות. תקבל עליהן תשובות, ותחזור שוב על שלב הביקור במטווח.
כך תגיע לבחירה טובה יותר.
כמו כן, מומלץ לקרוא את הכתבה בחלק הכתבות העוסקת ברכישת נשק.
בהצלחה,
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
בול מיני צ'ירוקי
ליאור
אתה שם לב לשתיקת הכבשים ?
אתה יודע למה כל הגלוקאים שותקים ?
הם בכינוס עכשו שבו הם מתכננים עליך איזה קטע, יש'ך מזל שאני מצאתי תירוץ ויצאתי החוצה לספר לך ולהזהירך...
איך אתה קורא לגלוק- אקדח של פורים
טוב , זה כמו שאתה אומר, שאתה חדש חסר ניסיון ולא בא לך ליפול
כנס מתחת לשולחן ותעשה קולות של שטיח...עד יעבור הזעם
אתה שם לב לשתיקת הכבשים ?
אתה יודע למה כל הגלוקאים שותקים ?
הם בכינוס עכשו שבו הם מתכננים עליך איזה קטע, יש'ך מזל שאני מצאתי תירוץ ויצאתי החוצה לספר לך ולהזהירך...
איך אתה קורא לגלוק- אקדח של פורים
טוב , זה כמו שאתה אומר, שאתה חדש חסר ניסיון ולא בא לך ליפול

כנס מתחת לשולחן ותעשה קולות של שטיח...עד יעבור הזעם
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אני חשוב שמיכאל ידידי סיכם בצורה הטובה ביותר.
נ.ב: ליאור, אתה מוזמן לתאם איתי ולירות ב- אקדח של פורים על מנת לנסותו.
(כדורים עליך
)

נ.ב: ליאור, אתה מוזמן לתאם איתי ולירות ב- אקדח של פורים על מנת לנסותו.
(כדורים עליך

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
לכל ה-ע-צ-ב-נ-י-ם
1. אני שמח שהצלחתי לעורר אתכם, זו הייתה הכוונה לאחר שלא זכיתי להתייחסות.
2. שימו לב מה כתבתי בסוגריים (בדיחה ...)
3. אם בכל זאת אין לכם חוש הומור .... זבשכ"ם
4. ואם הכל היה בהומור, כפי שאני הבנתי, תיסלם על ההומור.
5. לקחתי את העיצות של הירי בשני הכלים, דיווח על הרכישה בקרוב ...
6. תודה רבה לכל המסייעים !!! באמת !!!
ליאור
1. אני שמח שהצלחתי לעורר אתכם, זו הייתה הכוונה לאחר שלא זכיתי להתייחסות.
2. שימו לב מה כתבתי בסוגריים (בדיחה ...)
3. אם בכל זאת אין לכם חוש הומור .... זבשכ"ם
4. ואם הכל היה בהומור, כפי שאני הבנתי, תיסלם על ההומור.
5. לקחתי את העיצות של הירי בשני הכלים, דיווח על הרכישה בקרוב ...
6. תודה רבה לכל המסייעים !!! באמת !!!
ליאור
אני לא בטוח שמה שאני עומד לכתוב הוא עיצה טובה אבל כרגע זה נראה לי נכון וטוב:
כאשר ניגשתי אני לקנות אקדח, הגעתי למטווח וביצעתי ירי של מספר כדורים (בערך מחסנית) בכל אחד מהאקדחים אותם שקלתי לקנות. רק היום לאחר שכבר יריתי 1000 כדורים באקדח בו בחרתי לבסוף, אני יודע שליריות שיריתי אז, בפעם הראשונה בחיי, לא היתה משמעות אמיתית.
לאחר שירית הרבה, ירי של מחסנית באקדח אחר יתן לך תחושה טובה לגבי התאמתו אליך. אם זהו הירי הראשון אותו אתה מבצע, זה כמעט לא יתן לך כלום.
ומכאן להמלצה - לפני שאתה ניגש לבחור אקדח ולנסות אותו בירי, גש למטווח 3-4 פעמים ותירה באקדח קבוע (חשוב שקבוע על מנת לייצב את התחושה של ירי באקדח מסוים). בצורה כזאת תהיה לך נקודת יחוס כלשהי לשפוט על פיה את ההרגשה של ירי באקדחים אותם אתה בוחן במטרה לקנות.
אני מסיים וחוזר על אמירתי כי שוהי דעת יחיד שהנו הדיוט בנושאי נשק. אשמח לקרוא מה חושבים תותחי הפורום ומדריכי הירי הותיקים על ההצעה.
כאשר ניגשתי אני לקנות אקדח, הגעתי למטווח וביצעתי ירי של מספר כדורים (בערך מחסנית) בכל אחד מהאקדחים אותם שקלתי לקנות. רק היום לאחר שכבר יריתי 1000 כדורים באקדח בו בחרתי לבסוף, אני יודע שליריות שיריתי אז, בפעם הראשונה בחיי, לא היתה משמעות אמיתית.
לאחר שירית הרבה, ירי של מחסנית באקדח אחר יתן לך תחושה טובה לגבי התאמתו אליך. אם זהו הירי הראשון אותו אתה מבצע, זה כמעט לא יתן לך כלום.
ומכאן להמלצה - לפני שאתה ניגש לבחור אקדח ולנסות אותו בירי, גש למטווח 3-4 פעמים ותירה באקדח קבוע (חשוב שקבוע על מנת לייצב את התחושה של ירי באקדח מסוים). בצורה כזאת תהיה לך נקודת יחוס כלשהי לשפוט על פיה את ההרגשה של ירי באקדחים אותם אתה בוחן במטרה לקנות.
אני מסיים וחוזר על אמירתי כי שוהי דעת יחיד שהנו הדיוט בנושאי נשק. אשמח לקרוא מה חושבים תותחי הפורום ומדריכי הירי הותיקים על ההצעה.
- סליקאי ארד
תודה לכולם
fiveseven קראתי את השרשור (בחיפוש לפני הודעתי לא מצאתי מאמרים על בול) אז באם השוו את הצ'ירוקי לגראנד צ'ירוקי , אני מפנה אותך לתמונה שליד שמי, זה קצת, אבל רק קצת יותר טוב, אמין ועביר מגראנד צ'ירוקי !!!.
אני מקווה שהצ'ירוקי הישראלי יוערך על ידינו הישראלים קצת יותר מאשר האמריקאים מעריכים את הגראנד מתוצרתם (והם לא), הרכב שלי שווה שם כפול ממנו .....
ליאור
fiveseven קראתי את השרשור (בחיפוש לפני הודעתי לא מצאתי מאמרים על בול) אז באם השוו את הצ'ירוקי לגראנד צ'ירוקי , אני מפנה אותך לתמונה שליד שמי, זה קצת, אבל רק קצת יותר טוב, אמין ועביר מגראנד צ'ירוקי !!!.
אני מקווה שהצ'ירוקי הישראלי יוערך על ידינו הישראלים קצת יותר מאשר האמריקאים מעריכים את הגראנד מתוצרתם (והם לא), הרכב שלי שווה שם כפול ממנו .....
ליאור
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד