המחירון של הסליק
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המחירון של הסליק

שלום רב ליוזמים ולמנהלים של האתר הגאוני הזה (נו, חייבים להתחיל בדברי חנופה).
צץ במוחי האפל רעיון להתחיל בתהליך ארוך של איסוף נתונים על מנת להוציא מחירון לכלים/אביזרים משומשים.
איך מבצעים?
הנהלת האתר (אתם) תפתח פורום/תיבת דואר/כל אמצעי קונבנציונאלי אחר שאליו יופנה מידע לגבי עסקאות שבוצעו לאחרונה בשוק המשומשים. כל מודעה תכיל את סוג הכלי, תוספות, גיל (אופציה) ואת המחיר שבו בוצעה העיסקה. המידע יועבר מחברי הפורום, וכן מסוחרים שביצעו עיסקאות בכלים משומשים בלבד. נכון, זה לא יהיה מהר, אבל בסופו של תהליך תוכלו להציג מחירון המבוסס על ממוצע הנתונים שנאספו, ובנוסף ניתן לאחר פרק זמן ארוך להצביע על מגמת עליה/ירידה של מחיר כלי מסוים.
אם יצחק לוי לא עשה את זה, אז אולי אתם

נו, מה אתם אומרים

אמנון,
רעיון נפלא, אלא מאי?
כפי שאתה ודאי יודע, האתר הינו אתר פרטי, שהוקם על-ידי בעזרת כמה מחברי הטובים.
מעבר לעיסוקנו באתר, עלינו לנסות ולדאוג לפרנסתן של מספר משפחות, וזאת בעזרת שיטה עתיקת יומין הנקראת בפי העם "יציאה לעבודה".
עד כאן רוח השטות שנחה עלי...
אמנון ידידי, מי יעשה את זה? וגם ככה אנחנו בקושי ישנים בלילות בגלל הסליק.
מעבר לכך, מה נעשה? נבנה שני מחירונים? האחד למכירה בין שני אזרחים מן השורה והשני לקניית אקדח משומש מהחנות? כי הרי גם סוחרי הנשק צריכים לחיות ממשהו.
בקיצור, אם נמצא מתנדב לעניין זה, נשמח לסייע לו ככל האפשר, רק קח בחשבון, מתנדב יקר, שמדובר בעבודה קשה ותובענית... ראה הוזהרת.
רעיון נפלא, אלא מאי?
כפי שאתה ודאי יודע, האתר הינו אתר פרטי, שהוקם על-ידי בעזרת כמה מחברי הטובים.
מעבר לעיסוקנו באתר, עלינו לנסות ולדאוג לפרנסתן של מספר משפחות, וזאת בעזרת שיטה עתיקת יומין הנקראת בפי העם "יציאה לעבודה".
עד כאן רוח השטות שנחה עלי...
אמנון ידידי, מי יעשה את זה? וגם ככה אנחנו בקושי ישנים בלילות בגלל הסליק.
מעבר לכך, מה נעשה? נבנה שני מחירונים? האחד למכירה בין שני אזרחים מן השורה והשני לקניית אקדח משומש מהחנות? כי הרי גם סוחרי הנשק צריכים לחיות ממשהו.
בקיצור, אם נמצא מתנדב לעניין זה, נשמח לסייע לו ככל האפשר, רק קח בחשבון, מתנדב יקר, שמדובר בעבודה קשה ותובענית... ראה הוזהרת.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 13 אפריל 2003, 20:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דבירי,
תאמין לי אחרי שהוא יראה שאתה מביא מצלצלים, הוא לא רק יסמפט אותך, הוא יעשה עוד כמה דברים שלא ידעת שמנהלי בנק יודעים לעשות.
זוכר את הפרסומת של בנק לאומי עם מוני מושונוב שאומר אני חושב לגידי גוב משהו כמו "כן? הם יעשו מה שאני רוצה?, אז שירקדו" ואז רואים את כאילו כל עובדי הבנק רוקדים ריקודי שורות.
גם יצחק לוי התחיל ממשהו שהיה נראה כלום וסתם שטות.
ו.....אגב, גוס, יצחק לוי כבר ממזמן צוחק אל ועל הבנק.
חומר למחשבה
תאמין לי אחרי שהוא יראה שאתה מביא מצלצלים, הוא לא רק יסמפט אותך, הוא יעשה עוד כמה דברים שלא ידעת שמנהלי בנק יודעים לעשות.
זוכר את הפרסומת של בנק לאומי עם מוני מושונוב שאומר אני חושב לגידי גוב משהו כמו "כן? הם יעשו מה שאני רוצה?, אז שירקדו" ואז רואים את כאילו כל עובדי הבנק רוקדים ריקודי שורות.
גם יצחק לוי התחיל ממשהו שהיה נראה כלום וסתם שטות.
ו.....אגב, גוס, יצחק לוי כבר ממזמן צוחק אל ועל הבנק.
חומר למחשבה
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד