פורום ירי אולימפי

פורום זה מיועד להצעות, הערות, בקשות, דיווח תקלות ועוד.

פורום ירי אולימפי

על ידי nitz » 10 יוני 2016, 16:14

הרבה זמן לא ביקרתי בסליק-מזל טוב על העיצוב החדש! %%$0066

אני רואה שפורום ירי אולימפי נעלם ופורומים אחרים נוספו. חיפשתי הודעות על השינוי באתר ולא מצאתי-האם אפשר עדכון מה קרה? הפורום נסגר? הפורום הפך לפרטי?
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: פורום ירי אולימפי

על ידי Webart » 11 יוני 2016, 08:11

מאז שהתאחדות הקליעה מצאה לעצמה זירת פעילות חלופית בפייסבוק, עברה כל פעילות הקבוצה לשם ולאחר כשנתיים של חוסר פעילות מוחלט, החלטתי לסגור את פורום הקליעה האולימפית.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי nitz » 15 יוני 2016, 14:54

אין ספק שכמעט ולא נפתחו דיונים בפורום ועם זאת, גם עיון בפורום יכול להיחשב פעילות.

אני יכול להבין את העניין להסיט פרסומים של ההתאחדות לפייסבוק מהבחינה של חשיפה לתקשורת, אבל עדיין לטעמי אין חלופה לפורום-הן מבחינת הנושאים (שאלות מקצועיות, החלפת ציוד) וגם בהיבט שימור ידע (מיילים מתמוססים והמידע לא נחשף לאנשים מבחוץ שמעוניינים להצטרף).
יש לא מעט תכתובת, רשמית או לא רשמית, שעוברת בערוצים אחרים-מיילים (למשל, הודעה על קורסים), קבוצות ווטסאפ ותקשורת בארבע עיניים. אולי גם פתחו לשם כך דפים או קבוצות בפייסבוק. יכול שאולי ככה נוח לאנשים אבל יש בכך טעם לפגם-זה גם יוצר מצב של "מגדל שן" במקום ספורט להמונים (מי שלא נמצא בערוצים אלו, אין לו דרך לדעת) וניתוק ממה שמתחולל ב"עולם הנשק" (ואי אפשר להתעלם מכך). אני לא יכול להתווכח עם המציאות, אלא רק להצטער שזה המצב.

לפחות בנוגע לדיונים, לדעתי עדיין יש עדיפות לפורום על פני שאר המדיות.

האם אפשר לפחות להנגיש את ההודעות הישנות לחיפוש? האם ההודעות הישנות בפורום נמחקו?
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי nitz » 16 אוגוסט 2016, 14:30

תודה על הנגשת ההודעות בפורום! :razz:

אם אפשר, רצוי גם לפרסם הודעה "דביקה" בפורום כדי שאנשים אחרים יבינו למה הפורום נעול אך הושאר זמין לחיפוש הודעות.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד