רשמים מהמפגש במטווח "בול" - יום שישי 28.2.03
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רשמים מהמפגש במטווח "בול" - יום שישי 28.2.03
המפגש שהיה היום 28.2.03 היה מדהים וכיף לא נורמלי .
אנו כמובן מצטערים שקצת היה רעש בלובי של בול אבל היה שווה כל שניה ודקה.
הכרתי אנשים חדשים בפרצוף ולא רק בכינוי .
נוכחנו לדעת ולראות שהיחס הוא יחס חם ואמיתי .
למרות המעידה שהיתה לאחד העובדים עם חברנו היקר אמנון .
כמו "שנאמר שפוגעים בחבר פוגעים בחבורה כולה" עשינו הפסקה נחמדה בירי לכמה עוגיות שיואב קנה לנו . תודה...
לאחר ההפסקה יואב ואמנון בנו שני תרגילים נחמדים כך שנהננו משני העולמות גם ירי רגיל בעמידה וגם תול כדי התרגיל .
בקיצור היה מדהים.
אנו מקווים לראות את כל החברים הבאים במיני מפגשים הבאים.
אתם מוזמנים לכתוב תגובות.

אנו כמובן מצטערים שקצת היה רעש בלובי של בול אבל היה שווה כל שניה ודקה.
הכרתי אנשים חדשים בפרצוף ולא רק בכינוי .
נוכחנו לדעת ולראות שהיחס הוא יחס חם ואמיתי .
למרות המעידה שהיתה לאחד העובדים עם חברנו היקר אמנון .
כמו "שנאמר שפוגעים בחבר פוגעים בחבורה כולה" עשינו הפסקה נחמדה בירי לכמה עוגיות שיואב קנה לנו . תודה...
לאחר ההפסקה יואב ואמנון בנו שני תרגילים נחמדים כך שנהננו משני העולמות גם ירי רגיל בעמידה וגם תול כדי התרגיל .
בקיצור היה מדהים.
אנו מקווים לראות את כל החברים הבאים במיני מפגשים הבאים.
אתם מוזמנים לכתוב תגובות.

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
תודה, תודה ושוב תודה !
קודם כל לנועם וליואב שלימדו אותי הרבה דברים חשובים ומועילים
למדתי שאימון טוב לא חייב לכלול ירי, האימון היבש שנועם העביר לי תרם לי מאד
ועל כל מיני דברים שלקחתי עימי מעולם הנשק הארוך ומסתבר שהשיטות לא תמיד עוברות טוב בין סוגי הנשק
למדתי עוד צורות אחיזה לאקדח, הבנתי שהגיע הזמן לשפר אותו קצת
מסקנת אגב שלי, עדיף לא 'לדעת הכל' כי כך אתה יכול גם להקשיב ולא רק לשמוע
ואז, רק אז אתה לומד.
תודה לחברים
תודה על החברה, על השיחה, על הסיפורים
ותודה לבול...
טוב בלי קצת רע אי אפשר ...
המטווח הזה היום יגרום לי להוצאות ...
ה'טעימה' של הירי המעשי מזרזת את הקורס שאני מתכנן לעבור
אך כל הזמן דוחה מסיבות זמן ותקציב .
קודם כל לנועם וליואב שלימדו אותי הרבה דברים חשובים ומועילים
למדתי שאימון טוב לא חייב לכלול ירי, האימון היבש שנועם העביר לי תרם לי מאד
ועל כל מיני דברים שלקחתי עימי מעולם הנשק הארוך ומסתבר שהשיטות לא תמיד עוברות טוב בין סוגי הנשק
למדתי עוד צורות אחיזה לאקדח, הבנתי שהגיע הזמן לשפר אותו קצת
מסקנת אגב שלי, עדיף לא 'לדעת הכל' כי כך אתה יכול גם להקשיב ולא רק לשמוע
ואז, רק אז אתה לומד.
תודה לחברים
תודה על החברה, על השיחה, על הסיפורים
ותודה לבול...
טוב בלי קצת רע אי אפשר ...

המטווח הזה היום יגרום לי להוצאות ...
ה'טעימה' של הירי המעשי מזרזת את הקורס שאני מתכנן לעבור
אך כל הזמן דוחה מסיבות זמן ותקציב .

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
בול-מפגש מדהים
מדהים
אין מילה אחרת לתאר את האוירה במפגש ב"בול" ביום שישי.
את האמת... לא ידעתי למה לצפות, לא היכרתי אף אחד, ואחרי ירי בכמה מטווחים סטריליים ומאופקים.. זה היה מדהים.
האוירה בחנות וליד השולחנות היא אוירה של פאב שכונתי. כאשר קולות הרקע הינם מערכת קריזה בין יואב 30 לדני מ"בול" וההיפך.
האוירה המשוחררת והכיפית הפכה להיות רצינית כמתבקש, מעבר ל-2 דלתות המפרידות בין המטווחים לשטח כינוס השוורים (הבולים).
שמחתי מאד לפגוש אתכם , יואב , עמוס , דורון, מתלם, קולונל, נועם והעלמה ששכחתי את שמה.
ניראה לי שגם אנו וגם אנשי בול , ה"רומני" ודני הגדול הרגשנו שזה היה גם מפגש חברי, גם ספורטיבי וגם כזה שמשאיר משקעים (גם אם היו) כנחלת ההיסטוריה.
ובאשר לקליברים שלנו , הגדילו נועם ויואב בהדרכה בלתי נלאית -יישר כוחכם, זו חברות אמיתית.. לחלוק ולחנוך..
חבריה יקרים, תצחקו או לא , הייתי מוכן להיפגש איתכם שוב כבר ביום א, אלא שצריך ללכת ולהתפרנס כדי שיהיה קצת כסף לכדורי סמסון ליום שישי הבא..
תודה לך דני מ"בול" על ההסברים, על שפינית לנו מטווח( רק לעצמינו) ועל הסובלנות החברית
להתראות גם בסליק
אין מילה אחרת לתאר את האוירה במפגש ב"בול" ביום שישי.
את האמת... לא ידעתי למה לצפות, לא היכרתי אף אחד, ואחרי ירי בכמה מטווחים סטריליים ומאופקים.. זה היה מדהים.
האוירה בחנות וליד השולחנות היא אוירה של פאב שכונתי. כאשר קולות הרקע הינם מערכת קריזה בין יואב 30 לדני מ"בול" וההיפך.
האוירה המשוחררת והכיפית הפכה להיות רצינית כמתבקש, מעבר ל-2 דלתות המפרידות בין המטווחים לשטח כינוס השוורים (הבולים).
שמחתי מאד לפגוש אתכם , יואב , עמוס , דורון, מתלם, קולונל, נועם והעלמה ששכחתי את שמה.
ניראה לי שגם אנו וגם אנשי בול , ה"רומני" ודני הגדול הרגשנו שזה היה גם מפגש חברי, גם ספורטיבי וגם כזה שמשאיר משקעים (גם אם היו) כנחלת ההיסטוריה.
ובאשר לקליברים שלנו , הגדילו נועם ויואב בהדרכה בלתי נלאית -יישר כוחכם, זו חברות אמיתית.. לחלוק ולחנוך..
חבריה יקרים, תצחקו או לא , הייתי מוכן להיפגש איתכם שוב כבר ביום א, אלא שצריך ללכת ולהתפרנס כדי שיהיה קצת כסף לכדורי סמסון ליום שישי הבא..
תודה לך דני מ"בול" על ההסברים, על שפינית לנו מטווח( רק לעצמינו) ועל הסובלנות החברית

להתראות גם בסליק

"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
שלום לכולם,
אכן היה מפגש מעולה ביום שישי
בעקבות הכרותי הראשונה עם בול לפני שבועיים החלטתי שבתור מתנת יום הולדת לאחי הקטן (15) אקח אותו לטווח לראשונה בחייו...
טלפון אחד ליואב 30 שבאבירות הסכים להדריך אותנו (בסוף הצטרפה כמעט כל המשפחה)
דיבור קצר עם דני - והכל סודר!
ביום שישי ב 08:00 התייצבנו ובמשך שעתיים קיבלנו הדרכה מדהימה מיאב 30 וכמובן יחס חם מדני ומאירצ'ה.
עוד פעם תודה ליואב
עוד פעם תודה לדני ולבול
איתי
אכן היה מפגש מעולה ביום שישי
בעקבות הכרותי הראשונה עם בול לפני שבועיים החלטתי שבתור מתנת יום הולדת לאחי הקטן (15) אקח אותו לטווח לראשונה בחייו...
טלפון אחד ליואב 30 שבאבירות הסכים להדריך אותנו (בסוף הצטרפה כמעט כל המשפחה)
דיבור קצר עם דני - והכל סודר!
ביום שישי ב 08:00 התייצבנו ובמשך שעתיים קיבלנו הדרכה מדהימה מיאב 30 וכמובן יחס חם מדני ומאירצ'ה.
עוד פעם תודה ליואב
עוד פעם תודה לדני ולבול
איתי

איתי סולל(:
- סליקאי ארד
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד