ט"ו בשבט יגיע - (כי לא נולד המני** שיעצור את הזמן)
עומריקו המנומש,
אתה יכול להתעלף בשקט כי אתה עוד לא בקריטריון.
לאנשי הגיזרה יש אישור להתאמן אצלנו במטווח בנשק הצהלי, (כמובן שאצל מדריכים מורשים בלבד!!!! - ויש שלושה כאלו)
עד שלא יהיה לך סיווג, אין צ'אנס. האישור כולל גם אנשי קבע.
בכל מקרה נשק משא"ז ואו נשק צהלי יכול לירות עד שעתיים לפני כניסת שבת או חג או בצאתו. לירי בשבתות ומועדי ישראל נחוצה הוראה ישירה של המח"ט בעת כוננות בלבד!
אתה יכול להתעלף בשקט כי אתה עוד לא בקריטריון.
לאנשי הגיזרה יש אישור להתאמן אצלנו במטווח בנשק הצהלי, (כמובן שאצל מדריכים מורשים בלבד!!!! - ויש שלושה כאלו)
עד שלא יהיה לך סיווג, אין צ'אנס. האישור כולל גם אנשי קבע.
בכל מקרה נשק משא"ז ואו נשק צהלי יכול לירות עד שעתיים לפני כניסת שבת או חג או בצאתו. לירי בשבתות ומועדי ישראל נחוצה הוראה ישירה של המח"ט בעת כוננות בלבד!
- סליקאי כסף
המסלול לבקשת הורים מודאגים קוצר והוא עומד על 4 וחצי ק"מ נלך לאט למרות שלי זה מאד קשה. היום שבת 7/2/04 ט"ו בשבט.
09:00יציאה מיבנאל - הליכה עד למפגש עם שביל ישראל (לבעלי מפות 50 אלף) לאחר ביקור בחורשת יעלה עליה עם "שביל ישראל" לשייח אומזע'יט, משם נרד בשביל כחול אל יער אשכול עד המעיין ומשם ליד אשכול ביער אשכול.
ביד אשכול תחכה המכונית שתסיע את הילדים לגן שעשועים במנחמיה ואת ההורים ליבנאל להביא את המכוניות.
מומלץ לעיין בתנ"ך (יהושוע י"ט חלוקת הנחלות ושופטים ד' ה' ) .
כלכלה עצמית כל אחד שיביא קצת נישנושים או סנדוויצ'ים למסלול.
בסוף נגיע למטווח עמק הירדן בנהריים שם נכין מחתה למעונינים, ויהיה המפגש החברתי.
השימוש במטווח נהריים ללא תשלום למחזיקי תעודת חבר בסליק. (עלות תחמושת בלבד למזמינים)קיוסק קרוב בנהריים או מסעדת צל תמר בכניסה לאשדות לבטלנים.
אם יהיה לכם כוח נירה.
דביר יכין הרשמה וכל מי שרוצה שנכין לו תחמושת שיציין.
אלטרנטיבה לגשם - צומת אלומות ביתניה עילית תצפית,בית העלמין של כנרת? אם לא יהיה גשם. בית המוטורים, דגניה חצר ראשונים 5 ש"ח לגולגולת, דגניה בית גורדון13 ש"ח מבוגר 11 ש"ח ילד, הכלביה באפיקים-ללא הפעלות בלי תשלום הפעלות לפי מחירון, אתר נהריים 5 ש"ח לשביל הסכרים או 18 ש"ח למבוגר כניסה והדרכה באי 12 ש"ח לילד עד גיל 12 . המטווח בנהריים ללא תשלום הפעם לחברי הסליק, מטווח אויר 20 ש"ח ליורה כולל נשק תחמושת ומטרות עד שיצא לכם מהאוזניים!
הטיול מתקיים בכל מקרה ובכל מספר משתתפים גם אם מניחים שביום גשום תהיה נוכחות מינורית.
יאללה אל תאבדו את הצפון
ביי אילן
09:00יציאה מיבנאל - הליכה עד למפגש עם שביל ישראל (לבעלי מפות 50 אלף) לאחר ביקור בחורשת יעלה עליה עם "שביל ישראל" לשייח אומזע'יט, משם נרד בשביל כחול אל יער אשכול עד המעיין ומשם ליד אשכול ביער אשכול.
ביד אשכול תחכה המכונית שתסיע את הילדים לגן שעשועים במנחמיה ואת ההורים ליבנאל להביא את המכוניות.
מומלץ לעיין בתנ"ך (יהושוע י"ט חלוקת הנחלות ושופטים ד' ה' ) .
כלכלה עצמית כל אחד שיביא קצת נישנושים או סנדוויצ'ים למסלול.
בסוף נגיע למטווח עמק הירדן בנהריים שם נכין מחתה למעונינים, ויהיה המפגש החברתי.
השימוש במטווח נהריים ללא תשלום למחזיקי תעודת חבר בסליק. (עלות תחמושת בלבד למזמינים)קיוסק קרוב בנהריים או מסעדת צל תמר בכניסה לאשדות לבטלנים.
אם יהיה לכם כוח נירה.
דביר יכין הרשמה וכל מי שרוצה שנכין לו תחמושת שיציין.
אלטרנטיבה לגשם - צומת אלומות ביתניה עילית תצפית,בית העלמין של כנרת? אם לא יהיה גשם. בית המוטורים, דגניה חצר ראשונים 5 ש"ח לגולגולת, דגניה בית גורדון13 ש"ח מבוגר 11 ש"ח ילד, הכלביה באפיקים-ללא הפעלות בלי תשלום הפעלות לפי מחירון, אתר נהריים 5 ש"ח לשביל הסכרים או 18 ש"ח למבוגר כניסה והדרכה באי 12 ש"ח לילד עד גיל 12 . המטווח בנהריים ללא תשלום הפעם לחברי הסליק, מטווח אויר 20 ש"ח ליורה כולל נשק תחמושת ומטרות עד שיצא לכם מהאוזניים!
הטיול מתקיים בכל מקרה ובכל מספר משתתפים גם אם מניחים שביום גשום תהיה נוכחות מינורית.
יאללה אל תאבדו את הצפון
ביי אילן
נערך לאחרונה על ידי אילן ב בתאריך 22 ינואר 2004, 10:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
טיול
אילןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
גם אותי תרשום .....
ותכין לי בארט.
ע מ ו ס
גם אותי תרשום .....
ותכין לי בארט.

ע מ ו ס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד