שלום - התייעצות לגבי רכישת לד'רמן באיביי:

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שלום - התייעצות לגבי רכישת לד'רמן באיביי:

על ידי jmg » 16 ינואר 2008, 19:46

שלום לכולם!
שמי יונתן, ואני חדש כאן, (הפנו אותי אליכם מפורום בתחום אחר), ורציתי לקבל חוו"ד מאנשים מביני עניין בנשקים/סכינים/אולרים (מקווה שהגעתי למקום הנכון :wink: ).

אני מעוניין לרכוש באיביי, פלייר של לד'רמן מדגם charge tti,
בארץ הוא עולה בין 700 ל1000 שקל, ובאיביי ניתן למצוא אותו במחיר של כ450 שקל (כולל משלוח).

העניין היחיד שמטריד אותי הוא אופן ההזמנה ושליחת דברים כמו לד'רמנים בדואר:
1. האם קיימים מיסים מיוחדים על כלי עבודה/נשק כמו הלד'רמן?
2. האם נוטים לעכב מוצרים כאלה במכס? מחשד להיותו כלי נשק?
3. האם יש איזשהם קטלוגים של המכס שמפרטים "תימחור" מוצרים כאלה, לצורך חישובי מס? (נגיד והם לא יאמינו שקניתי מוצר כזה במחיר שציינתי).

אשמח לכל פיסת מידע חיונית!

תודה רבה מראש!
בברכה!
יונתן.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 17 ינואר 2008, 10:42

לגבי מחיר ופקפוק המוכסים בו.
מנסיון כדאי שתגיע לאסוף את החבילה -אם וכאשר תזמין- עם הדפסה של הרכישה מאיביי הכוללת את המחיר למוצר ושיצויין שם במפורש מה מחיר המשלוח.
הרבה חנויות שם מכניסים את מחיר המשלוח כחלק ממחיר המוצר ואז במכס מבקשים למסות אותך בנוסף לכך על מחיר המשלוח גם, במידה ואין לך אינדיקציה כתובה לחלוקה בין מחיר המוצר למשלוח, הם יתעקשו אתך שתוסיף את מחיר המשלוח, נניח שאתה מוכן כבר לשלם כפל מס על המשלוח, תתקל במו"מ מול פקיד המכס שיתעקש אתך שלא יכול להיות שהמשלוח "זול" כ"כ ויתקע לך בהסכמה מחיר משלוח מנופח שלהזכירך אתה משלם עליו כפול.
החברה שם לא ממש ששים לעזור, השירות מהם והלאה, אתה מבחינתם שקרן ורמאי שבא לנצל את המדינה ולגנוב להם מהכיס אישית.
בכמה התקלויות שהיו לי באיסוף חבילות במכס למדתי את הלקחים הנ"ל. ממש יחפשו איך לתקוע אותך. היתה פעם אחת אישה מקסימה שסייעה לי ככל יכולתה, היא נשאה בתפקיד ניהולי כלשהוא בדואר הסמוך למכס ביד אליהו.
חוץ מתעוד מחיר המוצר והמשלוח תצטייד בהרבה סבלנות והומור כי אחרת תצא משם עם אבחנה על יתר לחץ דם :?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי donduck » 17 ינואר 2008, 11:11

תבקש משלוח בUPS עד הבית. יביאו לך את זה עד הדלת, תמורת עוד כמה $$$.
לגבי אחריות, אף אחד לא בודק איפה קנית. אם מדובר בכלי אמיתי, תקבל עליו שירות בכל העולם.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי BROADAXE » 17 ינואר 2008, 14:10

הלדרמן ודומיו אינם נחשבים לנשק (בד"כ), הם מספיק נפוצים בארץ בכדי שיכירו אותם (היטב) גם במכס. המיסוי הוא עד כמה שאני זוכר, 22% ודמי המשלוח נכללים לפי החוק. רוב העסקים הגדולים שמוכרים באיביי שולחים את הפריט בצירוף חשבונית רשמית. תבדוק היטב אם ייבוא כזה כדאי מבחינתך.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד