אמנם כבר "נדוש" אבל בכל זאת - מטווח העיר
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אמנם כבר "נדוש" אבל בכל זאת - מטווח העיר
אחרי הרבה זמן שלא ביליתי בילוי של ממש במטווח אזרחי, הגעתי היום למטווח העיר למספר מטרות (תרתי משמע), בכללן החלפת מנגנונים במספר אקדחים, תרגול ירי והדרכה של קבוצה שהגיעה עמי.
למרות שניתן לומר שזה הסטנדרט במטווח העיר, אני חייב לשוב ולציין את השירות יוצא הדופן והאוירה המשפחתית, החמה והנעימה במקום.
דידי, תמיד במקום הראשון כחבר, איש מקצוע ונותן שירות. תמיד ולכל אחד.
זו עבורי הזדמנות להודות לדידי בשם כל מי שזכה ממנו לסיוע אחרי הפניה ממני אליו, פעמים רבות בייעוץ מקצועי לעילא ועילא ולא מעט מקרים ללא תמורה וברצון אדיר לסייע.
אבי שעמל קשות על פתרון טכני עבורי והשקיע מרץ רב לצורך זה וידע איך לכוון אותי לפתרון מתאים.
ורן הארטיסט התורן, שהיה לי העונג להנות מפניני הלשון שלו היום, החיוך היה מרוח כל היום על הפנים
בקיצור, הייתי זקוק לביקור במטווח העיר כדי להזכר כמה זה היה חסר לי ואיזה חוויה מהנה זו.
תודה רבה חברים !
למרות שניתן לומר שזה הסטנדרט במטווח העיר, אני חייב לשוב ולציין את השירות יוצא הדופן והאוירה המשפחתית, החמה והנעימה במקום.
דידי, תמיד במקום הראשון כחבר, איש מקצוע ונותן שירות. תמיד ולכל אחד.
זו עבורי הזדמנות להודות לדידי בשם כל מי שזכה ממנו לסיוע אחרי הפניה ממני אליו, פעמים רבות בייעוץ מקצועי לעילא ועילא ולא מעט מקרים ללא תמורה וברצון אדיר לסייע.
אבי שעמל קשות על פתרון טכני עבורי והשקיע מרץ רב לצורך זה וידע איך לכוון אותי לפתרון מתאים.
ורן הארטיסט התורן, שהיה לי העונג להנות מפניני הלשון שלו היום, החיוך היה מרוח כל היום על הפנים

בקיצור, הייתי זקוק לביקור במטווח העיר כדי להזכר כמה זה היה חסר לי ואיזה חוויה מהנה זו.
תודה רבה חברים !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- מדריך ירי
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד