חוויה קרניבורית שאני חייב לחלוק אתכם

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

Re: תגובה

על ידי אישגדול » 04 נובמבר 2008, 18:28

mishael כתב:נשמע מעניין ביותר-רק מהתיאורים שלך אני מזיל ריר.
אפשר במקום לכתוב "בשר אחר"- פרה נמוכה או פרה ורודה.....

:lol:

או "כבש עם מסיכת גז"
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי
 
הודעות: 1249
הצטרף: 04 ינואר 2003, 23:13

על ידי Hungarfield » 04 נובמבר 2008, 18:57

MISHAEL כתב:
נשמע מעניין ביותר-רק מהתיאורים שלך אני מזיל ריר.
אפשר במקום לכתוב "בשר אחר"- פרה נמוכה או פרה ורודה.....

אישגדול תרם:
או "כבש עם מסיכת גז"

אז הנה אני מרים כפפה משלי:
עגל עם חולץ פקקים?
כבש נורווגי?
סלמון יבשה?
אם נמשיך לדבר ולא נקבע שם, לא נדע...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 838
הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
מיקום: ישראל-תל אביב

Re: חוויה קרניבורית שאני חייב לחלוק אתכם

על ידי הצעדן » 05 דצמבר 2008, 18:40

הייתי, סעדתי, נהנתי חבל"ז !!

לא רק שרמת הבשר וההכנה המוצלחת פשוט חלומיים, גם החברה משובחת.
הייתי שם אמש בעת שהיה משחק כדורסל ויצא כך שהיינו לבד במסעדה, דובי ועבדכם הנאמן נסחפו לשיחה מרתקת על ההיסטוריה שלו בתחום (סיפר לי גם על קארטר - ומי שרוצה לדעת מי זה שילך לאכול שם וישאל) ומהנה במיוחד.

האיש פשוט נעים, המסעדה נותנת תחושה ביתית ובלתי פלצנית, המחירים מסיפורי האחים גרים (איפה משלמים כל כך מעט בשביל כל כך הרבה), הכמות של המנות בלתי נגמרת - יצאנו חנוקים בבשר- והחוויה בהחלט שווה.

מצטרף להמלצה בחום רב.

רב מאוד..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי
 
הודעות: 4247
הצטרף: 19 דצמבר 2002, 00:56
מיקום: צפון השרון

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
cron