קבוצת הסליק ב-Linkedin
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבוצת הסליק ב-Linkedin
הי,
מכיוון שפורום "אחים לנשק" ידוע בעזרה ההדדית גם בתחום התעסוקה, פתחתי קבוצה נוספת ב-Linkedin בה נוכל לסייע קצת יותר לחברינו בעזרת קצת Networking עסקי.
כתובת הקבוצה: http://www.linkedin.com/e/vgh/1995148
או פשוט חפשו ברשימת הקבוצות את haslik
להתראות שם.
מכיוון שפורום "אחים לנשק" ידוע בעזרה ההדדית גם בתחום התעסוקה, פתחתי קבוצה נוספת ב-Linkedin בה נוכל לסייע קצת יותר לחברינו בעזרת קצת Networking עסקי.
כתובת הקבוצה: http://www.linkedin.com/e/vgh/1995148
או פשוט חפשו ברשימת הקבוצות את haslik
להתראות שם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: קבוצת הסליק ב-Linkedin
אני מייד מצרף את עצמי.
מדוע שלא נקים גם קבוצה כזו בספר הפנים (FACEBOOK? הרי רובינו נמצאים גם שם.
א.
מדוע שלא נקים גם קבוצה כזו בספר הפנים (FACEBOOK? הרי רובינו נמצאים גם שם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני חייב לומר שאני לא לגמרי מבין על איזה צורך תעננה קבוצות כאלה. לא בשביל זה קיים הסליק?
אני אומנם חבר בפרצוספר, אבל ממש אין לי הרגשת מחסור בנוכחות הסליק שם. האם אני מפספס משהו?
נקודה נוספת, חברים נאמנים רבים בסליק שומרים על זהותם חשאית ואין שום צורך לעשות להם אאוטינג ברשת חברתית בה אנשים על פי רוב משתמשים בשמם האמיתי (אם גם שם משתשמשים בזהות שאולה אני לגמרי לא מבין מה המטרה).
אני נהנה מהסליק 2.0 עד מאוד!!!!

אני אומנם חבר בפרצוספר, אבל ממש אין לי הרגשת מחסור בנוכחות הסליק שם. האם אני מפספס משהו?
נקודה נוספת, חברים נאמנים רבים בסליק שומרים על זהותם חשאית ואין שום צורך לעשות להם אאוטינג ברשת חברתית בה אנשים על פי רוב משתמשים בשמם האמיתי (אם גם שם משתשמשים בזהות שאולה אני לגמרי לא מבין מה המטרה).
אני נהנה מהסליק 2.0 עד מאוד!!!!

כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
דרור_ע כתב:אני חייב לומר שאני לא לגמרי מבין על איזה צורך תעננה קבוצות כאלה. לא בשביל זה קיים הסליק?
אני נהנה מהסליק 2.0 עד מאוד!!!!![]()
אמן
אמן על חלקה הראשון של ההודעה או דווקא השני?
דרור,
למרות שאני עדיין לא סגור על יכולותיה של מערכת הלינקדאין, אני חושב שדווקא בנושא הספציפי של חיפוש עבודה, יש יתרון לעניין.
בכל מקרה... לא ילך, אז יסגר, זהו ניסוי.
דרור,
למרות שאני עדיין לא סגור על יכולותיה של מערכת הלינקדאין, אני חושב שדווקא בנושא הספציפי של חיפוש עבודה, יש יתרון לעניין.
בכל מקרה... לא ילך, אז יסגר, זהו ניסוי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
לצערי אני לא מכיר את היכולות של LINKEDIN, ואני מסווג את זה כעוד רשת חברתית, ואולי בכך אני עושה לזה עוול. אישית פיתחתי סוג של דחייה קלה עד מתונה מרשתות חברתיות, ואני מנסה להשתמש בהן (במקרה שלי רק פייסבוק) ככלי לשמירה על (אמצעי) קשר עם אנשים.
הצצתי בסרטון תדמית של השירות המדובר, וזה נראה על פניו משהו קצת אחר מפיסבוק ואולי זה יכול להיות לי יותר שימושי. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה היתרון של הרשת הזו... אולי אני מפספס משהו מוצלח?
הצצתי בסרטון תדמית של השירות המדובר, וזה נראה על פניו משהו קצת אחר מפיסבוק ואולי זה יכול להיות לי יותר שימושי. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה היתרון של הרשת הזו... אולי אני מפספס משהו מוצלח?
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
linkledin שונה מפייסבוק.
הרשת בעיקרה מקצועית, אתה יכול להשתמש בה כלוח לקורות החיים והנסיון שלך.
אני אישית גויסתי לעבודה דרכה וגייסתי מספר עובדים וספקים ע"י מציעתם במערכת.
הרשת בעיקרה מקצועית, אתה יכול להשתמש בה כלוח לקורות החיים והנסיון שלך.
אני אישית גויסתי לעבודה דרכה וגייסתי מספר עובדים וספקים ע"י מציעתם במערכת.
Webart כתב:אמן על חלקה הראשון של ההודעה או דווקא השני?
שני החלקים.
דרור_ע כתב:לצערי אני לא מכיר את היכולות של LINKEDIN, ואני מסווג את זה כעוד רשת חברתית, ואולי בכך אני עושה לזה עוול. אישית פיתחתי סוג של דחייה קלה עד מתונה מרשתות חברתיות, ואני מנסה להשתמש בהן (במקרה שלי רק פייסבוק) ככלי לשמירה על (אמצעי) קשר עם אנשים.
Linkedin זו לא בדיוק רשת חברתית, זו רשת שמכוונת לקשרי עבודה פרופר - ללא כל הקישקושים והאפליקציות של פייסבוק.
אם אתה מחפש בעלי מקצוע כמעט בכל תחום זה המקום ולפחות בתחום שלי (IT) תוכל למצוא שם את האנשים הבכירים והמובילים של התעשיה הזו בעולם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
דביר, אני חושב שהפעם הצדק עם המפקפקים בצורך הנ"ל.
LinkedIn היא (כפי שכבר נאמר) רשת לקשירת קשרים מקצועיים, למציאת עבודה, לפרסום עצמי וכו'. אבל כל הנ"ל מתבצע כמו ברשת חברתית. ז"א מצרפים חברים ומצטרפים לרשתות פנימיות לפי תחומי עניין (שב- linkedin מתבטאים בתחומי עיסוק). כיוון שקהל הסליק מגיע מערב רב של תחומי עיסוק ופרנסה אני לא רואה איך רשת כזו, כפי שהיא היא מתנהלת יכולה לשמש לעזרה הדדית בנושא תעסוקה טוב יותר מאשר פורום אחים לנשק.
אגב למי שמשתמש ב- linkedin ונכנס לשם עם השוע"ש (דפדפן פיירפוקס) ממליץ על התוסף הבא לדפדפן:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1512
LinkedIn היא (כפי שכבר נאמר) רשת לקשירת קשרים מקצועיים, למציאת עבודה, לפרסום עצמי וכו'. אבל כל הנ"ל מתבצע כמו ברשת חברתית. ז"א מצרפים חברים ומצטרפים לרשתות פנימיות לפי תחומי עניין (שב- linkedin מתבטאים בתחומי עיסוק). כיוון שקהל הסליק מגיע מערב רב של תחומי עיסוק ופרנסה אני לא רואה איך רשת כזו, כפי שהיא היא מתנהלת יכולה לשמש לעזרה הדדית בנושא תעסוקה טוב יותר מאשר פורום אחים לנשק.
אגב למי שמשתמש ב- linkedin ונכנס לשם עם השוע"ש (דפדפן פיירפוקס) ממליץ על התוסף הבא לדפדפן:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1512
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 03 יוני 2009, 20:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק
גילוי נאות: אחרי בדיקה קצרה, החלטתי להצטרף לרשת הזו - בתחומי עשויי להמצא שם אנשים חשובים 
ובעניין השילוב עם הסליק - אני עדין לא בטוח שהבנתי את החשיבות של זה. אבל בכל מקרה, תודה על הרחבת האופקים

ובעניין השילוב עם הסליק - אני עדין לא בטוח שהבנתי את החשיבות של זה. אבל בכל מקרה, תודה על הרחבת האופקים

כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
דרור_ע כתב:גילוי נאות: אחרי בדיקה קצרה, החלטתי להצטרף לרשת הזו - בתחומי עשויי להמצא שם אנשים חשובים
פשוט מאד. העיקרון ברשתות האלה הוא עיקרון ויראלי (אקספוננציאלי). ככל שאתה מקושר יותר אתה חשוף יותר לחברים של החברים שלך ולחברים של החברים שלהם וכו וכו וכו, ואתה מגדיל את סיכוייך ברגע שמישהו מהם יחפש אדם עם כישורים כשלך.
לכן גם חשוב שהפרופיל שלך יהיה מעודכן, שיהיו לך המלצות ו-ENDORSEMENTS מחבריך לעבודה והממונים עליך ושתהיה שם כמה שיותר אינפורמציה רלוונטית עליך.
עכשיו, אלא אם כן אתה מתבייש להוסיף את עצמך לקבוצה שנושא העניין העיקרי שלה הוא נשק ואתה חושב שזה יכול להזיק לאינטרסים שלך אין שום מניעה שתצטרף לקבוצה הזו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק