Mini iphone
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Mini iphone
שלום חברים ,
בידיוק חזרתי מטיול ארוך ובדרך חזרה קניתי בהונגקונג מכשיר מיני יפון
לפי הבנתי המהירה המכשיר הנ"ל הוא זיוף זול של המכשיר המקורי ,וברור לי שאין דבר כזה מיני יפון מקורי.
בכל זאת המכשיר נחמד וקטן ושמיש לפי דעתי
עכשיו הבעיה שלי היא זאת , הוא לא תומך בגירסה עיברית ,רק אנגלית וסינית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/יודע איך עושים שהוא "יהפוך" למכשיר שתומך בעיברית ... גם אם זה רק להודעות ,אני לא צריך את כולו בעיברית ,פשוט אני לא יכול לקרוא הודעות בעיברית במכשיר.
אם מישהו יכול לעזור אני ישמח
תודה ויום טוב
בידיוק חזרתי מטיול ארוך ובדרך חזרה קניתי בהונגקונג מכשיר מיני יפון
לפי הבנתי המהירה המכשיר הנ"ל הוא זיוף זול של המכשיר המקורי ,וברור לי שאין דבר כזה מיני יפון מקורי.
בכל זאת המכשיר נחמד וקטן ושמיש לפי דעתי
עכשיו הבעיה שלי היא זאת , הוא לא תומך בגירסה עיברית ,רק אנגלית וסינית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/יודע איך עושים שהוא "יהפוך" למכשיר שתומך בעיברית ... גם אם זה רק להודעות ,אני לא צריך את כולו בעיברית ,פשוט אני לא יכול לקרוא הודעות בעיברית במכשיר.
אם מישהו יכול לעזור אני ישמח
תודה ויום טוב
תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה ...
- סליקאי ארד
Re: Mini iphone
רגע, מה רע בסינית?
- סליקאי זהב
על פי הנחיית משרד הפנים יש להפנותו לאופן ללימודי עברית, התשלום ע"ח משרד הקליטה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אין שום דבר רע בסינית ,אבל אני לא מבין את השפה
חוץ מזה הקשבתי לעצתכם ,פניתי למישרד הפנים , אבל הם הוציאו צו גירוש נגד הפלא שלי ... עכשיו הוא בדרך חזרה לסין וכנראה יוצא להורג על ידי הקיסר הנופל.
אבל ברצינות ,יש איזשהו רעיון ?
חוץ מזה הקשבתי לעצתכם ,פניתי למישרד הפנים , אבל הם הוציאו צו גירוש נגד הפלא שלי ... עכשיו הוא בדרך חזרה לסין וכנראה יוצא להורג על ידי הקיסר הנופל.
אבל ברצינות ,יש איזשהו רעיון ?
תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה ...
- סליקאי ארד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד