מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי Coach » 07 יולי 2009, 23:26

לצערי הרב הייתי מעורב בתאונת דרכים לפני כשבועיים.

האידיוט שנכנס בי היה בשלילה :twisted: , ועכשיו גם חברת הביטוח שלי משחקת איתי משחקים ולא מוכנה לשלם (בלי קשר לאידיוט שנכנס בי).

אם מישהו מחברי הפורום מתעסק בתביעות ביטוח, או מכיר עו"ד טוב לתביעות ביטוח רכוש/רכב, אני אשמח לקצת עזרה..
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 736
הצטרף: 06 אפריל 2003, 11:53
מיקום: רעננה / הרצליה

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי pildus2 » 08 יולי 2009, 08:31

משרד עו"ד משה קפלנסקי
http://www.kaplansky-law.co.il/default.asp
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 597
הצטרף: 25 ספטמבר 2006, 20:36
מיקום: פתח תקווה

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי itamar » 08 יולי 2009, 08:33

אם יש לך ביטוח חובה בתוקף אז מי שאחראי לשלם לך פיצויים במקרה של פגיעה על ידי צד ג' ללא כיסוי ביטוחי זה "קרנית" וב-99% אתה מקבל מהם את הכסף ללא שום בעיה.

http://www.avner.org.il/insuranceC.asp

לגבי עו"ד אין לי שום מושג אבל אני יכול לברר מי זה התותחים בשוק, קח בחשבון שכמובן שהם יקחו את הנתח שלהם מהפיצויים שתקבל.
א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי Cybrosh » 08 יולי 2009, 09:17

לצערי מניסיון,

האחוז שניתן למשרדי עורכי הדין שמטפלים בנזיקין בתאונות דרכים הוא קבוע - 8, 11, ו-13%. תלוי אם סוגרים את התיק לפני הגעה לביהמ"ש וכו'.

רק שבחים על קפלנסקי, בין הגדולים. בניין שלם(4 קומות של עורכי דין)של מקצועיות ואדיבות.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 1549
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:47
מיקום: Tel Aviv

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי donduck » 08 יולי 2009, 10:35

אבנר מתעסקים רק בפגיעות גוף.
בכל הקשור לפיצוי על נזק לרכוש, עליך לפנות לח' הביטוח שלך, במידה והיית מבוטח בביטוח מקיף בזמן התאונה. חב' הביטוח שלך אמורה לכסות את כל הנזק שנגרם לרכוש בניכוי ההשתתפות העצמית שלך לפי תנאי הפוליסה. לעיתים הם מחליטים לשלם פחות מהנזק שקבע השמאי עקב "רשלנות תורמת" - מושג שרק בית משפט רשאי לקבוע אם אכן הייתה כזו.
בד"כ הם עובדים בשיטת מצליח ומקוים שלא תתבע אותם במיוחד כאשר ההפרש בין הסכום שנדרש וזה ששולם אינו גבוה. ע"פ חוק, סוכן הביטוח, שהוא החבר הכי טוב שלך כשצריך להקים פוליסה או לשלם עבורה, הוא בעצם בא כוחו של המבטח ובהרבה מקרים אכן דואג לאינטרס של החב' שמאכילה אותו בפרמיות.
בהצלחה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי Coach » 08 יולי 2009, 13:06

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק,

לגבי פגיעות גוף, אני מסודר ומכוסה, ביטוח החובה שלי מכסה אותי, וכמובן שהיה בתוקף.

הבעיה שלי היא עם נזקי הרכוש (הנזקים לרכב שלי).

הרכב הוא רכב נדיר, וערכו הוא הרבה מעל המחירון הרשמי שלו.

חברת הביטוח מסרבת לתקן את הרכב, למרות שהנזק הגולמי לפי הערכת שמאי (של חברת הביטוח, וגם שלי) לא מגיע לאובדן גמור, ואפילו לא לאובדן להלכה (מתקרב לאובדן להלכה, אבל... עדיין לא שם).

במקום זה, חברת הביטוח רוצה לקחת את הרכב, ולשלם לי מחירון מופחת (מה שאומר מבחינתי הפסד של כ-30,000 ש"ח מהשווי הריאלי של הרכב :!: ).

לצערי, למרות שאני לא הצד האשם בתאונה (התנגשו בי מאחור כאשר אני עמדתי בפקק והרכב הפוגע "בחר" להאיץ כשהגיע לפקק במקום לבלום), אין באפשרותי לתבוע את חברת הביטוח של הפוגע, מכיוון שהמניאק נהג בשלילה, ולכן אינו מכוסה ביטוחית.

אני צריך בעצם עו"ד שיוכל "לשכנע" את חברת הביטוח לשלם על התיקון, לפחות חלקית, ולסייע לי לתבוע את ייתרת הנזק, כולל ירידת הערך, מהצד הפוגע באופן אישי.

עכשיו, עם כל המידע הזה, יש מתנדבים?? :twisted:
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 736
הצטרף: 06 אפריל 2003, 11:53
מיקום: רעננה / הרצליה

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי itamar » 08 יולי 2009, 13:36

אם הבנתי נכון, אז ההפרש בין המצוי (מה שחברת הביטוח מוכנה לשלם) לרצוי (הנזק האמיתי שנגרם לרכב) עומד על 30000שח?
עד כמה שאני מכיר את השוק הזה של עורכי הדין, יהיה לך קשה למצוא עו"ד שיקח על עצמו את הטיפול בתיק הזה בפחות מ15,000שח אבל יכול להיות שאני טועה.

יכול להיות ששווה לך לתבוע את חברת הביטוח שלך בתביעות קטנות. סכום התביעה המרבי עומד היום על 30,000שח וברוב המקרים של תביעה של האזרח קטן מול חברה דורסנית ומיוצגת משפטית יש יותר אמפטיה לאזרח הקטן. כמובן שאתה צריך להיות מגובה הייטב בכל הנירות (הערכת שמאי, פניה לחברת הביטוח שנדחתה, אזהרה ששלחת אליהם בדבר פתיחה בהליכים משפטיים, וכו)

אל תתעסק בכלל עם תביעה של אותו אדם שנהג ללא רשיון ופגע ברכב שלך. גם אם תזכה במשפט, תהיה לך בעיה של גבית תשלום/הוצאה לפועל וכל מיני סרטים שימשכו הרבה שנים אם אותו אחד יחליט שלא מתחשק לו לשלם. תן לחברת הביטוח שלך לתבוע אותו אם בא להם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

Re: מחפש עו"ד שמתעסק בביטוח

על ידי susita » 10 יולי 2009, 09:42

אופיר, שלחתי לך הודעה בפרטי.
לאיתמר, מה שכתבת לא מדויק, בטח שלא לגבי הליכי ההוצאה לפועל.
אם רוצים, ניתן למרר היטב את חייו של סרבן התשלומים. :twisted:
ד"ש מנשרק'ה
סליקאי כסף
סליקאי כסף
 
הודעות: 311
הצטרף: 02 יוני 2004, 19:51


מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד