דוחות תנועה באיטליה - שרות לחברים
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דוחות תנועה באיטליה - שרות לחברים
לחברי הפורום שלום
אמנם הנושא לא קשור לנשק אבל אני מביא אותו כשרות לחברי הפורום.
בחודש אוקטובר 2008 ביקרתי באיטליה ובמהלך הביקור הייתי שלשה ימים בפירנצה.
כאשר הגעתי לעיר הסתובבנו ברכב שלנו לחפש מלון במרכז העיר וביום האחרון יצאנו את העיר מבית המלון
באותה הדרך שנכנסנו לעיר
אתמול קבלתי 4 דוחות תנועה בסך 100 יורו האחד וזאת בגין נסיעה במרכז העיר ללא היתר מרשות התנועה המקומית.
המכונית צולמה ע"י מצלמה ברחוב מסויים אחד ומהתמונות הופקו הדוחות, 3 מהם ביום ההגעה לעירהיו בהפרש זמן של רבע שעה והרביעי מיום העזיבה.
אם אתם נוסעים לפירנצה ברכ שכור ומתאכסנים במרכז העיר בקשו ביום ביום הראשון שפקיד הקבלה ידווח על כניסתכם עם רכב ומספר הרכב לרשויות, ביום האחרון בעת התשלום בקשו מפקיד הקבלה שירשום על החשבונית/קבלה שנכנסתם לעיר עם רכב ואת מספר לוחית הרישוי ותמנעו מעצמכם אי נעימות.
אמנם הנושא לא קשור לנשק אבל אני מביא אותו כשרות לחברי הפורום.
בחודש אוקטובר 2008 ביקרתי באיטליה ובמהלך הביקור הייתי שלשה ימים בפירנצה.
כאשר הגעתי לעיר הסתובבנו ברכב שלנו לחפש מלון במרכז העיר וביום האחרון יצאנו את העיר מבית המלון
באותה הדרך שנכנסנו לעיר
אתמול קבלתי 4 דוחות תנועה בסך 100 יורו האחד וזאת בגין נסיעה במרכז העיר ללא היתר מרשות התנועה המקומית.
המכונית צולמה ע"י מצלמה ברחוב מסויים אחד ומהתמונות הופקו הדוחות, 3 מהם ביום ההגעה לעירהיו בהפרש זמן של רבע שעה והרביעי מיום העזיבה.
אם אתם נוסעים לפירנצה ברכ שכור ומתאכסנים במרכז העיר בקשו ביום ביום הראשון שפקיד הקבלה ידווח על כניסתכם עם רכב ומספר הרכב לרשויות, ביום האחרון בעת התשלום בקשו מפקיד הקבלה שירשום על החשבונית/קבלה שנכנסתם לעיר עם רכב ואת מספר לוחית הרישוי ותמנעו מעצמכם אי נעימות.
- סליקאי זהב
Re: דוחות תנועה באיטליה - שרות לחברים
אבל מה הקשר לפורום הנשק?
הועבר לפורום המתאים.
הועבר לפורום המתאים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד