שאלה על חוקיות נהלים באירוע

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שאלה על חוקיות נהלים באירוע

על ידי nitz » 25 יוני 2009, 15:52

יצא לי לאחרונה להיות בהופעה בגני התערוכה. התקשרתי מראש למשרד הכרטיסים, שאלתי ואמרו שמותר להכניס בקבוקי מים. מאחר וזו לא ההופעה הראשונה שלי, דאגתי מראש לבקבוק מים סגור. הסיבות, להבנתי-חשש מהכנסת סמים (אם לשימוש עצמי או סם אונס) וכמובן שיפור מכירות.

מסתבר שלמאבטחים היו הוראות משלהם-בקבוקי מים, סגורים או פתוחים, לא נכנסים! אמנם דאגתי לשמור את הבקבוק לא רחוק מהכניסה למופע (כמו רבים אחרים...כל פעם שבאתי לשים את הבקבוק במקום מוסתר, מצאתי בקבוק אחר) כך שמצד אחד לא פרנסתי את מי שמכר מים ב12 שקלים (!), ומצד שני לא נותרתי צמא עד החזרה הביתה (או החנות הקרובה).

לגיטימי או לא? עילה לתביעה ייצוגית?
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: שאלה על חוקיות נהלים באירוע

על ידי Neon Golden » 25 יוני 2009, 17:18

ניץ,

אני מצטער לומר שלא, אין עילה לתביעה ייצוגית. הסיבה היא פשוטה - יש איסור להכניס בקבוקים מהסיבה שאתה עלול לזרוק אותם על האמן המופיע ולגרום לו נזק (ע"ע הסרט האחים בלוז). חזרתי עכשיו מפסטיבל בגרמניה והדבר היחיד שמותר להכניס הוא מה שמכונה "טטרה-פאק" אותן אריזות קרטון שמשמשות לחלק מהמיצים בארץ.

מעבר לזה, שלא בפסטיבל בהופעה אחרת מכרו לי בקבוק קולה אבל המוכרת העבירה את המשקה (תחת עיני הבוחנת) לכוס פלסטיק פתוחה.

באופן מפתיע מה שאומרים בארץ במשרד הכרטיסים לא קשור למציאות והוא (כרגיל) תוצאה של חוסר מקצועיות מביך.

גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שפירא » 02 יולי 2009, 01:16

דרים ת'יאטר?
Blues is the roots - All the rest is the fruits
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי nitz » 13 יולי 2009, 14:03