איסור נשיאת סכין ברכב,מישהו מכיר ?
Re: איסור נשיאת סכין ברכב,מישהו מכיר ?
trooperglock כתב:itamar כתב:צוות מספר 3 כתב:itamar
כאחד שעמד בסיטואציה שכזו עשרות ומאות פעמים,כשמולי עומד אזרח שנערך עליו חיפוש,ובכליו נמצא סכין,עלי לתהות האם אצלך הדברים נאמרים מנסיון אישי.
שכן,ואני מדבר מנסיוני העשיר בנושא,מילת המפתח כאן היא שיקול דעת.
שיקול דעת, עלית בדיוק על הבעיה.
ששיקול הדעת הזה נתון לגחמות למצבי הרוח של אותו שוטר באותו רגע וממש לא הייתי רוצה להיות בסיטואציה הזו.
לא מזמן נעשה סקר על רמת האמון שיש לציבור במשטרה - והתוצאות מדברות בעד עצמן.
ידידי היקר.. אם אלו היו מקרים בודדים או כפי שאומרים תפוחים רקובים בערמה, הדימוי של המשטרה בעיני הציבור היה אחר לגמרי.. צר לי, אבל אין עשן בלי אש!
א.
תגיד איתמר... ככה באמת בכנות עם יד על הלב.... מעולם לא ויתר לך.... לזוגתך.... לחברך... למישהו שאתה מכיר... מעולם לא ויתר לו שוטר על עבירה שביצע ונתפס מבצע אותה?
אם ויתר.... אז זה טוב כי הופעל שיקול דעת.... אם לא ויתר אז "מנייאק" שלא הפעיל שיקול דעת...
מכיר מקצוע שאין בו תפוחים רקובים? לכאורה מי שאמורים להיות הכי טובים, שעברו מסננת אקדמאית קפדנית וכו', מרויחים נהדר, מקובלים ופופולארים חברתית, השמנא והסלתא של החברה,רופאים, עורכי דין, מהנדסים, שרים וחברי כנסת, צמרת הבנקאות ואולי אפילו נשיאי מדינה רחמנא ליצלן? אז מה לנו להלין על אנשים שעובדים מול הסחי של החברה בשכר רעב, בתנאי העסקה מחפירים, בלי גיבוי של שולחיהם וכו?
הנסיון שלי הוא דווקא הפוך.
אותו שוטר בפארק אפק בראש העין שניצב בכל בוקר בפינה של רחוב המלאכה ותוקע דוחות לנהגים שלא מאותתים - כאשר 200 מטר משם במחלף אנשים כמעט הורגים אחד את השני.
כנ"ל אותו שוטר שנמצא מדי בוקר ברחוב קריניצי פינת רחוב מגדים ליד תחנת המשטרה ותוקע דוחות לאנשים שלא עוצרים עצירה מלאה בעצור, כאשר 50 מטר משם משתוללים הנהגים בז'בוטינסקי.
ואותו יומנאי חוצפן שדרש מאימי בת ה-80 לבוא לתחנה ולהגיד תלונה, במקום להטיס לשם ניידת כאשר היא צלצלה ואמרה שהיא שומעת שמנסים לפרוץ לה לבית (כן בסוף הצליחו לעקור את הסורג ולהכנס לה הביתה)...תאמין לי ששום שיכנועים לא עוזרים איתם.
תסלח לי, אבל ממש אין לי שום חמלה לאנשים האלה.
כי אם אני בתור עובד ואדם נורמטיבי, הבוס שלי היה דורש ממני לעשות עבודה שלא עומדת בנורמות המוסריות שלי (לדוגמא למלא פנקס דוחות במקום להלחם בקטל בכבישים) הייתי הופך לו את השולחן על הפנים. וכנל הייתי מצפה מהבוס שיהפוך את השולחן על הבוס שלו ומהבוס של הבוס!!
כן בכל מקצוע יש תפוחים רקובים. אנחנו שומעים את זה על רופאים, עורכי דין, רואי חשבון וכו.. אבל שמעת פעם שמישהו אומר שכל הרופאים מושחתים? פה אנחנו לא מדברים על מספר תפוחים רקובים, אלא על כל הערמה מלמעלה עד למטה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ירוני.
אם כבר אז הדברים הם הפוכים.
אני כאיש אכיפת חוק נמצא בצד הנחות של החוק.
חובת ההוכחה והביצוע הם עלי,בעוד האזרח התמים(וגם אלו שלא בדיעבד)נמצאים בעדיפות בעיני החוק והמחוקק.
עלי להביא הוכחות,לעשות את עבודתי כראוי ללא החלקות ופישולים אחרת גם הרוצח\אנס\סוחר סמים יוצא זכאי בעיני החוק.
הדבר תופס גם על הפעלת כוח שאינו סביר או מוגזם. בכל המקרים האלה אני עלול לגרום נזק לעבודתי ועבודת חברי בכך שאגרום לשיחרור עבריינים או עבריינים בפוטנציה.
איני יודע מהיכן הידע הרב והנסיון שאתה מביא איתך.
אני מזמין אותך להצטרף אלי ולהבין כי הנך טועה ומטעה.
ושוב.נוח לך לאיתמר ולעוד כאלה שנפגעו מצד אנשים שאמונים על החוק במדינת ישראל לבוא בטענות לכוווולם.אך אלה הם מיעוט קטן לעומת כל מי שעושה את מלאכתו נאמנה ואף יותר מכך ובזה א ראיתי אותך מודה, מגבה ומפרגן ולא את איתמר.
אתם ,כמו כל החברה בה אנו חיים רואים רק את מה שלפניכם ומתקיפים רק את מי שנוח לכם.
הייתי מעדיף שתגידו כי יש מקרים ,מעטים כרבים,שהם לא בסדר ויש מקום לתקן עוולות שנעשו,ולפטר אנשים שסרחו או השתמשו בסמכויותיהם שלא לפי המותר.
אך מכאן ועד מה שאתה והוא עושים יש פער גדול.
האם אתה יודע כמה אנשי משטרה עושים את מלעכתם כמו שצריך?
אחד?
שניים?
יותר?
אתה וידידך לדעה עשיתם הכללה נפשעת ולא יקרה כלום אם תודו בטעותכם ותרדו מהעץ\בור שכריתם לעצמכם.
נתנו פה דוגמאות מדוגמאות שונות של מקרים שנעשו שלא לפי החוק או הנוהל.
מהשוטר שאורב לעברייני תנועה זעירים ,אם בכלל הם עבריינים ועד ליומנאי שהתנהג שלא כשורה לאזרחית.
רוצה שאני אספר לך על שוטר תנועה באזורי שיצא לו לעבוד במקרה איתי לילה אחד ובבוקר למחרת דפק לי דוח תנועה,די בצדק עלי להודות.
כזה אחד שלדבריך"אורב" לתת דוחות.
עלי להודות שכשאני קורא את תגובותיך ותגובותיו של איתמר אני מוצא את עצמי די מאוכזב ממה שאני קורא.
באם ניתנו דוחות תנועה בצדק על עבירות תנועה אז אין אני מבין על מה המהומה .
זה שבסמוך יכול להיות שיש עוד עברייני תנועה אינה אומרת שאתה צודק בדבריך.
לך ולכל מי שמביט בתגובתי אני ממליץ לאותת כשצריך,לעצור בעצור ולא להשתולל על ז'בוטינסקי.
הדבר הופך אותך ואת ידידך לדיעה לקטנוניים ולטועים ומטעים.
למה הדבר דומה?לבני הצעיר שעושה מעשה לא יאה ואחר כך טוען:"אבל גם הוא עשה".
מוטב לך לחשוב היכן לתרום ולהוביל מהלך שישנה את הדברים לטובה מאשר להכפיש כל כך הרבה אנשי מקצוע טובים ומועילים למדינה,לקהילה וכן כן גם לך ולמשפחתך.
אין זה אומר שאין אנשים אותם המערכת צריכה לזרוק מהגג ועד היסודות אך המשפט:"כולם תפוחים רקובים"לא רק שאינו נכון הוא פגיעה בהרבה אנשים שאין לך שמץ של מושג על עבודתם.
ידידי,זנח את השנאה או הקטנוניות,צור איתי קשר בהודעה פרטית,התארח וקח חלק בפעילות שלי ושל ידידי ואני בטוח שתשנה את דעתך על רוב שוטרי מדינת ישראל.
בכבוד רב.
נ
אם כבר אז הדברים הם הפוכים.
אני כאיש אכיפת חוק נמצא בצד הנחות של החוק.
חובת ההוכחה והביצוע הם עלי,בעוד האזרח התמים(וגם אלו שלא בדיעבד)נמצאים בעדיפות בעיני החוק והמחוקק.
עלי להביא הוכחות,לעשות את עבודתי כראוי ללא החלקות ופישולים אחרת גם הרוצח\אנס\סוחר סמים יוצא זכאי בעיני החוק.
הדבר תופס גם על הפעלת כוח שאינו סביר או מוגזם. בכל המקרים האלה אני עלול לגרום נזק לעבודתי ועבודת חברי בכך שאגרום לשיחרור עבריינים או עבריינים בפוטנציה.
איני יודע מהיכן הידע הרב והנסיון שאתה מביא איתך.
אני מזמין אותך להצטרף אלי ולהבין כי הנך טועה ומטעה.
ושוב.נוח לך לאיתמר ולעוד כאלה שנפגעו מצד אנשים שאמונים על החוק במדינת ישראל לבוא בטענות לכוווולם.אך אלה הם מיעוט קטן לעומת כל מי שעושה את מלאכתו נאמנה ואף יותר מכך ובזה א ראיתי אותך מודה, מגבה ומפרגן ולא את איתמר.
אתם ,כמו כל החברה בה אנו חיים רואים רק את מה שלפניכם ומתקיפים רק את מי שנוח לכם.
הייתי מעדיף שתגידו כי יש מקרים ,מעטים כרבים,שהם לא בסדר ויש מקום לתקן עוולות שנעשו,ולפטר אנשים שסרחו או השתמשו בסמכויותיהם שלא לפי המותר.
אך מכאן ועד מה שאתה והוא עושים יש פער גדול.
האם אתה יודע כמה אנשי משטרה עושים את מלעכתם כמו שצריך?
אחד?
שניים?
יותר?
אתה וידידך לדעה עשיתם הכללה נפשעת ולא יקרה כלום אם תודו בטעותכם ותרדו מהעץ\בור שכריתם לעצמכם.
נתנו פה דוגמאות מדוגמאות שונות של מקרים שנעשו שלא לפי החוק או הנוהל.
מהשוטר שאורב לעברייני תנועה זעירים ,אם בכלל הם עבריינים ועד ליומנאי שהתנהג שלא כשורה לאזרחית.
רוצה שאני אספר לך על שוטר תנועה באזורי שיצא לו לעבוד במקרה איתי לילה אחד ובבוקר למחרת דפק לי דוח תנועה,די בצדק עלי להודות.
כזה אחד שלדבריך"אורב" לתת דוחות.
עלי להודות שכשאני קורא את תגובותיך ותגובותיו של איתמר אני מוצא את עצמי די מאוכזב ממה שאני קורא.
באם ניתנו דוחות תנועה בצדק על עבירות תנועה אז אין אני מבין על מה המהומה .
זה שבסמוך יכול להיות שיש עוד עברייני תנועה אינה אומרת שאתה צודק בדבריך.
לך ולכל מי שמביט בתגובתי אני ממליץ לאותת כשצריך,לעצור בעצור ולא להשתולל על ז'בוטינסקי.
הדבר הופך אותך ואת ידידך לדיעה לקטנוניים ולטועים ומטעים.
למה הדבר דומה?לבני הצעיר שעושה מעשה לא יאה ואחר כך טוען:"אבל גם הוא עשה".
מוטב לך לחשוב היכן לתרום ולהוביל מהלך שישנה את הדברים לטובה מאשר להכפיש כל כך הרבה אנשי מקצוע טובים ומועילים למדינה,לקהילה וכן כן גם לך ולמשפחתך.
אין זה אומר שאין אנשים אותם המערכת צריכה לזרוק מהגג ועד היסודות אך המשפט:"כולם תפוחים רקובים"לא רק שאינו נכון הוא פגיעה בהרבה אנשים שאין לך שמץ של מושג על עבודתם.
ידידי,זנח את השנאה או הקטנוניות,צור איתי קשר בהודעה פרטית,התארח וקח חלק בפעילות שלי ושל ידידי ואני בטוח שתשנה את דעתך על רוב שוטרי מדינת ישראל.
בכבוד רב.
נ
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
צוות מספר 3 כתב - "עלי להביא הוכחות,לעשות את עבודתי כראוי ללא החלקות ופישולים אחרת גם הרוצח\אנס\סוחר סמים יוצא זכאי בעיני החוק". -->לכן אתם מנפחים, מעלילים וכיוב' והכל בשם ה'אירוע הסביר'. אתם מגנים עלינו ואנו אסירי תודה על כך (!) אבל השיטות ידידי והמערכת, מנהולת שלא כשורה. כדי שלא שהמערכת לא תחליק היא מוכנה לעשות הכל (דגש המערכת לא אתה)
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
ידידי.אם אינך שם לב יש הרבה מדבריך שאני מסכים איתם.
כמובן שיש גם הרבה שלא,ובראש וראשונה ההכללה הגסה שאינך חוזר ממנה.לא אתה ולא איתמר.
יש אנשים לא מקצועיים,טיפשים,חסרי מוטבציה ואף רעי לב במשטרת ישראל.
יש לעשות הכל כדי להיפטר מהם.
יש לתקן עוולות שעושה מערכת אכיפת החוק והמערכת המשפטית.יש הרבה עבודה.
נו אז מה?
אין זה אומר שכולם כאלה ,נהפוך הוא.
ושוב.הכל גם לפי שיקול דעת והאדם העומד אל מולי.
חוסר הצדק בדבריך פשוט אינו הגיוני לאדם שאני מניח שהוא מתורבת,משכיל וראשו על כתפיו .
אתם מנפחים?מי זה אתם ?
מה אנחנו מנפחים ומאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך?
אם אתה יודע כל כך הרבה על היחידה שלי הדבר אף יותר מחמור ועלי להודיע במיידית לקצין המודיעין של היחידה.
(קצת הומור לא יזיק).
ונגיד שבצורה קיצונית אינך מאמין לי אני מזמין אותך בחום להתלוות אלינו ללילה אחד ולהווכח בטעותך.הארוח יהיה כיד המלך.
המשך שבוע נעים לכולם.
נ.
כמובן שיש גם הרבה שלא,ובראש וראשונה ההכללה הגסה שאינך חוזר ממנה.לא אתה ולא איתמר.
יש אנשים לא מקצועיים,טיפשים,חסרי מוטבציה ואף רעי לב במשטרת ישראל.
יש לעשות הכל כדי להיפטר מהם.
יש לתקן עוולות שעושה מערכת אכיפת החוק והמערכת המשפטית.יש הרבה עבודה.
נו אז מה?
אין זה אומר שכולם כאלה ,נהפוך הוא.
ושוב.הכל גם לפי שיקול דעת והאדם העומד אל מולי.
חוסר הצדק בדבריך פשוט אינו הגיוני לאדם שאני מניח שהוא מתורבת,משכיל וראשו על כתפיו .
אתם מנפחים?מי זה אתם ?
מה אנחנו מנפחים ומאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך?
אם אתה יודע כל כך הרבה על היחידה שלי הדבר אף יותר מחמור ועלי להודיע במיידית לקצין המודיעין של היחידה.

ונגיד שבצורה קיצונית אינך מאמין לי אני מזמין אותך בחום להתלוות אלינו ללילה אחד ולהווכח בטעותך.הארוח יהיה כיד המלך.
המשך שבוע נעים לכולם.
נ.
נועם כתב:דון,
חיפוש יכול להתבצע על פי / סמך החוקים הללו :
1. חוק סמכויות לשם שמירה על בטחון הציבור 2005 התשס"ה
http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/ ... 5/2022.pdf
2. פקודת סדר הדין הפלילי (מעצר וחיפוש) [נוסח חדש], תשכ"ט-1969
http://www.nevo.co.il/Law_Word/law01/055_128.doc
בנוסף, ראוי לקרוא את שכתב עמיתנו עו"ד עומר יעבץ באתר http://www.sakin.co.il
http://www.sakin.co.il/modules.php?name ... int&sid=12
וגם את הפס"ד הזה - בנושא נשיאת סכין.
http://www.nevo.co.il/Psika_word/shalom ... 37-374.doc
נועם.
עברתי על הפס"ד וזו ההוכחה עד כמה השופט מנותק מהמציאות.
בלתי אפשרי לדקור עם סכין יפנית.
ואשמח לכל מי שיוכיח לי אחרת.
אומנם אפשר לנטול חיי אדם אבל כך גם עם 2 אצבעות.....
לצערי זהו תסמין "הניאונים" - פשוט ניתוק מחיי היום יום.
האם כבוד השופטת שאלה רופאי חדר מיון או פאראמדיקים או כל מגיש ע"ר אחר
האם אי פעם נתקל בלהב של יפנית נעוץ בחלק כלשהו של גופו ?
אני אישית כפארמדיק,ב5 שנים האחרונות לא נתקלתי ולא שמעתי על מקרה כזה.
כן שמעתי על שיסוף/חיתוך חלקי גוף ע"י היפנית.
מסכים אני עם כבודה שעל הנתבע היה הנטל להוכיח את סיבת אחזקת הסכין.
(למרות שההוכחה צ"ל בכיוון אחר לגמרי).
אגב,
בכל חברה יש תפוחים רקובים,השאלה רק כמה הם ועד כמה השאר לא....
לסיכום,
נראה לי שהנושא קצת גלש....
יום נפלא,
אורי
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
בתור "אוכף חוק" לשעבר :
(איזה ביטוי עלוב ומגעיל - לדעתי האישית - שוטר מתפקידו להיות מ"ווסת התנהגות" (ולפני שאתם קופצים תחשבו על זה))
אין לך מושג כמה אתה צודק!!!
ואם אתם שואלים אותי מאיפה הבעיה היא מחולקת לשלוש:
1. ביטחון הפנים (פח"ע )לא צריך להיות מתפקידיה של המשטרה ,בעקבות ארוע מעלות ,קיבלה עליה המשטרה לטפל בארועים אלו במקום הצבא ,דבר שקבר לעולמים את כל נושא "השיטור הקלאסי".
2. הכשרת שוטר , קורס בן 6 חודשים בשפרעם שווא לת,,,ת , בכל העולם הנאור הכשרת שוטר ארוכה יותר ומקצועית יותר
ברמה של "תואר ראשון"
3. יחס מספר שוטרים לאוכלוסיה (פועל יוצא של סעיף מספר אחד).
(איזה ביטוי עלוב ומגעיל - לדעתי האישית - שוטר מתפקידו להיות מ"ווסת התנהגות" (ולפני שאתם קופצים תחשבו על זה))
higt-power כתב :
אוו בקיצור מתי שמתחשק לו פחות אוו יותר .
אין לך מושג כמה אתה צודק!!!
ואם אתם שואלים אותי מאיפה הבעיה היא מחולקת לשלוש:
1. ביטחון הפנים (פח"ע )לא צריך להיות מתפקידיה של המשטרה ,בעקבות ארוע מעלות ,קיבלה עליה המשטרה לטפל בארועים אלו במקום הצבא ,דבר שקבר לעולמים את כל נושא "השיטור הקלאסי".
2. הכשרת שוטר , קורס בן 6 חודשים בשפרעם שווא לת,,,ת , בכל העולם הנאור הכשרת שוטר ארוכה יותר ומקצועית יותר
ברמה של "תואר ראשון"
3. יחס מספר שוטרים לאוכלוסיה (פועל יוצא של סעיף מספר אחד).
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
צוות מספר 3 כתב:ידידי.אם אינך שם לב יש הרבה מדבריך שאני מסכים איתם.
נ.
אחי,
דיברנו על הכללות? בוא נתחיל בקטנה.
1. תתקשר למשטרת ישראל, תגיד להם שפרצו אליך הביתה, יש טביעות אצבע ורגל ברורות ותבקש שישלחו לך ניידת מז"פ.
2. תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת אם בכלל.
תבוא לעדכן אותנו בתוצאות, אנחנו נשמח לשמוע.
כיום, משטרת ישראל נותנת שירות גרוע מאד לאזרחים שלה - זה לא סוד, כולנו חווים את זה על בשרינו יום יום.
בגלל זה שאתה משרת במקום כזה או אחר לא צריך לטמון ראש בחול, ועל אחת כמה וכמה לנסות להצדיק ולתרץ את החוליים של המערכת הזו..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:2. תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת אם בכלל.
תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו בני מיעוטים פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת.
די מהר ... מנסיון ...
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
Neon Golden כתב:itamar כתב:2. תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת אם בכלל.
תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו בני מיעוטים פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת.
די מהר ... מנסיון ...
גיא.
גיא תגיד לי משהו...
לאקונומיקה שבן מיעוטים שופך לך לגרון, ולסיגריות שהוא מכבה לך על הגוף, יש טעם וריח אחרים מאשר לדוגמא של אחד מהשיכורים ממדינות חבר העמים, שזה צריך לשנות משהו למשטרה?
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:Neon Golden כתב:itamar כתב:2. תתקשר למשטרת ישראל ותגיד להם שעכשיו פורצים אליך הבייתה, תראה תוך כמה זמן תגיע אליך ניידת אם בכלל.
די מהר ... מנסיון ...
גיא.
גיא תגיד לי משהו...
לאקונומיקה שבן מיעוטים שופך לך לגרון, ולסיגריות שהוא מכבה לך על הגוף, יש טעם וריח אחרים מאשר לדוגמא של אחד מהשיכורים ממדינות חבר העמים, שזה צריך לשנות משהו למשטרה?
א.
תגיד איתמר, אתה "בזמן ההוא של החודש" שאתה מתפוצץ על כולם? תנסה לחזור לפוסטים קודמים שלי ותראה שאני מעריך את המשטרה עוד פחות ממך. אני יכול לספר לך מה הן הפעמים היחידות שאני שומע ניידת משטרה כורזת ועם סירנות, כאשר ביבי חוזר הביתה, וכאשר שמעון פרס חוזר הביתה (אני גר בערך בינהם). אבל תנסה את הפטנט - בפעם הבאה תודיע שאתה חושב ששמעת את החשוד מדבר ערבית.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
וכמו שסבתי עליה השלום היתה אומרת:"נו א שויין".
חברים.
ההתנצחות הזאת כבר עברה את הטעם הטוב.
איתמר יקירי.
אתה צודק.
האם זה עוזר לך ולבעיה שהעלית?
אני מסכים שבהרבה צדדים,זוויות ומצבים משטרת ישראל היא בושה וחרפה ויש הרבה ליקויים שחייבים לתקן.
ניתנו פה אין ספור דוגמאות לעניין.
טיפול באזרח,יחס אנושי,מענה מהיר ובזמן אמת.
הכל נכון.
השאלה היא מה עושים.
אני נוטה לקבל את המנטליות של העם היפני.
שם הציפיה היא קודם כל לקחת אחריות על מעשיך ולא לחפש אשמים.
שם כאשר יש בעיה קודם כל פותרים אותה ואחכ בודקים האם יש אחראים למחדל.
במקום זאת בואו ונפתור .
אני עושה זאת ע'י עבודתי הרבה בתחומים שונים של חיי.
ובגדול כדי לפתור את העניין יש להשקיע בשוטר ,במצבו הכלכלי,ברווחתו ורווחת משפחתו,ובצד המקצועי של עבודתו.
בצורה רחבה יותר הייתי מחוקק חוקים יותר ברורים ומקשיח עמדות נגד עבריינים מורשעים שחוזרים על פשעיהם.
ובמעגל הכי רחב והכי חשוב לדעתי יש להשקיע בחינוך מגיל צעיר.
שזה אגב עוד מגזר רמוס,לא מושקע ומבוזה:המורים.
וגם זה לצערי מידע אישי רחב מאוד.
סופש נעים לכולם.
נ
חברים.
ההתנצחות הזאת כבר עברה את הטעם הטוב.
איתמר יקירי.
אתה צודק.
האם זה עוזר לך ולבעיה שהעלית?
אני מסכים שבהרבה צדדים,זוויות ומצבים משטרת ישראל היא בושה וחרפה ויש הרבה ליקויים שחייבים לתקן.
ניתנו פה אין ספור דוגמאות לעניין.
טיפול באזרח,יחס אנושי,מענה מהיר ובזמן אמת.
הכל נכון.
השאלה היא מה עושים.
אני נוטה לקבל את המנטליות של העם היפני.
שם הציפיה היא קודם כל לקחת אחריות על מעשיך ולא לחפש אשמים.
שם כאשר יש בעיה קודם כל פותרים אותה ואחכ בודקים האם יש אחראים למחדל.
במקום זאת בואו ונפתור .
אני עושה זאת ע'י עבודתי הרבה בתחומים שונים של חיי.
ובגדול כדי לפתור את העניין יש להשקיע בשוטר ,במצבו הכלכלי,ברווחתו ורווחת משפחתו,ובצד המקצועי של עבודתו.
בצורה רחבה יותר הייתי מחוקק חוקים יותר ברורים ומקשיח עמדות נגד עבריינים מורשעים שחוזרים על פשעיהם.
ובמעגל הכי רחב והכי חשוב לדעתי יש להשקיע בחינוך מגיל צעיר.
שזה אגב עוד מגזר רמוס,לא מושקע ומבוזה:המורים.
וגם זה לצערי מידע אישי רחב מאוד.
סופש נעים לכולם.
נ
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד