חוויה שלילית עם glockparts.com והאם יש למישהו מייל של גלוק?
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוויה שלילית עם glockparts.com והאם יש למישהו מייל של גלוק?
שבוע טוב!
לפני כ- 10 חודשים קניתי באמצעות האתר glockparts.com תיק מטווח של גלוק.
השתמשתי בו די מעט (אולי 20 פעם). לפני כמה ימים בעת ביקורי אצל נועם בנירים (זה החלק הטוב היחיד בסיפור) נקרע התיק בשני מקומות.
פניתי ל- glockparts והתשובה שקיבלתי:
Glock only warrantys initial defects. You can try sending it back to them and see if they will do anything, but I doubt it
קודם כל אני חייב להגיד שזה לא היחס שציפיתי מחנות שמכבדת את עצמה. בתיקים הכי פשוטים בארץ יש אחריות לשנה וכמה חברות נותנות אחריות לכל החיים.
שנית - האם יש למישהו כתובת מייל של גלוק? לא מצאתי באתר שלהם גם לא בגוגל. המלצות נוספות?
לפני כ- 10 חודשים קניתי באמצעות האתר glockparts.com תיק מטווח של גלוק.
השתמשתי בו די מעט (אולי 20 פעם). לפני כמה ימים בעת ביקורי אצל נועם בנירים (זה החלק הטוב היחיד בסיפור) נקרע התיק בשני מקומות.
פניתי ל- glockparts והתשובה שקיבלתי:
Glock only warrantys initial defects. You can try sending it back to them and see if they will do anything, but I doubt it
קודם כל אני חייב להגיד שזה לא היחס שציפיתי מחנות שמכבדת את עצמה. בתיקים הכי פשוטים בארץ יש אחריות לשנה וכמה חברות נותנות אחריות לכל החיים.
שנית - האם יש למישהו כתובת מייל של גלוק? לא מצאתי באתר שלהם גם לא בגוגל. המלצות נוספות?
Re: חוויה שלילית עם glockparts.com והאם יש למישהו מייל של גלוק?
המלצות נוספות:
נסה לתקן את התיק אצל אחת מהחנויות לממכר תיקים או מזודות. הם עושים עבודה לא רעה, בד"כ, אם כי עלותה בצידה.
לדעתי אין שום קשר בין "גלוק" לבין התיק הזה ואין שום סיכוי שהם יעמדו מאחרי מוצר כזה.
נסה לתקן את התיק אצל אחת מהחנויות לממכר תיקים או מזודות. הם עושים עבודה לא רעה, בד"כ, אם כי עלותה בצידה.
לדעתי אין שום קשר בין "גלוק" לבין התיק הזה ואין שום סיכוי שהם יעמדו מאחרי מוצר כזה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הרבה חברות נשק לא נותנות אחריות על אביזרים נלווים. חלק מאביזרים אלה משמשים ליחסי ציבור ופרסום בלבד(מחלקים אותם בחינם בתערוכות).
יש לי מייל של Chris Edwards - לפני 4 שנים, מנהל המכירות של גלוק ארה"ב - Chris.Edwards@glock.us
בזמנו היה לי איתם איזה עניין. לא יודע אם עדכני או לא, אנסה למצוא לך עוד מיילים.
*לגלוק יש מדיניות לא לפרסם מיילים בגלל שהם מעוניינים שלא שיטרידו אותם.
יש לי מייל של Chris Edwards - לפני 4 שנים, מנהל המכירות של גלוק ארה"ב - Chris.Edwards@glock.us
בזמנו היה לי איתם איזה עניין. לא יודע אם עדכני או לא, אנסה למצוא לך עוד מיילים.
*לגלוק יש מדיניות לא לפרסם מיילים בגלל שהם מעוניינים שלא שיטרידו אותם.
SPS - מתקרב לשלמות...
donduck כתב:לדעתי אין שום קשר בין "גלוק" לבין התיק הזה ואין שום סיכוי שהם יעמדו מאחרי מוצר כזה.
התיק הזה מפורסם באתר של חברת גלוק עצמה.
Cybrosh כתב: הרבה חברות נשק לא נותנות אחריות על אביזרים נלווים. חלק מאביזרים אלה משמשים ליחסי ציבור ופרסום בלבד(מחלקים אותם בחינם בתערוכות).
40$ + 10$ דמי משלוח בתוך ארה"ב זה חינם? לא ממש..
מיכאל,
למה להתווכח? סע לתערוכת נשק כזו או אחרת בארה"ב, גש לדוכן של גלוק.
דבר איתי אחרי זה.
למה להתווכח? סע לתערוכת נשק כזו או אחרת בארה"ב, גש לדוכן של גלוק.
דבר איתי אחרי זה.
SPS - מתקרב לשלמות...
אני לא מתווכח.
יכול מאוד להיות שנותנים את התיקים האלה כפריטי פרסום.
אני אומר שאת התיק הזה קניתי ממיטב כספי וציפיתי שישרת אותי יותר מ- 20 פעם.
יכול מאוד להיות שנותנים את התיקים האלה כפריטי פרסום.
אני אומר שאת התיק הזה קניתי ממיטב כספי וציפיתי שישרת אותי יותר מ- 20 פעם.
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד