חגורת נשק
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חגורת נשק
לאחר זמן מה שחיפשתי פתרונות קסם להקל את המשא על המותן, וחיפשתי נרתיקים אקזוטיים וכו', נקלעתי לחנות מוצרי עור [אישתי ממש רצתה תיק חדש
] נחה עיני על חגורה כלשהי, המוכר הבחין ואמר "זו חגורה לנשק אתה לא צריך, אם אתה רוצה, יש לי רגילה דומה.. עצור, מי אמר שאני לא צריך? תביא לנסות" השאר רבותי, היסטוריה. אני מרוצה מ-א-ו-ד. לאחר שבוע עמוס של כנסים שבהם הרציתי בעמידה מס' שעות ביום, בקושי הרגשתי את הנשק (ולא כי נרדמו העצבים ברגל).
בקיצור - ממליץ בחום לכל מי שמתלבט אם לרכוש חגורה לנשק.

בקיצור - ממליץ בחום לכל מי שמתלבט אם לרכוש חגורה לנשק.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
Re: חגורת נשק
+1. הנרתיק הוא רק חלק ממערכת שהחגורה משלימה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
aac5 כתב:ב"ה
1) אפשר תמונה?
2)איזה חנות? איפה קנית?
+1

."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
את שלי קניתי לפני בערך 5 שנים מדידי ממטווח העיר נתניה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני עם חרורת פרונט ליין משנת 2001 כמו חדשה...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מדובר בחגורה בצבע חום כהה,בעלת עיטור תפור.יש כמה סגנונות בחנות. בעבודתי כמרצה וחוקר באוני' אני נדרש למראה ייצוגי והחגורה בהחלט עונה לדרישה. היא עבה וחזקה מאוד,מחזיקה את הנשק באותו מקום כל זמן הלבישה.רכשתי בסלון מירה מתפרה וחנות למוצרי עור ברחוב אגריפס בירושלים.אם מותר אפרסם מחיר,זול מאשר פרונטליין. שבוע טוב
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
חגורות הנשק מעור עבות מדי עבורי. אני משתמש ב Liger.
גיא.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
יש לי כמה חגורות רגילות, שפשוט עשויות מעור קשה, אף אחת מהם לא הוגדרה כחגורת נשק.
האם יש בחגורת נשק איזו תכונה מיוחדת?
האם יש בחגורת נשק איזו תכונה מיוחדת?
לדעתי אין שום דבר מיוחד בחגורת נשק מלבד העובדה שמדובר בחגורות עם שכבת עור כפולה ותפירה איכותית (בניגוד להדבקה זולה בחגורות סתם).
כל זה בכדי להחזיק את הנרתיק צמוד לגוף ולשימוש מאסיבי לאורך זמן מבלי לאבד את הצורה.
כל זה בכדי להחזיק את הנרתיק צמוד לגוף ולשימוש מאסיבי לאורך זמן מבלי לאבד את הצורה.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
קיימות גם חגורות נשק בעלות שכבה קשיחה בין שכבות העור. יש כזאת גם לפרונטליין וגם ל-5.11. הנרתיק, במיוחד נרתיק פדל יושב על חגורות מסור זה כאילו מסמרו אותו אליה.
- סליקאי טיטניום
חגורת נשק טובה אמורה להיות כזו שתתאים ללשונית הנרתיק שתאחז אותו במקומו, צריכה להיות עמידה יחסית לפיתול על מנת שהנשק לא יתנדנד והנרתיק יהיה היכן שהוא צריך להיות בלי לטייל, שהיד שנשלחת לנשק תמצא אותו במקומו ובזוית מסויימת ושלא תתעוות לאורך זמן. זה למה יש חגורות שמוגדרות כחגורות לנשק.
בין אלו המוגדרות כך יש טובות יותר, טובות פחות ולא טובות בכלל. כדאי לבדוק כל אחת ספציפית.
בין אלו המוגדרות כך יש טובות יותר, טובות פחות ולא טובות בכלל. כדאי לבדוק כל אחת ספציפית.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני מציע לכל מי שרוצה חגורה שמתאימה לנשיאת הנשק, לכנותה בשם זה, ולא בשם "חגורת נשק", או אז, יש צורך בהיתר רכישה ורישיון להחזקתה מפקיד הרישוי, ע"פ הנחיית חוק כלי הירייה 1949.

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי כסף
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד