לא קונה יותר מוצרים של חברת אפל
Re: לא קונה יותר מוצרים של חברת אפל
עדן, סביר שלחברה כמו אפל ששומרת על סטנדרטים גבוהים יהיו שירותי תיקון ומעבדה ברמה גבוהה. הבעיה היא מדיניות החברה שקובעת לאילו מכשירים ובאילו תנאים יתקבלו שירותי תיקון. בנושא החלפת סוללה למכשיר אייפוד שהוא תקין לחלוטין למעט סוללה שסיימה את חייה המדיניות שלהם לא לטובת הצרכן.
דביר תודה, אני אבדוק אם יש שם משהו מתאים לאייפוד שלי.
איתמר, יכול להיות שאבדוק את האפשרות, אם כן, אעדכן לגבי התוצאה.
דביר תודה, אני אבדוק אם יש שם משהו מתאים לאייפוד שלי.
איתמר, יכול להיות שאבדוק את האפשרות, אם כן, אעדכן לגבי התוצאה.
- תרמתי למען הסליק
גמ כתב:עדן, סביר שלחברה כמו אפל ששומרת על סטנדרטים גבוהים יהיו שירותי תיקון ומעבדה ברמה גבוהה. הבעיה היא מדיניות החברה שקובעת לאילו מכשירים ובאילו תנאים יתקבלו שירותי תיקון. בנושא החלפת סוללה למכשיר אייפוד שהוא תקין לחלוטין למעט סוללה שסיימה את חייה המדיניות שלהם לא לטובת הצרכן.
ראב-ראבק..... סוללה למכשיר תקין לחלוטין... לא יאומן

דוגמא מכוערת לקפיטליזם בשיא כיעורו, אבל בהחלט יש מזור לכיעור הזה קוראים לזה חרם וטיפש מי שלא נוקט בו נגד מוצרים או שרותים כאלו.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
עדן23 כתב:אין לי הניסיון עם חנויות לממכר מוצרי אפל אבל עם המעבדה שלהם בפארק אפק רה"ע דווקא כן...
יש ברשותי נגן IPOD 40GB שהיה בעייתי במקצת בנוסף אבדו לי האוזניות וכבל הטעינה/סינכרון.
הגעתי למעבדה (ידע מערכות) וטופלתי על הצד הטוב ביותר ללא תשלום (מלבד רכישת האביזרים)
כדאי לנסות...
ידע לא קיימת כבר שנים, אי-דיגיטל היא היבואנית של אפל בישראל כיום.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
trooperglock כתב:אפרופו חרם
את הקש שאני אכלתי עם צורב של HP אני לעולם לא אשכח. זה נגמר בנצחון שלי בבימ"ש לתביעות קטנות אבל מאז אני לא קונה שום מוצר שלהם
HP מייצרים לרוב מוצרים טובים אבל עם כל מיני מוזרויות משלהם. גם ל-IBM וכולל לנובו יש את השטיקים שלהם, אבל בשורה התחתונה המוצרים שלהם חזקים ועמידים לאורך זמן.
אבל בכל מקרה הבלגן עוד לפנינו כי WINDOWS 7 יצאה לשוק באופן רשמי. בניגוד לויסטה שכל מי שלא הצליחו לדחוף לו אותה לגרון בכח נשאר על XP, הפעם לא תהיה ברירה ואנשים יצטרכו לשדרג.
מה שישאיר הרבה משתמשים עם ציוד הקפי תקין לחלוטין ועובד לחלוטין כמו מדפסות וסורקים בלי דרייברים מתאימים ויאלץ לזרוק אותם לפח.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בניגוד לויסטה, לווינדוס 7 יש XP Compatibility Mode, אופציה שחבל שלא הוטמעה כבר עם השקתה של ויסטה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב:בניגוד לויסטה, לווינדוס 7 יש XP Compatibility Mode, אופציה שחבל שלא הוטמעה כבר עם השקתה של ויסטה.
האופציה הזו עד כמה שהבנתי זמינה רק ללקוחות עסקיים ורק למי שהמעבד שלו תומך בוירטואליזציה - אבל יכול להיות שאני טועה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:Webart כתב:בניגוד לויסטה, לווינדוס 7 יש XP Compatibility Mode, אופציה שחבל שלא הוטמעה כבר עם השקתה של ויסטה.
האופציה הזו עד כמה שהבנתי זמינה רק ללקוחות עסקיים ורק למי שהמעבד שלו תומך בוירטואליזציה - אבל יכול להיות שאני טועה.
א.
למיטב ידיעתי איתמר, אתה צודק. האופציה הזו לא תהיה זמינה בגרסא הביתית ותמומש כ-Virtual Machine בעיקר כדי להמשיך לתמוך ביישומים ארגוניים שלא יעבדו על windows 7. המטרה די ברורה והיא לאפשר לארגונים לעבור למ"ה החדשה כמה שיותר מהר ולהתגבר על המכשול של תוכנות ארגוניות שלא יעבדו בגרסא החדשה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד