דרייברים לאודיו+התקנת סט אלחוטי. תודה לעוזרים, הסתדר!
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דרייברים לאודיו+התקנת סט אלחוטי. תודה לעוזרים, הסתדר!
שלום חברים,
(1) רכשתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp [לא מעוניין בויסטה או 7, נוח לי מאוד לעבודה עם הגירסה הזו], אך אין התקני שמע במחשב. היכן אני מוצא כאלו ברשת?
(2) כיצד אני מתקין עכבר ומקלדת אלחוטיים, האם אני מחבר לפני הדלקה או לאחר מכן? לא הגיע דרייבר איתם.
תודה רבה
ירון
(1) רכשתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp [לא מעוניין בויסטה או 7, נוח לי מאוד לעבודה עם הגירסה הזו], אך אין התקני שמע במחשב. היכן אני מוצא כאלו ברשת?
(2) כיצד אני מתקין עכבר ומקלדת אלחוטיים, האם אני מחבר לפני הדלקה או לאחר מכן? לא הגיע דרייבר איתם.
תודה רבה
ירון
נערך לאחרונה על ידי ירוני בתאריך 15 ינואר 2010, 11:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
Re: דרייברים לאודיו+התקנת סט אלחוטי
אם רכשת חדש, אמור להיות דיסק מצורף של לוח האם עם הדרייברים.
אם אין, כנס לאתר היצרן של לוח האם ומצא שם.
אם עדיין לא הסתדרת,
התקן את תוכנת EVEREST.
בהפעלה תקבל את כל הרכיבים המותקנים במחשך, כולל מספר סידורי ותאריך יצור...
כנס ללשונית השמע ושם תראה את נתוני הרכיב של השמע, כולל כתובת אתר היצרן להורדת דרייברים.
אם אין, כנס לאתר היצרן של לוח האם ומצא שם.
אם עדיין לא הסתדרת,
התקן את תוכנת EVEREST.
בהפעלה תקבל את כל הרכיבים המותקנים במחשך, כולל מספר סידורי ותאריך יצור...
כנס ללשונית השמע ושם תראה את נתוני הרכיב של השמע, כולל כתובת אתר היצרן להורדת דרייברים.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
ירוני כתב:שלום חברים,
תודה רבה
ירון
פשוט לך לאתר היצרן תחפש שם את המודל של המחשב שלך, ברוב המקרים תהיה לך גם לשונית של DRIVERS ותוריד שם דרייברים ל-XP עבור המחשב שלך.
קח רק בחשבון שאם מדובר במחשב חדיש ביותר, יכול להיות שהיצרן דילג על XP ופיתח דרייברים רק עבור ויסטה או 7. במקרה כזה לא תהיה לך ברירה אלא לחזור חזרה ל-7.
בתכלס 7 היא לא רעה בכלל עם קצת מאמץ אתה יכול להגדיר אותה כך שתעבוד דומה מאד למה שאתה רגיל ב-XP
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
תודה רבה, הסתדר לגבי האודיו, כיצד ארכיב את הסט האלחוטי?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
Re: דרייברים לאודיו+התקנת סט אלחוטי. תודה לעוזרים, הסתדר!
אם המקלט מתחבר למחשב דרך USB אתה יכול לחבר אחרי הדלקת המחשב (XP היא מערכת plug and play ואמורה לזהות אוטומטית בהנחה שיש לך גרסה מעודכנת). אם זה ps2 (חיבורים עגולים עם 5 או 6 פינים) חייבים לחבר אותם לפני הדלקת המחשב וגם שם הם אמורים להיות מזוהים אוטומטית.
הייתי בכל זאת בודק באתר היצרן של הסט לגבי דרייברים לדגם הסט שקנית - לפעמים אפשר לשלוט בכמה דברים דרך הדרייבר כגון: עכבר לימניים/שמאליים, תפקיד כפתורים 4+5 במידה ויש כאלה בעכבר, כפתורי "הפעלה מהירה" וכפתורים לתכנות במקלדת ועוד...
שבת שלום!
הייתי בכל זאת בודק באתר היצרן של הסט לגבי דרייברים לדגם הסט שקנית - לפעמים אפשר לשלוט בכמה דברים דרך הדרייבר כגון: עכבר לימניים/שמאליים, תפקיד כפתורים 4+5 במידה ויש כאלה בעכבר, כפתורי "הפעלה מהירה" וכפתורים לתכנות במקלדת ועוד...
שבת שלום!
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד