איבדתי חלקים של האקדח
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איבדתי חלקים של האקדח
היי,
אני ממש צריך עזרה/עצה מה לעשות.
טסתי לחו"ל לתקופה ארוכה ופיצלתי ופיזרתי בבתים שונים את החלקים של האקדח, מנקודת הנחה שזה בטיחותי.
חזרתי ואני לא מצליח למצוא את הצינה, קנה, קפיץ ונוקר - החלקים האלה היו יחד ארוזים עם הכדורים והתעודה שלי.
יש לציין שיש ברשותי את גוף האקדח ו2 מחסניות (ריקות).
מאז שחזרתי עברתי 3 דירות בשנה האחרונה כך שמאוד יכול להיות שפשוט זרקתי את זה עם הפסולת באחד המעברים. אני ממש אובד עצות.
אני מתכוון להגיע למשטרה ולדווח, אבל ניסיתי למצוא מה החוק אומר במצב כזה, ובשום מקום אני לא מוצא.
מישהו יכול לעזור ולהסביר מה החוק אומר ?
האם זה תיק פלילי ?
האם יושבים על זה בכלא ?
תודה על שיתוף הפעולה.
אני ממש צריך עזרה/עצה מה לעשות.
טסתי לחו"ל לתקופה ארוכה ופיצלתי ופיזרתי בבתים שונים את החלקים של האקדח, מנקודת הנחה שזה בטיחותי.
חזרתי ואני לא מצליח למצוא את הצינה, קנה, קפיץ ונוקר - החלקים האלה היו יחד ארוזים עם הכדורים והתעודה שלי.
יש לציין שיש ברשותי את גוף האקדח ו2 מחסניות (ריקות).
מאז שחזרתי עברתי 3 דירות בשנה האחרונה כך שמאוד יכול להיות שפשוט זרקתי את זה עם הפסולת באחד המעברים. אני ממש אובד עצות.
אני מתכוון להגיע למשטרה ולדווח, אבל ניסיתי למצוא מה החוק אומר במצב כזה, ובשום מקום אני לא מוצא.
מישהו יכול לעזור ולהסביר מה החוק אומר ?
האם זה תיק פלילי ?
האם יושבים על זה בכלא ?
תודה על שיתוף הפעולה.
- סליקאי ארד
Re: איבדתי חלקים של האקדח
הדבר החוקי לעשות הוא פשוט ללכת למשטרה ולדווח את אשר קרה .
הרשה לי להרגיע אותך מעט רוב הסיכוים שזה לא יגמר בתיק פלילי אלה רק רישום לחקירה והתיק יסגר מיד מחוסר ענין
לציבור אוו סעיף דומה (בוא נאמר שאני מכיר כאלו שעשו דברים הרבה יותר טיפשים עם הכלי ויצאו מזה ללא רבב ).
החדשות הרעות הן שזה כנראה אומר בי-בי לרשיון הנשק שלך .
הרשה לי להרגיע אותך מעט רוב הסיכוים שזה לא יגמר בתיק פלילי אלה רק רישום לחקירה והתיק יסגר מיד מחוסר ענין
לציבור אוו סעיף דומה (בוא נאמר שאני מכיר כאלו שעשו דברים הרבה יותר טיפשים עם הכלי ויצאו מזה ללא רבב ).
החדשות הרעות הן שזה כנראה אומר בי-בי לרשיון הנשק שלך .
Re: איבדתי חלקים של האקדח
אני מאוד מקווה שחברנו המכובד higt-power צודק, אבל הייתי שוקל להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום הנשק לפני הפניה למשטרה (קרי דחוף מאוד, כי אתה חייב להודיע למשטרה ולפקיד הרישוי דחוף).
אחד המומלצים הוא advocate כאן באתר (אם תרצה את הטלפון שלו תקבל ב"פרטי").
אחד המומלצים הוא advocate כאן באתר (אם תרצה את הטלפון שלו תקבל ב"פרטי").
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד