דרושים ילדים אסתמתיים למחקר רפואי

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

דרושים ילדים אסתמתיים למחקר רפואי

על ידי Hungarfield » 10 מאי 2010, 19:50

במסגרת עבודת מדעי היסוד שלי אני עורך ניסוי לבסס או לשלול קשר בין אקמול לבין אסתמה. ידוע שיש קשר בין חשיפה לאקמול במהלך ההריון ובשנה הראשונה לחיים לבין עליה בסיכון לאסתמה בהמשך, אך לא ידוע אם מתן מנה בודדת של אקמול עלולה להשפיע במידה ניתנת למדידה על תפקודי הריאות.
דרושים:
ילדים הידועים כסובלים מאסתמה, גילאי 7-16 שנים, ללא טיפול או מטופלים בסטרואידים בשאיפה (כלומר כל מה שאינו ונטולין, טרבולין או בריקלין) ללא מחלות ריאה או מחלות כרוניות.
ניתן לשלב אחים כקבוצת ביקורת.
הבדיקה נערכת במרפאת הריאות לילדים בביה"ח דנה - איכילוב, בשני מפגשים של כשעה כל אחד. הילד יקבל או אקמול או מיץ פירות, שניהם במינון המתאים למשקלו ולגילו, וייבדק לפני מתן התרופה וכן 30 ו-60 דקות לאחר מכן, בבדיקת תפקודי ריאה.
ניתן לחכות לתחילת החופש הגדול במידת הצורך.
הניסוי נערך ללא תגמול (אין לי קרן מחקרים פרטית, שרי אריסון סרבה לאמץ אותי והמחקר אינו במימון חברת תרופות כלשהי) למעט האפשרות לתפקודי ריאה עדכניים על חשבון הברון וללא טופס 17, ובלונים שקניתי מכספי האישי 8)
מיותר לציין - הניסוי קיבל את כל האישורים מוועדת האתיקה של ביה"ח ושל משרד הבריאות.
המעוניינים אנא צרו קשר בפרטי.
תודה!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

Re: דרושים ילדים אסתמתיים למחקר רפואי

על ידי Hungarfield » 05 יוני 2010, 19:01

עדיין רלוונטי - אפילו רלוונטי מתמיד!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד