שאלה על עדיפות התקנת כוונת.
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה על עדיפות התקנת כוונת.
יש ברשותי דגם 1911 בעל התקן לכוונת אם פוינט, מתחבר עם ברגים לגוף. רכשתי כוונת דוקטור קטנה קטנה וברצוני להתקין אותה האם כדאי על המחלק במקום כוונת אחורית או להתקין על המנשא שלמחובר לגוף . מה לדעתכם עדיף.?
תודה.
תודה.
Re: שאלה על עדיפות התקנת כוונת.
כמה שיותר רחוק מהעין
אצלי מורכב על הכוונת האחורית, נאלצתי לשנות את מצב הידיים.
אני יורה ממש עם מרפקים כפופים
כל זאת כי הנקודה נעלמת.
יהודה
אצלי מורכב על הכוונת האחורית, נאלצתי לשנות את מצב הידיים.
אני יורה ממש עם מרפקים כפופים
כל זאת כי הנקודה נעלמת.
יהודה
- סליקאי ארד
אני היתי מתקין על המחלק
בכוונת הנ"ל יש כוונת אחורית מובנת בגוף הכוונת כל שצריך לעשות הוא להתאים לה להב קדמי ויש לך סט כוונות
מתכת לגיבוי ולא הפסדתה כלום .
מצד שני אתה יכול להשתמש בכל הנרתיקים שכבר יש לך מבלי צורך בנרתיקים חדשים שיתאימו להסבה .
אתה יכול גם להשתמש בכלי ככלי נשיאה יום יומי מה שלא כל כך ראלי בכל הכלים עם הגשרים למנהם ........
בקיצור המון יתרונות בלי חיסרון משמעותי .
בכוונת הנ"ל יש כוונת אחורית מובנת בגוף הכוונת כל שצריך לעשות הוא להתאים לה להב קדמי ויש לך סט כוונות
מתכת לגיבוי ולא הפסדתה כלום .
מצד שני אתה יכול להשתמש בכל הנרתיקים שכבר יש לך מבלי צורך בנרתיקים חדשים שיתאימו להסבה .
אתה יכול גם להשתמש בכלי ככלי נשיאה יום יומי מה שלא כל כך ראלי בכל הכלים עם הגשרים למנהם ........
בקיצור המון יתרונות בלי חיסרון משמעותי .
הדבר החשוב ביותר בהתקנה של כוונת כזו היא הגובה שלה מעל ציר הקנה.
יש להתקין כאשר המרחק בין קו הראיה בכוונת לציר הקנה הוא הקטן ביותר האפשרי.
הדבר חשוב בגלל בעיות איפוס למרחקים שונים, והאופן שהמסלול הבליסטי נפגש עם קו הראיה בכוונת
כוונות DOCTER נבנו להתקנה על המחלק, ולא אמורות להפגע מהרתיעה.
אם אתה מתקין על מתאם שמוברג לגוף - דאג שהוא יהיה כמעט צמוד לחלק העליון של המחלק כך שהגובה בין קו הראיה וציר הקנה יהיה מינימאלי.
בכוונת כזו אין חשיבות למרחק בינה לעיניים שכן הוא בלתי מוגבל והכוונת הינה ללא פראלקס.
יש להתקין כאשר המרחק בין קו הראיה בכוונת לציר הקנה הוא הקטן ביותר האפשרי.
הדבר חשוב בגלל בעיות איפוס למרחקים שונים, והאופן שהמסלול הבליסטי נפגש עם קו הראיה בכוונת
כוונות DOCTER נבנו להתקנה על המחלק, ולא אמורות להפגע מהרתיעה.
אם אתה מתקין על מתאם שמוברג לגוף - דאג שהוא יהיה כמעט צמוד לחלק העליון של המחלק כך שהגובה בין קו הראיה וציר הקנה יהיה מינימאלי.
בכוונת כזו אין חשיבות למרחק בינה לעיניים שכן הוא בלתי מוגבל והכוונת הינה ללא פראלקס.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ראשית תודה.
בשלב זה יש אצלי גשר והוא לא אפשרי לנשיאה יום יומית עקב כך שיש לי רק נרתיק אחד שיכול להכילו והוא לנשיאה חיצונית גלויה, הכוונת יושבת היטב וממש ברורה ודי נוח לשימוש , כך לא נגעתי בשלב זה בכוונת אחורית בומאר קיימת , בימים הקרובים אני צפוי לקבל מתאם מבומר לדוקטור כך שאצליח לשנות התקנה ע"י הסרה של הכוונת האחורית. אז אתן רשמים,
שוב תודה .
בשלב זה יש אצלי גשר והוא לא אפשרי לנשיאה יום יומית עקב כך שיש לי רק נרתיק אחד שיכול להכילו והוא לנשיאה חיצונית גלויה, הכוונת יושבת היטב וממש ברורה ודי נוח לשימוש , כך לא נגעתי בשלב זה בכוונת אחורית בומאר קיימת , בימים הקרובים אני צפוי לקבל מתאם מבומר לדוקטור כך שאצליח לשנות התקנה ע"י הסרה של הכוונת האחורית. אז אתן רשמים,
שוב תודה .
טוב אני יעדכן אבל רק טכנית הגיע מתאם בו מאר לדוקטור אבל לא לדוקטור שיש ברשותי עכשיו אמתין שוב בסבלנות וסובלנות לחלק המתאים כמה ימים נוספים. דרך אגב המתאם יושב בדיוק כמו הכוונת האחורית שטוח ודק עבודה ממש מדוייקת.
(פשוט זה מגיע מחו"ל).
(פשוט זה מגיע מחו"ל).
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד