מישהו יכול להביא אתר רשמי שמאשר\שולל ירי כדורי +P+ בגלוק?
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מישהו יכול להביא אתר רשמי שמאשר\שולל ירי כדורי +P+ בגלוק?
בס"ד
(השאלה בשם אחי שמתעצל לפתוח משתמש...)
אהלן לכולם.
אני קניתי גלוק 19C חדש בקבוצת קניה של הסליק (ואם כבר אני רוצה לציין שמטווח מאיר רוט נתנו שירות מעל200% ועזרו לי עם כל ההתקלות והבקשות החריגות שלי אליהם..באמת מקום הוגן ואדיב!) וקניתי שם גם כדורי הולופויינט מחוזקים (+P+) כאשר המדריך ירי המליץ לי לא לירות כדורי +P+ על בסיס קבוע אבל אם חו"ח אני אאלץ לתפעל אירוע אמיתי האקדח יעמוד בירי. אחרי כמה זמן דברתי עם חבר שנושא כבר זמן רב גלוק 17C אמר לי להוציא מייד את הכדורים האלה כי הם עלולים להתפוצץ בקנה אפילו בפעם הראשונה שאני אשתמש בהם-תופעה שכיחה בגלוק.
מצאתי כל מיני דיונים בנושא אבל לא הצלחתי למצוא מקור רשמי (אתר גלוק או משהו כזה) שמאשר\שולל שימוש בכדורים כאלה.
מישהו אולי יכול להביא קישור??
תודה ושבת שלום..
(השאלה בשם אחי שמתעצל לפתוח משתמש...)
אהלן לכולם.
אני קניתי גלוק 19C חדש בקבוצת קניה של הסליק (ואם כבר אני רוצה לציין שמטווח מאיר רוט נתנו שירות מעל200% ועזרו לי עם כל ההתקלות והבקשות החריגות שלי אליהם..באמת מקום הוגן ואדיב!) וקניתי שם גם כדורי הולופויינט מחוזקים (+P+) כאשר המדריך ירי המליץ לי לא לירות כדורי +P+ על בסיס קבוע אבל אם חו"ח אני אאלץ לתפעל אירוע אמיתי האקדח יעמוד בירי. אחרי כמה זמן דברתי עם חבר שנושא כבר זמן רב גלוק 17C אמר לי להוציא מייד את הכדורים האלה כי הם עלולים להתפוצץ בקנה אפילו בפעם הראשונה שאני אשתמש בהם-תופעה שכיחה בגלוק.
מצאתי כל מיני דיונים בנושא אבל לא הצלחתי למצוא מקור רשמי (אתר גלוק או משהו כזה) שמאשר\שולל שימוש בכדורים כאלה.
מישהו אולי יכול להביא קישור??
תודה ושבת שלום..
עת להרוג ועת לרפא (קהלת ג,ג)
Re: מישהו יכול להביא אתר רשמי שמאשר\שולל ירי כדורי +P+ בגלוק?
אף יצרן בעולם לא מעודד או ממליץ לירות באקדחים שלו תחמושח +P+, כי זו תחמושת ללא תקן רשמי.
גם הסתמכות על אתרי אינטרנט אינה רצויה, כי כל אחד יכול לפתוח לעצמו אתר ולכתוב שם ככל העולה על רוחו.
גם הסתמכות על אתרי אינטרנט אינה רצויה, כי כל אחד יכול לפתוח לעצמו אתר ולכתוב שם ככל העולה על רוחו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לחבר שלך אין מושג ירוק על מה הוא מדבר.
גם אלפי (שמעת טוב,אלפי...) כדורי +P+ לא יזיזו לגלוק תקין חדש.
תבדוק שהם מוזנים היטב בירי כי לא כל אקדח מזין כל כדור....שלא תצטרך אבל אם כן - זו תחמושת מצוינת.
גם אלפי (שמעת טוב,אלפי...) כדורי +P+ לא יזיזו לגלוק תקין חדש.
תבדוק שהם מוזנים היטב בירי כי לא כל אקדח מזין כל כדור....שלא תצטרך אבל אם כן - זו תחמושת מצוינת.
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
אין בעיה לירות אלפי כדורי +p+ בגלוק רגיל.
אבל בגלוק
עם מפצה סטייה אחרי כמה כדורים משהו יקרה לקנה, ניתקלתי בכמה כאלו שחליטו שהם חכמים יותר מכולם... אחד מהם נפצע קל... מרסיס בכתף...
אבל בגלוק
עם מפצה סטייה אחרי כמה כדורים משהו יקרה לקנה, ניתקלתי בכמה כאלו שחליטו שהם חכמים יותר מכולם... אחד מהם נפצע קל... מרסיס בכתף...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כל עוד אתה משתמש בגלוק 19,17 וכל משפחת ה -9ממ' אין בעיה.
הבעיה מתחילה בתחמושת 0.40 שם יש צורך קפיץ מחזיר מותאם וקנה עם בית בליעה מיוחד.בשל העוצמה של התחמושת בכדוריי +P+ במיוחד בקטרים 0.40 ו10 ממ'' ,בתחמושת רגילה גם אין בעייה.
הבעיה מתחילה בתחמושת 0.40 שם יש צורך קפיץ מחזיר מותאם וקנה עם בית בליעה מיוחד.בשל העוצמה של התחמושת בכדוריי +P+ במיוחד בקטרים 0.40 ו10 ממ'' ,בתחמושת רגילה גם אין בעייה.
רועי, אין ממש בדברים.
AAC - (אמיר?) אין שום בעייה לירות +P+ / +P בגלוק. אף אחד שאני מכיר בארץ, לא יורה יותר ממחסנית, או 50 כדור מוגברים בכלי.. אלא אם זכה בלוטו וסגר את כל הפינות הכלכליות שלו, של בני משפחתו והעמותות לצדקה שפנו אליו.
מנסיון, גם ירי מהיר מאוד ורציף (מחסנית 17 כדור) של +P+ בגלוק 17C בתוך דלי של מים, עדיין לא גרם לפיצוץ של הקנה. (רק לניפוח קל מאוד של איזור המפצה, והקנה עדיין תקין לירי ומקבץ היטב)
לקונטנדר, מי שיורה תחמושת 040, סביר להניח שמשתמש בTOP END של 040 הכולל בתוכו קפיץ מחזיר מותאם ללחצי התחמושת, כאשר זהו החלק הכי פחות חשוב.. יותר חשוב שבלוק הנעילה בגלוק יהיה תואם ל 040 ולא יישבר, כמו גם שן פולטת תואמת וכו'.
חשוב לדייק בפרטים ובעובדות, רבים מגדילים ומוסיפים לסיפורי רבותיהם אודות הנזקים.
אכן, קולט היה מפעל של צעצועים וגלוק מפעל לייצור כלים לגינה.
AAC - (אמיר?) אין שום בעייה לירות +P+ / +P בגלוק. אף אחד שאני מכיר בארץ, לא יורה יותר ממחסנית, או 50 כדור מוגברים בכלי.. אלא אם זכה בלוטו וסגר את כל הפינות הכלכליות שלו, של בני משפחתו והעמותות לצדקה שפנו אליו.
מנסיון, גם ירי מהיר מאוד ורציף (מחסנית 17 כדור) של +P+ בגלוק 17C בתוך דלי של מים, עדיין לא גרם לפיצוץ של הקנה. (רק לניפוח קל מאוד של איזור המפצה, והקנה עדיין תקין לירי ומקבץ היטב)
לקונטנדר, מי שיורה תחמושת 040, סביר להניח שמשתמש בTOP END של 040 הכולל בתוכו קפיץ מחזיר מותאם ללחצי התחמושת, כאשר זהו החלק הכי פחות חשוב.. יותר חשוב שבלוק הנעילה בגלוק יהיה תואם ל 040 ולא יישבר, כמו גם שן פולטת תואמת וכו'.
חשוב לדייק בפרטים ובעובדות, רבים מגדילים ומוסיפים לסיפורי רבותיהם אודות הנזקים.
אכן, קולט היה מפעל של צעצועים וגלוק מפעל לייצור כלים לגינה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם ידידי...
איני יודע אם יש הבדל בגלל אורך הקנה של 17 לעומת 19
אני מדבר מניסיון של דברים שקרו בשטח והייתי נוכח.
אני אחפש את התמונה של הקנה ותראה ממש איך חתיכה ממנו עפה
לדעתי הבעיה היא בירי תחמושת מוגברת לא עקבית(חברות שונות ולחצים שונים באותה מחסנית),ויכול היה להיות מאוד שהיה שם כדור של עוזי...
הכל מקרה הקנה ניזוק ,וזה לא המקרה הראשון שאני שומע עליו.
בגלל זה יש נוהל חדש לגבי תחמושת אזרחית...
בכל מקרה יריתי בתחמושת +P של של תע"ש 124 גריין וזה עשה די הרבה מעצורים ב30% מהכלים, בכל השאר לא היתה בעיה בכלל, והמעצורים היו זהים-ארובה.
יש לזה הסבר???
מישהו אמר שם משהו על הקפיץ-לא נראה לי הגיוני...
איני יודע אם יש הבדל בגלל אורך הקנה של 17 לעומת 19
אני מדבר מניסיון של דברים שקרו בשטח והייתי נוכח.
אני אחפש את התמונה של הקנה ותראה ממש איך חתיכה ממנו עפה
לדעתי הבעיה היא בירי תחמושת מוגברת לא עקבית(חברות שונות ולחצים שונים באותה מחסנית),ויכול היה להיות מאוד שהיה שם כדור של עוזי...
הכל מקרה הקנה ניזוק ,וזה לא המקרה הראשון שאני שומע עליו.
בגלל זה יש נוהל חדש לגבי תחמושת אזרחית...
בכל מקרה יריתי בתחמושת +P של של תע"ש 124 גריין וזה עשה די הרבה מעצורים ב30% מהכלים, בכל השאר לא היתה בעיה בכלל, והמעצורים היו זהים-ארובה.
יש לזה הסבר???
מישהו אמר שם משהו על הקפיץ-לא נראה לי הגיוני...
הקנים של גלוק, הם ללא תמיכה שלמה בתרמיל. הדבר בא לידי ביטוי בעיקר בקליברים הגדולים, אך גם בדגמי ה9 ממ (בדקתי ב19 שלי לפני שכתבתי).
ירי של תחמושת עם לחצים גבוהים בקנים כאלו אינה מומלצת כיוון שהאיזור האחורי של התרמיל, מעל הרמפה, היכן שאינו נתמך ע"י עלול להתפוצץ ולקחת איתו עוד כמה דברים כולל כאלו של היורה.
בבדיקה של התרמילים ניתן לעיתים לראות נפיחות קלה באיזור שלא נתמך ע"י הקנה.
לכן, לא משנה מה ראיתם, שמעתם או חשבתם, היזהרו מהתחמושת הזו בקנים סטנדרטיים של גלוק.
אגב, ירי של תחמושת ביתית מבטל את האחריות על האקדח.
ירי של תחמושת עם לחצים גבוהים בקנים כאלו אינה מומלצת כיוון שהאיזור האחורי של התרמיל, מעל הרמפה, היכן שאינו נתמך ע"י עלול להתפוצץ ולקחת איתו עוד כמה דברים כולל כאלו של היורה.
בבדיקה של התרמילים ניתן לעיתים לראות נפיחות קלה באיזור שלא נתמך ע"י הקנה.
לכן, לא משנה מה ראיתם, שמעתם או חשבתם, היזהרו מהתחמושת הזו בקנים סטנדרטיים של גלוק.
אגב, ירי של תחמושת ביתית מבטל את האחריות על האקדח.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
רועי,
במעצורי ארובה יש לבחון בעיקר את אחיזת הכלי אצל היורה ואת הקפיץ המחזיר, אך תשובה סופית יש לתת לאחר בחינת הכלי והיורה במטווח.
תחמושת 124 +P של תע"ש זוהי אחת התחמושות הטובות שיש כאן ... ובכלל התחמושת של תע"ש מעולה בקנ"מ עולמי.
נסיונות עירוב של תחמושת ומשחקים, כפי שאני מבין מתאורך, לא מעידים על מקצועיות רבה מדי של היורים והאחראי על המטווח. כתוצאה מחוסר מקצועיות קורים בצבא לא מעט דברים.
במעצורי ארובה יש לבחון בעיקר את אחיזת הכלי אצל היורה ואת הקפיץ המחזיר, אך תשובה סופית יש לתת לאחר בחינת הכלי והיורה במטווח.
תחמושת 124 +P של תע"ש זוהי אחת התחמושות הטובות שיש כאן ... ובכלל התחמושת של תע"ש מעולה בקנ"מ עולמי.
נסיונות עירוב של תחמושת ומשחקים, כפי שאני מבין מתאורך, לא מעידים על מקצועיות רבה מדי של היורים והאחראי על המטווח. כתוצאה מחוסר מקצועיות קורים בצבא לא מעט דברים.
מסכים איתך נועם
אבל איך שמישהו פה אמר פעם...
תמיד יש מישהו שיודע טוב יותר מכלנו ביחד...
לגבי הכדורים 124 P+ אני מדבר על כדור עם ראש צהוב...
בכל מקרה אני לא יקח סיכון ולא ירה תחמושת +P+ ב19C
אבל איך שמישהו פה אמר פעם...
תמיד יש מישהו שיודע טוב יותר מכלנו ביחד...
לגבי הכדורים 124 P+ אני מדבר על כדור עם ראש צהוב...
בכל מקרה אני לא יקח סיכון ולא ירה תחמושת +P+ ב19C
רועי 357 כתב:אין בעיה לירות אלפי כדורי +p+ בגלוק רגיל.
אבל בגלוק
רועי,
אני לא יודע אם זה כל כך קל לקשור התבקעות של קנה של 19C רק באיזור המפצה רק לירי של תחמושת חזקה.
אני לא אומר שזה בלתי אפשרי אבל יכול להיות שהיו עוד גורמים שתרמו לכשל הזה. יכול להיות שהיה פגם בקנה הזה מלכתחילה והתחמושת החזקה הייתה הקש ששבר את גב הגמל. יכול להיות שקדם לירי הזה, ירי עם קנה חסום בחול/לכלוך שסדק את הקנה או ניפח אותו ויצר נקודת תורפה ויכולים להיות עוד הרבה גורמים אחרים. הגלוקים אצלכם עוברים קצת יותר קילומטרז והתעללות מאשר אצל האזרח הממוצע. נכון שהנקבים של המפצה הם נקודת חולשה בקנה אבל מצד שני, הכדור מגיע אליהם כבר לא בשיא הלחץ ובנוסף דרכם משתחררים עוד גזים שמורידים את הלחץ בקנה עוד יותר.
נזקי ירי תחמושת חזקה באים לידי ביטוי לרוב בתחילת הקנה ולא בסופו (הקירות של בית הבליעה של הגלוקים דקים יחסית)
http://www.pishtov.com/Glock/busted_glock-barrel.jpg
ובכל מיני סימני לחץ יתר על התרמיל (פיקה מרוחה וסמיילי בגלל תמיכה בלתי מספקת של הקנה).
http://i279.photobucket.com/albums/kk14 ... case-1.jpg
לגבי מעצורים בירי תחמושת צהובה של תע"ש..ואללה לא יודע. בתכלס זו תחמושת סטנדרטית של 124 גרייןנאטו והאקדח היה אמור לאכול את זה לארוחת בוקר כי זה לרוב מה שמשתמשים באירופה.
כנראה שהגלוק פחות מושלם מה-PERFECTION שהחברה משתמשת בו בתור סלוגן למוצרים שלהם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
כנראה מדובר בקנה בעייתי...
אבל זה קרה לא פעם עם תחמושות כאלו...
מה שקורה שאנשים משיגים בדרך לא דרך כדורי הולופיינט והידרה שוק למיניהם בלחצים שונים ושמים אותם ראשונים במחסנית.
וזמה מה שקורה לצערי, אני בודק כל כדור שיש במטווח וכדורים שהם לא מאצלנו לא ישומשו... אלו פקודות הבטיחות.
אבל זה קרה לא פעם עם תחמושות כאלו...
מה שקורה שאנשים משיגים בדרך לא דרך כדורי הולופיינט והידרה שוק למיניהם בלחצים שונים ושמים אותם ראשונים במחסנית.
וזמה מה שקורה לצערי, אני בודק כל כדור שיש במטווח וכדורים שהם לא מאצלנו לא ישומשו... אלו פקודות הבטיחות.
רועי ידידי,
אם לסכם, זה מה שקורה כשיש צבא ללא משמעת.
אם לסכם, זה מה שקורה כשיש צבא ללא משמעת.
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד