הכצעקתה...
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הכצעקתה...
חבר שלי פתח (חשב לפתוח - היה בשלבי פתיחה וסגר) חברת אבטחה לפני זמן מה, כחודש לאחר שהוא שם פרסום בדפי זהב, הוא קיבל מכתב בדואר מהארגון הארצי של מפעלי השמירה ובו הזמנה להצטרפות אבל מעבר לכך דרישת תשלום, אני שתמהתי מאוד על המכתב הזה, רוצה לשאול אתכם האם הדבר הזה נראה לכם הגיוני?
והרי הציטוט:
"באמצעות מכתב זה, אני מבקש להבהיר את חובת התשלום עפ"י חוק של דמי טיפול אירגוני, לארגון הארצי. כנגד חברות רבות הוגשו במהלך השנתיים האחרונות תביעות משפטיות בגין אי קיום חובת תשלום דמי טיפול אירגוני כחוק, לארגון.
מנגנון התביעות מנוהל על ידי היועץ המשפטי של הארגון, יכלול את כל חברות השמירה בישראל.
עפ"י חוק, כל חברה, אשר מפעילה שרותי שמירה ואבטחה, חייבת בתשלום דמי טיפול לארגון בסך של 3000 ש"ח מידי שנה. זאת במידה ואינה חברה מן המניין בארגון.
התביעות המוגשות מתייחסות לתקופה של 7 שנים רטרואקטיבית (אלא אם כן, החברה פעלת מס' שנים מופחת) גם אם לא הוגשה כנגדה תביעה בעבר וגם אם לא ניתנה לחברה הודעה בכתב בדבר חובתה לארגון.
עפ"י צו הרחבה, חובת תשלום דמי ארגוני חלה על החברה כמפורט לעיל."
השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו אירגון שמחליט כשלעצמו לאחד מס' חברות בה ודורש כסף מחברות אחרות? או שמא אני קורא כאן משהו בצורה לא נכונה.
אשמח לחוות דעתכם.
יונתן.
והרי הציטוט:
"באמצעות מכתב זה, אני מבקש להבהיר את חובת התשלום עפ"י חוק של דמי טיפול אירגוני, לארגון הארצי. כנגד חברות רבות הוגשו במהלך השנתיים האחרונות תביעות משפטיות בגין אי קיום חובת תשלום דמי טיפול אירגוני כחוק, לארגון.
מנגנון התביעות מנוהל על ידי היועץ המשפטי של הארגון, יכלול את כל חברות השמירה בישראל.
עפ"י חוק, כל חברה, אשר מפעילה שרותי שמירה ואבטחה, חייבת בתשלום דמי טיפול לארגון בסך של 3000 ש"ח מידי שנה. זאת במידה ואינה חברה מן המניין בארגון.
התביעות המוגשות מתייחסות לתקופה של 7 שנים רטרואקטיבית (אלא אם כן, החברה פעלת מס' שנים מופחת) גם אם לא הוגשה כנגדה תביעה בעבר וגם אם לא ניתנה לחברה הודעה בכתב בדבר חובתה לארגון.
עפ"י צו הרחבה, חובת תשלום דמי ארגוני חלה על החברה כמפורט לעיל."
השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו אירגון שמחליט כשלעצמו לאחד מס' חברות בה ודורש כסף מחברות אחרות? או שמא אני קורא כאן משהו בצורה לא נכונה.
אשמח לחוות דעתכם.
יונתן.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
Re: הכצעקתה...
בוודאי שאפשר מזאת אומרת ולא רק חברת שמירה
נראה אותך הולך ופותח פיצ'וצ'יה ברמת עמידר אוו בבאר שבע מבלי לשלם "דמי חבר".
וכמו שאנחנו יודעים יש הרבה דמיות ששתי העולמות לא זרים להם .........
אני חושב שהחבר שלך בר מזל שבאים לקראתו ולא דורשים ממנו גם רבית והצמדה על השנים שלפני פתיחת העסק
בקיצור שתי דברים אוו לכתוב מכתב ע"י עורך דין ליועץ המכובד שיפנה במטוטה לסעיף בחוק ,ועם מכתב התשובה
לפנות לממונה על הגבלים עסקים .
אוו עם המכתב הזה למשטרה ולהגיש תלונה נגד הארגון על סחיטה באיומים .
נראה אותך הולך ופותח פיצ'וצ'יה ברמת עמידר אוו בבאר שבע מבלי לשלם "דמי חבר".
וכמו שאנחנו יודעים יש הרבה דמיות ששתי העולמות לא זרים להם .........
אני חושב שהחבר שלך בר מזל שבאים לקראתו ולא דורשים ממנו גם רבית והצמדה על השנים שלפני פתיחת העסק
בקיצור שתי דברים אוו לכתוב מכתב ע"י עורך דין ליועץ המכובד שיפנה במטוטה לסעיף בחוק ,ועם מכתב התשובה
לפנות לממונה על הגבלים עסקים .
אוו עם המכתב הזה למשטרה ולהגיש תלונה נגד הארגון על סחיטה באיומים .
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד