זהירות, כמעט ו"עקצו" אותי

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

זהירות, כמעט ו"עקצו" אותי

על ידי afss » 26 יולי 2010, 20:42

בחודש יוני האחרון, קיבלתי חשבון פלאפון כפול מהרגיל. מלבד כל מיני חיובים על גלישות וכד' גיליתי שני דברים נוספים שהעלו לי את החיוב:
1. ספקי תוכן חיצוניים - מדובר בחברות ששולחות הודעות מסחריות לפלאפון שלנו ומחייבות אותנו על קבלתן!
2. לאחר דרישת דפי פירוט שיחות - גיליתי ש- SMS מסויים, ששלחתי להרבה נמענים, נשלח לכל אחד מהם שש (6) פעמים, בהפרש של שנייה עד שתיים בין הודעה להודעה! וכמובן כל הפעמים חוייבו. אם לא מדובר בבאג של התוכנה שלהם, מדובר כאן על גניבה למהדרין.
אני ממליץ לכם לעקוב בקפידה אחר חשבונותיכם ולדרוש, מפעם לפעם, פירוט ע"מ לבדוק את הנושא מקרוב.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: זהירות, כמעט ו"עקצו" אותי

על ידי c425x » 26 יולי 2010, 21:50

באיזו חברה מדובר?
האם טיפלו בנושא?
עוד שלושה חודשים נגמרת תקופת העבדות שלי בחברה הנוכחית ואני שוקל ברצינות לעבור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 26 יולי 2010, 21:55

כל החב' הסלולריות מנצלות ארועים של החלפת מכשירים או תכניות כדי לצרף אותך "בחינם...." לכל מיני ספקים חיצוניים. שוכחים להגיד לך שהשירות החינמי הוא רק לחודש, ואתה, כמובן יכול לבטל מתי שאתה רוצה. מפתיע שבאותו חודש חינמי אתה כמעט ולא מקבל מאותם נודניקים הודעות. המבול מתחיל אחרי שכבר צריך לשלם על זה.
צריך לסרב לכל החינמים האלו מיידית כי אח"כ שוכחים לבטל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 27 יולי 2010, 07:56

c425x כתב:באיזו חברה מדובר?
האם טיפלו בנושא?
עוד שלושה חודשים נגמרת תקופת העבדות שלי בחברה הנוכחית ואני שוקל ברצינות לעבור.

החברה היא פלאפון ועדיין לא טיפלו כי רק אתמול גיליתי את הנתונים.
אני לא חושב שחברות אחרות נוהגות אחרת.
היה לי גם מכשיר עיסקי של סלקום. שם גיליתי "תרגיל" אחר:
בחישוב של המע"מ, בזמן המעבר מ-16.5%ל16%, הם הוסיפו מס' אגורות (המע"מ היה 16.54%לדוגמה, בעוד שהיה צריך להיות מתחת ל-16.5%) לכל חשבון. זה נראה מעט, אבל אם תכפילו את זה במיליוני החשבונות שהם מוציאים, זה מצטבר לסכום נאה. דרך אגב, הם לא היו היחידים, גם חב' "הוט" עשתה לי את התרגיל הזה.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 27 יולי 2010, 08:32

עדכון - התקלה קרתה בתאריכים 26 ו-27 למאי. למי שמנוי פלאפון כדאי לבדוק את נושא משלוח SMS בתאריכים אלה.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 02 אוגוסט 2010, 14:33

עדכון - בתחילה פלאפון סירבו לקבל את טענותי. לאחר שלא מצאו הסבר לתופעה (כל SMS נשלח 6 פעמים), הם "נאלצו" לזכות אותי. מדובר בהחזר של 70 ש"ח לפני מע"מ.
התחלתי גם לבצע מעקב אחר מוני שעות השיחות השונים, כי גם בזה נראה לי שהם "גנבו" אותי, אבל אין לי דרך לבדוק. ניסיון לבדוק פירוט שיחות נעצר באמצע כי פשוט לא זכרתי למי שייכים חלק מהמספרים.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי roy29' » 20 אוגוסט 2010, 09:46

אני הייתי בסלקום 10 שנים, עשיתי את הטעות הגדולה ועברתי לפלאפון.
עוד שנה למנייאק חוזר לסלקום עם הזנב בין הרגליים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי afss » 21 אוגוסט 2010, 22:16

roy29' כתב:אני הייתי בסלקום 10 שנים, עשיתי את הטעות הגדולה ועברתי לפלאפון.
עוד שנה למנייאק חוזר לסלקום עם הזנב בין הרגליים

הייתי בפריז (פלאפון) וגם ברומא (סלקום) ואין הבדל בינהן. לקחת את הכסף הן יודעות יפה מאד, אך כשיש טעות בחשבון, זאת כבר אופרה אחרת.
הבעיה היא, כמו תמיד, בציבור הצרכנים שלא יודע להגיד "לא". אם מיליון צרכנים היו מגיעים לחברות הסלולר, מחזירים את המכשירים שלהם ומבקשים להתנתק, היית רואה "שינוי" בגישה שלהן.
נכון להיום, לחברות הללו אין פחד מאף אחד. כשהייתי במשטרה היה לי מכשיר של פלאפון, עימו דיברתי רוב הזמן רק בתוך העבודה. חשבון ממוצע שלי היה 35 אגורות! (זאת לא טעות, 0.35 ש"ח).
יום אחד קיבלתי חשבון על יותר מחמישה (5) ש"ח. כאשר פניתי לבירור הנושא, קיבלתי תשובה שמדובר ב"דמי טיפול בהוראת קבע"!
רק שתבין, אני שילמתי לבנק תשלום שנתי עקב הבקשה לאישור התשלום בהוראת קבע והם, פלאפון, דרשו תוספת היות ש"נגרמו להם הוצאות גבוהות".
"הצעת ייעול" שלי שיפטרו כמה סמנכ"לים לא התקבלה ולכן ביטלתי את הוראת הקבע ודרשתי מהם לשלוח לי חשבון לתשלום בבנק הדואר. כאן הם נכנסו למלכוד: עלות שליחת החשבונית הייתה יותר גבוהה מהסכום הנקוב בו והם לא יכלו לנתק לי את הקו כי היה מדובר בקו משטרתי!
לאחר ש"הימרדתי" עוד כמה מעמיתי, שגם הם נקטו באותה הדרך, הפלא ופלא, הדרישה הורדה. זה רק מראה שכאשר עומדים מולם, אפשר לבטל דרישות מופרזות.
גם בחב' סלקום, שסיפקה לחברה בה עבדתי מכשירי דור 3 עם חיוב לחבילת גלישה, הם נאלצו לבלוע את הצפרדע לאחר שרוב העובדים ביקשו להחזיר את המכשירים!
לכן, במקום לקפוץ מחברה לחברה, עדיף לאסוף כמות גדולה של משתמשים כמוך (וזה לא כל כך קשה בעידן האינטרנט) וללחוץ על החברה.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד