עזרו לסליקאי לסיים התמחות בכבו - אני צריך את האסתמטיים שלכם!

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

עזרו לסליקאי לסיים התמחות בכבו - אני צריך את האסתמטיים שלכם!

על ידי Hungarfield » 12 אוקטובר 2010, 16:05

אני 6 שבועות לפני תוםם ההתמחות בילדים, וכל שחסר לי הוא סיום עבודת מדעי היסוד שלי.
לצורך העבודה אני מחפש ילדים מגיל 7 עד 16 שיש להם אסתמה (מוכחת) להשתתף במחקר שלי, ואם יש - בשימחה אכלול גם את האחים שלהם בגילאים המתאימים כביקורת, או סתם ילדים לביקורת.
המחקר בודק את השפעת התרופה אקמול (כן כן, אקמול רגיל, מהסוג שאתם נותנים לילד מגיל אפס בכל מיני חורים לבחירתו), אם יש לה בכלל השפעה, על אסתמה.
מה צריך לעשות?
ילד העונה לקריטריונים מוזמן אלי למרפאת הריאות (ביה"ח דנה לילדים במרכז הרפואי איכילוב ת"א) לשתי פגישות, כל אחת סביב שעה.
בכל פגישה יקבל לשתות נוזל, שמכיל או אקמול או מיץ פירות (סה"כ רק פעם אחת אקמול ופעם אחת מיץ), ונבצע בדיקות תפקודי ריאה לפני ואחרי המתן.
לכל הורה לילד עם אסתמה זה חשוב, הן כי תוכלו לקבל בדיקת תפקודי ריאות חינם ללא טופס 17 והמתנה של חודשים בתור, וכך תדעו האם האסתמה שלכם בשליטה או שצריך לשנות משהו בטיפול. לאחים שלהם זה חשוב כי לפעמים האסתמה אינה ידועה, וכך ניתן לגלות גילוי מוקדם ולנקוט צעדי מנע.
אני צריך 15 אסתמטים (אם יש יותר, מה טוב) וכמספר הזה ביקורות.
(המחקר מאורגן וממומן על ידי בלבד ולא ע"י חברת תרופות, כך שאין לי תיגמול של ממש לתת, לצערי).
לתגובות, שאלות, בקשות קביעת תור ועוד - ניתן לשרשר, ניתן בפרטי, ניתן ל- 0527360333 (אסף), או בטלפתיה אם יש לכם את הפונקציה הזאת.
תודה!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

Re: עזרו לסליקאי לסיים התמחות בכבו - אני צריך את האסתמטיים שלכם!

על ידי נועם » 13 אוקטובר 2010, 09:05

אסף,
העברתי למרבית מכותבי המייל שלי, אני מקווה שהם יעבירו הלאה ותצא נשכר, חשוב לכולנו.
בהצלחה רבה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: עזרו לסליקאי לסיים התמחות בכבו - אני צריך את האסתמטיים שלכם!

על ידי Hungarfield » 14 אוקטובר 2010, 21:32

תודה נועם, קיבלתי טלפון אחד אך הנערה המדוברת התגלתה כמבוגרת מדי להיכנס למחקר...
סליקאים, לא להסס, עדיין יש מקום הן בקבוצת המחקר (אסתמטיים) והן בקבוצת הביקורת, ובעל הבית השתגע: תפקודי ריאות לכולם ובחינם!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד