סתם כדי לעדכן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סתם כדי לעדכן
אחרי תלאות רבות, וסליחה על הדרמה, אבל לאחר שעורכי דין מאוד מנוסים ניסו לשרוף אותי מבחינה מקצועית...
בשעה טובה התחלתי לעבוד במשרד עו"ד מאוד נחמד במרכז תל-אביב. המשרד מייצג מוסדות רפואיים ואת העוסקים במקצועות הבריאות בכלל, כנתבעים בתביעות רשלנות מקצועית.
אני מקווה שזו תהיה חוויה מתקנת לפרק בחיי שנקרא "התמחות".
תודה לחברים כאן שהושיטו יד :-)
ערן
בשעה טובה התחלתי לעבוד במשרד עו"ד מאוד נחמד במרכז תל-אביב. המשרד מייצג מוסדות רפואיים ואת העוסקים במקצועות הבריאות בכלל, כנתבעים בתביעות רשלנות מקצועית.
אני מקווה שזו תהיה חוויה מתקנת לפרק בחיי שנקרא "התמחות".
תודה לחברים כאן שהושיטו יד :-)
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
Re: סתם כדי לעדכן
בהצלחה
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
בהצלחה בקריירה. כמו בכל קריירה אחרת, קח בחשבון שייתכן שבעתיד תצטרך שוב להגן על שמך הטוב בלי הצדקה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בהצלחה חבר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תודה רבה :-)
כפי שכתבתי, המשרד מייצג את העוסקים ברפואה ובמקצועות הבריאות האחרים בתביעות שהוגשו נגדם בגין רשלנות מקצועית.
בנוסף, המשרד מייצג תובעים (חולים שנפגעו), אבל רק בתיקים של רשלנות רפואית חריגה ובלתי מתקבלת על הדעת שגרמה בפני עצמה לנזק גופני חמור.
סליקאי שמעוניין להתייעץ בתחום זה ובכל תחום הנזיקין והביטוח, מוזמן בחום לפנות אלי.
אם אני לא זמין כאן אז יש מייל:
eransp@gmail.com
כפי שכתבתי, המשרד מייצג את העוסקים ברפואה ובמקצועות הבריאות האחרים בתביעות שהוגשו נגדם בגין רשלנות מקצועית.
בנוסף, המשרד מייצג תובעים (חולים שנפגעו), אבל רק בתיקים של רשלנות רפואית חריגה ובלתי מתקבלת על הדעת שגרמה בפני עצמה לנזק גופני חמור.
סליקאי שמעוניין להתייעץ בתחום זה ובכל תחום הנזיקין והביטוח, מוזמן בחום לפנות אלי.
אם אני לא זמין כאן אז יש מייל:
eransp@gmail.com
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד