שאלה לגבי החלפת כתובת
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי החלפת כתובת
אהלן, רציתי לדעת אם אני מקבל רישיון תחת "יישוב זכאי" ואני משכיר דירה במקום אחר, ואני משאיר אצלי עדיין את האקדח בלי לשנות כתובת, זה נחשב עבירה או שזה מותר כל עוד הכתובת שלי נשארה ביישוב הזכאי?
תודה
תודה
- סליקאי ארד
Re: שאלה לגבי החלפת כתובת
ברוך הבא.
1. אם אתה משכיר בית למישהו אחר וגר בפועל ביישוב זכאי בו אתר רשום כתושב, אין עבירה.
2. אם אתה שוכר דירה שאינה ביישוב זכאי וזה מקום מגוריך הבלעדי והאינטנסיבי, חובתך להחליף כתובת מול מנהל האוכלוסין.
3. אם יש לך רשיון כלי ירייה בעילת תושב יישוב זכאי, ברגע שאינך תושב יישוב זכאי בפועל, רשיונך פג מאליו ואתה נחשב למחזיק כלי ירייה ללא רשיון על כל המשתמע מכך עד שתמסור אותו ללא תמורה למשמורת במשטרה. לחלופין, אם אתה עומד בתבחין עדכני אחר לקבלת רשיון כלי ירייה, עליך להראות למשרד לביטחון פנים הוכחות לקיום עילה זו.
בהצלחה.
1. אם אתה משכיר בית למישהו אחר וגר בפועל ביישוב זכאי בו אתר רשום כתושב, אין עבירה.
2. אם אתה שוכר דירה שאינה ביישוב זכאי וזה מקום מגוריך הבלעדי והאינטנסיבי, חובתך להחליף כתובת מול מנהל האוכלוסין.
3. אם יש לך רשיון כלי ירייה בעילת תושב יישוב זכאי, ברגע שאינך תושב יישוב זכאי בפועל, רשיונך פג מאליו ואתה נחשב למחזיק כלי ירייה ללא רשיון על כל המשתמע מכך עד שתמסור אותו ללא תמורה למשמורת במשטרה. לחלופין, אם אתה עומד בתבחין עדכני אחר לקבלת רשיון כלי ירייה, עליך להראות למשרד לביטחון פנים הוכחות לקיום עילה זו.
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ואם אני במקור גר בישוב זכאי, וזו הכתובת של הוריי שאני גר עימם,
ואני מחליט לשכור דירה במקום אחר שלא נחשב זכאי אך אני לא משנה את הכתובת במשרד הפנים,
זה עבירה או שזה חוקי ?
ואני מחליט לשכור דירה במקום אחר שלא נחשב זכאי אך אני לא משנה את הכתובת במשרד הפנים,
זה עבירה או שזה חוקי ?
- סליקאי ארד
בצורה פשוטה:
טכנית, הגדרה של מגורים בישוב זכאי מותנה בכך שמרכז חייך הוא באותו ישוב .
כל עוד הבית שלך הוא בישוב ,אחלה ,ברגע שהוא כבר לא אתה מחויב להחזיר את הרשיון .
והמבין יבין ! (אפשר להשאיר קיטבקים באוהל %3 )
טכנית, הגדרה של מגורים בישוב זכאי מותנה בכך שמרכז חייך הוא באותו ישוב .
כל עוד הבית שלך הוא בישוב ,אחלה ,ברגע שהוא כבר לא אתה מחויב להחזיר את הרשיון .
והמבין יבין ! (אפשר להשאיר קיטבקים באוהל %3 )
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד