שאלה - אפליקציית הקלטת שיחות לגלקסי 2 (אנדרואיד)
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה - אפליקציית הקלטת שיחות לגלקסי 2 (אנדרואיד)
בבנק האפליקציות יש אמנם מס' אפ' הקלטה אך חלקן לא פועל ואלו שפועלות, מקליטות רק את הצד השני (הקול שלי לא נשמע. כנראה שהן עובדות על הרמקול הפנימי).
אשמח לקבל הפנייה לפתרון שלא מצריך מוצר חיצוני.
(המכשיר ברשת פלאפון, איננו פרוץ ואין לי בעייה להתקין גם אפ' שעולה כסף)
אשמח לקבל הפנייה לפתרון שלא מצריך מוצר חיצוני.
(המכשיר ברשת פלאפון, איננו פרוץ ואין לי בעייה להתקין גם אפ' שעולה כסף)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
Re: שאלה - אפליקציית הקלטת שיחות לגלקסי 2 (אנדרואיד)
זה לא עניין של פריצה, זה עניין שסמסונג חסמו את האפשרות הזו בגלל כל מיני מגבלות חוקיות בארצות שונות.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
ויש דרך לעקוף את זה?
(כי בישראל אגב, הקלטת שיחה שאתה חלק ממנה - חוקית למהדרין)
(כי בישראל אגב, הקלטת שיחה שאתה חלק ממנה - חוקית למהדרין)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
רוב הדרכים תלויות בכך שאתה צריך להפרד ממערכת ההפעלה שהותקנה לך ע"י המפעילה הסלולרית שלך (מה שנקרא "גישת Root").
הפלוס: תוכל לעשות מה שתרצה עם המכשיר, הוא יפעל הרבה יותר מהר (כן, גם ה-SGS2 המהיר שלך.
החסרון: המפעילה הסלולרית יכולה להתכחש למכשיר ברמת האחריות, אך גם כאן, ניתן להתקין מחדש את המערכת המקורית במקרה כזה ורק אז לחזור למרכז השרות.
בקיצור, מזמן לא שמעתי את קולך, דבר איתי.
הפלוס: תוכל לעשות מה שתרצה עם המכשיר, הוא יפעל הרבה יותר מהר (כן, גם ה-SGS2 המהיר שלך.
החסרון: המפעילה הסלולרית יכולה להתכחש למכשיר ברמת האחריות, אך גם כאן, ניתן להתקין מחדש את המערכת המקורית במקרה כזה ורק אז לחזור למרכז השרות.
בקיצור, מזמן לא שמעתי את קולך, דבר איתי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דביר
הקול שלי - אותו קול, למרות קילה - שנותח לפני מס' ימים...
ואני שוקל לרדת למרכז ליומיים (כך שתערך לקפה ועוגה על חשבוני - אתה רק צריך לבחור את המיקום)
ולגבי מערכת ההפעלה, האם זה משהו שאפשר לעשות לבד לפי הנחיות או שצריך לתת את המכשיר למישהו שמבין?
הקול שלי - אותו קול, למרות קילה - שנותח לפני מס' ימים...
ואני שוקל לרדת למרכז ליומיים (כך שתערך לקפה ועוגה על חשבוני - אתה רק צריך לבחור את המיקום)
ולגבי מערכת ההפעלה, האם זה משהו שאפשר לעשות לבד לפי הנחיות או שצריך לתת את המכשיר למישהו שמבין?
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
כל התשובות נמצאות בפורום
http://iandroid.co.il/forum/
אם אין לך ידע מוקדם או מושגי יסוד בלינוקס, לא כדאי להתעסק עם זה לבד כי אתה יכול להפוך את המכשיר שלך למה שנקרא "BRIK", או ללא יותר ממשקולת להחזקת ניירות.
אם אתה מגיע למרכז, יש הרבה מקומות שבהם יצרבו לך ROOT חדיש, RECOVERY, וכל מה שצריך. בטוח שדביר מכיר יותר ממקום אחד....
http://iandroid.co.il/forum/
אם אין לך ידע מוקדם או מושגי יסוד בלינוקס, לא כדאי להתעסק עם זה לבד כי אתה יכול להפוך את המכשיר שלך למה שנקרא "BRIK", או ללא יותר ממשקולת להחזקת ניירות.
אם אתה מגיע למרכז, יש הרבה מקומות שבהם יצרבו לך ROOT חדיש, RECOVERY, וכל מה שצריך. בטוח שדביר מכיר יותר ממקום אחד....
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שרקן כתב:
לי יש סמסונג גלקסי פרו, אותה מערכת הפעלה כמו שלך ועשיתי לה ROOT, ויש לי עותק של צ'ט שקיימתי עם נציג שרות של פלאפון שם הוא כותב פעמים שביצוע ROOT אינו מבטל את אחריות פלאפון למכשיר כל עוד אני משלם שרות תיקונים.
לגופו של עניין יש שתי תוכנות שעושות ROOT בלחיצת כפתור, אחת עבדה ואחת לא, אבל כשהROOT כבר נעשה יכולתי בקלות להסיר תוכנות BLOATWEAR של פלפון, לפנות מקום בזכרון של המכשיר ומהירות המכשיר השתפרה פלאים.
http://androidadvices.com/how-to-root-samsung-galaxy-pro-tutorial/
כעת אני מנסה ללמוד איך להתקין ROM חדש ויפה... מישהו?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
טום יקירי,
לשם התחלה (כי הפעם הראשונה רק מעודדת אותך להתחיל להחליף לעיתים תכופות), הייתי ממליץ לך על התקנת הרום של pilotx, המלווה בהוראות צעד אחר צעד מפורטות ומדוייקות.
לפרטים וקישורים: http://iandroid.co.il/forum/topic11251.html
אני אישית נע בשלושת החודשים האחרונים עם Darky Rom המעולה והמהירה, אם אין לך צורך בתפריטים עבריים אלא רק בעברית תקינה ובכיוון הנכון בהודעות וכו', אני יכול להגיד לך שהתקנת Go Keyboard בעברית, לאחר התקנת הרום סדרה לחלוטין את נושא העברית ברום.
לגבי גיבוי, גם לגביו יש הסבר מעולה בשני אתרי הרומים המדוברים.
לשם התחלה (כי הפעם הראשונה רק מעודדת אותך להתחיל להחליף לעיתים תכופות), הייתי ממליץ לך על התקנת הרום של pilotx, המלווה בהוראות צעד אחר צעד מפורטות ומדוייקות.
לפרטים וקישורים: http://iandroid.co.il/forum/topic11251.html
אני אישית נע בשלושת החודשים האחרונים עם Darky Rom המעולה והמהירה, אם אין לך צורך בתפריטים עבריים אלא רק בעברית תקינה ובכיוון הנכון בהודעות וכו', אני יכול להגיד לך שהתקנת Go Keyboard בעברית, לאחר התקנת הרום סדרה לחלוטין את נושא העברית ברום.
לגבי גיבוי, גם לגביו יש הסבר מעולה בשני אתרי הרומים המדוברים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד