אמריקה ורסאנו, אמריקה...
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אמריקה ורסאנו, אמריקה...
נכנסתי לאתר של 5.11 וביקשתי להזמין רצועה שמחירה $14. כשהגעתי לקופה גיליתי שהמשלוח יעלה $40 נוספים. ביטלתי את ההזמנה וכתבתי מכתב ל5.11 והבעתי את אכזבתי מהמחיר הגבוה....
תגובתם:
שלחתי חזרה את תשובתי :
תשובה מהם:
יש מה ללמוד מאמריקה למרות שאני יודע שיש גם בתי מסחר כאלו בארץ, לצערי עדין מיעוט שבמיעוט.
תגובתם:
Dear Tom,
Thank you for contacting 5.11 Tactical. In regards to your inquiry, I apologize for your dissatisfaction with the shipping rate to send you a watch strap. We always try to give our customers the best possible shipping rate however shipping internationally is quite expensive. As a courtesy and a thank you for your time, please provide the style number of your watch and your address. I will send you a watch strap free of charge.
I look forward to your response and thank you again for contacting 5.11 Tactical!
Sincerely,
Jaeda Aldana
שלחתי חזרה את תשובתי :
Dear Jaeda,
Thank you for your swift and kind response, indeed great costumer service and a pleasure to read.
As to your offer, I thankfully accept it and this is the information as you required:
The strap was the
Nylon Band for H.R.T. Titanium Product #: 59238
If I may, just a word of advice.... many Israelis do a lot of shopping on the web due to high prices in Israel, I am sure your reputation will make many Israelis and others want to buy your merchandise on the net but will find your current shipping rates very high. A short browse in E-Bay will give you examples of very convenient shipping prices to International destinations, I suggest you reevaluate and maybe use the USPS as your International carrier.
Best regards and wishing you a pleasant weekend,
Tom
תשובה מהם:
Dear Tom,
Thank you for your response. I am sending you a replacement nylon strap on order 964049. You can expect delivery in 1 to 2 weeks and I can confirm that it will be sent via USPS.
Please let me know if I can be of any more assistance!
Sincerely,
Jaeda Aldana
יש מה ללמוד מאמריקה למרות שאני יודע שיש גם בתי מסחר כאלו בארץ, לצערי עדין מיעוט שבמיעוט.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
Re: אמריקה ורסאנו, אמריקה...
ובאותו נושא, הזמנתי עבור המצלמה שלי, באותו היום, עדשת טלה מישראל ועדשת מאקרו, מבזק ותיק מארה"ב (חנות בשם BHphotovideo שבהזדמנות זאת אני מאד ממליץ עליה).
המשלוח מארה"ב הגיע בתוך חמישה ימים, כאשר קוד שניתן לי איפשר לי לראות את קצב ההתקדמות של החבילה.
העדשה מישראל הגיעה לאחר 14 יום וכשפתחתי אותה הסתבר לי שלא מדובר בעדשה שהזמנתי וגם שהיא ככל הנראה משופצת!
הייתי צריך להגיע עד למנכ"ל החברה בישראל כדי שהבעיה תיפתר.
אז נכון, המוצרים מארה"ב עלו קצת יותר כסף, אבל העצבים שחסכתי, העצבים....
המשלוח מארה"ב הגיע בתוך חמישה ימים, כאשר קוד שניתן לי איפשר לי לראות את קצב ההתקדמות של החבילה.
העדשה מישראל הגיעה לאחר 14 יום וכשפתחתי אותה הסתבר לי שלא מדובר בעדשה שהזמנתי וגם שהיא ככל הנראה משופצת!
הייתי צריך להגיע עד למנכ"ל החברה בישראל כדי שהבעיה תיפתר.
אז נכון, המוצרים מארה"ב עלו קצת יותר כסף, אבל העצבים שחסכתי, העצבים....
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד