אשמח לעזרתכם בסקר קטן...
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אשמח לעזרתכם בסקר קטן...
טוב, אז ככה, בזמן האחרון אני חושב על פיתוח של חוג טיולי משפחות.
ואשמח לשמוע את דעתכם המלומדה בנושא.
האם הייתם שוקלים להצטרף לחוג מטייל, דהיינו: קבוצה קבועה של משפחות שמטיילות ביחד פעם בחודש (נגיד בימי שישי) עם מדריך קבוע?
למה הייתם מצפים מחוג כזה?
האם נשמע לכם הגיוני שהסיורים יתקיימו ברכבים פרטים?
האם הייתם מוכנים להוסיף גם אתר בתשלום לסיור?
כמה הייתם מוכנים עבור השתתפות בחוג כזה של טיולים (האם הגיוני בעינכם לשלם פר משפחה/רכב/אדם)?
מה נראה לכם אורך סביר לטיול? (שלוש שעות/חמש/תשע...)?
בקיצור אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
ואשמח לשמוע את דעתכם המלומדה בנושא.
האם הייתם שוקלים להצטרף לחוג מטייל, דהיינו: קבוצה קבועה של משפחות שמטיילות ביחד פעם בחודש (נגיד בימי שישי) עם מדריך קבוע?
למה הייתם מצפים מחוג כזה?
האם נשמע לכם הגיוני שהסיורים יתקיימו ברכבים פרטים?
האם הייתם מוכנים להוסיף גם אתר בתשלום לסיור?
כמה הייתם מוכנים עבור השתתפות בחוג כזה של טיולים (האם הגיוני בעינכם לשלם פר משפחה/רכב/אדם)?
מה נראה לכם אורך סביר לטיול? (שלוש שעות/חמש/תשע...)?
בקיצור אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
Re: אשמח לעזרתכם בסקר קטן...
חוג מטיילים זה דבר נהדר ולטיולי משפחות יש יתרון אדיר.
הייתי שוקל בחיוב רב נושא כזה, למרות שאני מניח שמגוון המשפחות ובקשותיהן המיוחדות עלולות לגרום לכך שיהיה קשה מאוד לספק את כולן יחד.
תשלום עבור כניסה לאתר הוא הגיוני ביותר, כמו-גם תשלום עבור המדריך (עלות המדריך חלקי כמות המשפחות, זה לא יכול להיות פר אדם), אני חושב שעלות של כ-100-150 ש"ח עבור ההדרכה הגיוני ביותר.
אורך טיול סביר תלוי מאוד בגיל ובאופי הילדים, שעשויים להנות גם מטיול של 9 שעות או לחילופין להפוך טיול של שעתיים לגיהנום.
ולבסוף, האמירה האישית שלי: יש לי בעיה עם מדריכי טיולים, כאלה שמסתירים בתוך תוכם סטנדאפיסט מתוסכל, כאלה שלא יודעים לשתוק וחייבים להשתלט על כל רגע פנוי בטיול, במיוחד כשמדובר באוטובוס, כאלה שמנצחים בתחרות חפירות כל ארכיאולוג בכל אתר עתיקות שעל הדרך.
אחד כזה יכול לעשות את ההבדל שבין כיף לסיוט ולכן הייתי מעדיף לעשות את הטיול במכונית פרטית, שתאפשר (על אף אי הנוחות שבכך), להתנתק מהמדריך לפחות למשך הנסיעה.
שיקול נוסף הוא הבעייתיות שבארגון שיירה לטיול, קשה מאוד לייצר חוקים שבהם יעמדו כל נהגי המכוניות שבשיירה, כל מי שנסע לסוג כזה של טיול יודע במה זה כרוך.
הייתי שוקל בחיוב רב נושא כזה, למרות שאני מניח שמגוון המשפחות ובקשותיהן המיוחדות עלולות לגרום לכך שיהיה קשה מאוד לספק את כולן יחד.
תשלום עבור כניסה לאתר הוא הגיוני ביותר, כמו-גם תשלום עבור המדריך (עלות המדריך חלקי כמות המשפחות, זה לא יכול להיות פר אדם), אני חושב שעלות של כ-100-150 ש"ח עבור ההדרכה הגיוני ביותר.
אורך טיול סביר תלוי מאוד בגיל ובאופי הילדים, שעשויים להנות גם מטיול של 9 שעות או לחילופין להפוך טיול של שעתיים לגיהנום.
ולבסוף, האמירה האישית שלי: יש לי בעיה עם מדריכי טיולים, כאלה שמסתירים בתוך תוכם סטנדאפיסט מתוסכל, כאלה שלא יודעים לשתוק וחייבים להשתלט על כל רגע פנוי בטיול, במיוחד כשמדובר באוטובוס, כאלה שמנצחים בתחרות חפירות כל ארכיאולוג בכל אתר עתיקות שעל הדרך.
אחד כזה יכול לעשות את ההבדל שבין כיף לסיוט ולכן הייתי מעדיף לעשות את הטיול במכונית פרטית, שתאפשר (על אף אי הנוחות שבכך), להתנתק מהמדריך לפחות למשך הנסיעה.
שיקול נוסף הוא הבעייתיות שבארגון שיירה לטיול, קשה מאוד לייצר חוקים שבהם יעמדו כל נהגי המכוניות שבשיירה, כל מי שנסע לסוג כזה של טיול יודע במה זה כרוך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: אשמח לעזרתכם בסקר קטן...
אנחנו 5 משפחות שמטיילות כבר כמה שנים יחד.
לעיתים מתבססים על הידע האישי של חברי הקבוצה (לימוד מוקדם של האתר אליו מטיילים) ולעיתים שוכרים מדריך למקום מסויים (כמו מדריך המומחה לירושלים)
טיול באוטובוס מבחינתנו היה בעיה (למעט טיול נחל חוורים שלא היתה דרך אחרת)
קבוצה קבועה לטיולים כמו שהצעת צריכה להיות עם כמה מאפיינים בסיסים:
1. אזור מגורים / נקודת יציאה צריכים להיות פשוטים להגעה לכולם
2. קבוצת גילאים - בעיקר של הילדים - רצוי שיהיו דומים.
3. והחשוב מכולם קשר טוב בין ההורים בטיול לבין עצמם כדי לא ליצור "קליקות" וחיכוכים בין ההורים.
והחשוב מכל - ההבנה שהטיול הוא טיול משפחות והביטוח הוא ביטוח עצמי - וכאן יש בעיה למארגן. בדוק את הנושא עם סוכן ביטוח המבין בנושא ביטוח מדריכי טיולים!
אלו הדברים שאני רואה. מכל מקום טיולים בארץ הם כיף גדול גם לנו ההורים וגם לילדים.
לעיתים מתבססים על הידע האישי של חברי הקבוצה (לימוד מוקדם של האתר אליו מטיילים) ולעיתים שוכרים מדריך למקום מסויים (כמו מדריך המומחה לירושלים)
טיול באוטובוס מבחינתנו היה בעיה (למעט טיול נחל חוורים שלא היתה דרך אחרת)
קבוצה קבועה לטיולים כמו שהצעת צריכה להיות עם כמה מאפיינים בסיסים:
1. אזור מגורים / נקודת יציאה צריכים להיות פשוטים להגעה לכולם
2. קבוצת גילאים - בעיקר של הילדים - רצוי שיהיו דומים.
3. והחשוב מכולם קשר טוב בין ההורים בטיול לבין עצמם כדי לא ליצור "קליקות" וחיכוכים בין ההורים.
והחשוב מכל - ההבנה שהטיול הוא טיול משפחות והביטוח הוא ביטוח עצמי - וכאן יש בעיה למארגן. בדוק את הנושא עם סוכן ביטוח המבין בנושא ביטוח מדריכי טיולים!
אלו הדברים שאני רואה. מכל מקום טיולים בארץ הם כיף גדול גם לנו ההורים וגם לילדים.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד