שימוש בנשק כדי להחלץ מסכנה
Re: שימוש בנשק כדי להחלץ מסכנה
צבי,
לא היתה סיבה טובה לשלוף את האקדח.
א. הסיכוי לפוצץ גלגל של משאית עם 9 מ״מ לא גבוה, וזה גם לא היה משנה את מצבך לטובה אילו התכנון היה מצליח. או שהמשאית היתה שוקעת עליך, או שהיה נוצר ריקושט מסוכן... זה לא מה שהיה משחרר אותך מתחת למשאית אלא רק מרע את מצבך.
ב. קשה להאמין שאתה אובייקטיבי ומספר את מלוא פרטי הסיפור. אתה מאוד מגונן על עצמך בסיפור הזה ומציג מצב בו כל העולם נגדך, מה שגורם להבין שרב הנסתר על הגלוי.
אני, כעורך דין ששמע כבר כמה סיפורים, מתקשה לקבל את הרצף העובדתי שתיארת. קשה לי לראות איך המשטרה קונה סיפור לפיו רדפת אחרי הנהג והכית אותו, כשבעצם מרגע תחילת המקרה ועד שהתעוררת בדרך לבית החולים, היית לכוד מתחת למשאית.
על מנת שהסיפור יתרחש כפי שתיארת אותו צריכה להיות קונספירציה שמשלבת את נהג המשאית שהמציא סיפור, את השוטרים שישקרו ויספרו שלמרות שרצת אחריו עם אקדח שלוף אתה סיימת את התקרית מתחת לגלגלים שלו, ועדי ראיה שישתלבו כאן וישקרו את אותו שקר.
אם אני טועה, תקן אותי. רק קח בחשבון שאני מציג בפניך את כל הקלפים בניגוד לשוטר שחקר אותך ויש לו הכשרה וניסיון בלוודא אם אתה משנה גרסאות בכל פעם שאתה מספר את הסיפור, כאשר חושפים בפניך קלף אחר קלף בצורה מאוד מסויימת.
קח עורך דין טוב ותשאל אותו אם עדיף לספר את האמת, או לספר סיפור קצת שונה. לעניות דעתי (וזו לא עצה משפטית), כשאתה נתפס בשקר קטן אחד, זה משליך על איך שתופסים את כל הסיפור שלך, ואף אחד כבר לא יודע מה נכון ומה לא נכון מכל מה שסיפרת.
שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה.
ערן
לא היתה סיבה טובה לשלוף את האקדח.
א. הסיכוי לפוצץ גלגל של משאית עם 9 מ״מ לא גבוה, וזה גם לא היה משנה את מצבך לטובה אילו התכנון היה מצליח. או שהמשאית היתה שוקעת עליך, או שהיה נוצר ריקושט מסוכן... זה לא מה שהיה משחרר אותך מתחת למשאית אלא רק מרע את מצבך.
ב. קשה להאמין שאתה אובייקטיבי ומספר את מלוא פרטי הסיפור. אתה מאוד מגונן על עצמך בסיפור הזה ומציג מצב בו כל העולם נגדך, מה שגורם להבין שרב הנסתר על הגלוי.
אני, כעורך דין ששמע כבר כמה סיפורים, מתקשה לקבל את הרצף העובדתי שתיארת. קשה לי לראות איך המשטרה קונה סיפור לפיו רדפת אחרי הנהג והכית אותו, כשבעצם מרגע תחילת המקרה ועד שהתעוררת בדרך לבית החולים, היית לכוד מתחת למשאית.
על מנת שהסיפור יתרחש כפי שתיארת אותו צריכה להיות קונספירציה שמשלבת את נהג המשאית שהמציא סיפור, את השוטרים שישקרו ויספרו שלמרות שרצת אחריו עם אקדח שלוף אתה סיימת את התקרית מתחת לגלגלים שלו, ועדי ראיה שישתלבו כאן וישקרו את אותו שקר.
אם אני טועה, תקן אותי. רק קח בחשבון שאני מציג בפניך את כל הקלפים בניגוד לשוטר שחקר אותך ויש לו הכשרה וניסיון בלוודא אם אתה משנה גרסאות בכל פעם שאתה מספר את הסיפור, כאשר חושפים בפניך קלף אחר קלף בצורה מאוד מסויימת.
קח עורך דין טוב ותשאל אותו אם עדיף לספר את האמת, או לספר סיפור קצת שונה. לעניות דעתי (וזו לא עצה משפטית), כשאתה נתפס בשקר קטן אחד, זה משליך על איך שתופסים את כל הסיפור שלך, ואף אחד כבר לא יודע מה נכון ומה לא נכון מכל מה שסיפרת.
שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה.
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
שלום ערן
הסיפור כפי שאני מספר אותו קרה 1/1 כפי שאני מספר אותו כמה שזה נשמע אבסורדי או פנטזיונרי גם אני מציין בסיפור הרקע שבדיעבד מזל שלא יריתי !!!!!
ארוע התקיפה לכאורה קרה לאחר חילוצי ממתחת למשאית איבדתי הכרה למס שניות בפגיעה השניה
ואיני זוכר דבר מרגע חילוצי מתחת למשאית כפי שצינתי אחזו בידיי והמשאית נסעה לאחור מה שגרם לי לשברים בחוליות וקריעת שרירי התאומים ברגליים התעוררתי באמבולנס כאשר הנשק היה בנרתיק
לא נחקרתי במקום על ידי אף אחד אני הוא שהלך ללשכת תנועה לאחר כ10 ימים למסור עדות
בעימות שנערך במהלך החקירה גם הנהג הודה שאמרו לו שצריך להתלונן על כך שהיה לי נשק ביד ...... התובע המישטרתי ביקש 3 חודשים על תנאי לשנה מה שמראה את מידת הביטחון שלהם בתיק תזכיר לי מה המקסימום 6או 8 שנים לתקיפה ואיומים עם נשק?
בנוגע לתאונה לדעתי הבחור פשוט נרדם או הסתכל למקום אחר ובגלל זה התדרדר קדימה וכאשר הרמזור התחלף הוא היה קרוב אלי יותר מידי ולכן פגע בי
אבל כל זה לא משנה אני מתיחס אך ורק לנקודת הזמן הספציפית שבא שלפתי את הנשק אותה נקודה בה חיי היו בסכנה אמיתית וממשית תחת המשאית כל מה שקרה לפני זה כידוע לך לא ממש משנה בבימ"ש ולכן שאלתי בפורום את השאלה ובמקום לקבל תשובות עניניות לנקודת הזמן החברים התיחסו לתפל כוניתי עברין תנועה ושאלו לקשרי עם שחקני קולנוע מסוימים ואמינותי הועמדה בספק !! אז איך אני אמור להגיב?
תמיד טענתי שנשק זו חולשה כי הנשק גורם לנו להרגיש חזקים ולקחת סיכונים שאולי אם לא ההינו חמושים ההינו נוהגים אחרת וכך חינכתי לא מעט מאבטחים שאימנתי אבל במקביל גם לימדתי שהנשק לא נימצא כאן לקישוט וצריך לדעת להשתמש בו בשעת הצורך וזו היתה השאלה !!
האם כזה מצב יביא מי מאיתנו לשלוף את נשקו ואני מזכיר שמצבים נואשים מבאים תגובות נואשת
תאמין לי שתחת הרכב אתה לא חושב על חוזק חומרים אם כדור יחדור או לו אתה פשוט נילחם במה שיש לך תאמין לי שאים לא היה לי נשק ההיתי מנסה גם לנקב את הגלגל בטסטר או שההיתי מנסה לנשוך אותו כי באותו רגע נלחמתי על חיי !!!!!!
הסיפור כפי שאני מספר אותו קרה 1/1 כפי שאני מספר אותו כמה שזה נשמע אבסורדי או פנטזיונרי גם אני מציין בסיפור הרקע שבדיעבד מזל שלא יריתי !!!!!
ארוע התקיפה לכאורה קרה לאחר חילוצי ממתחת למשאית איבדתי הכרה למס שניות בפגיעה השניה
ואיני זוכר דבר מרגע חילוצי מתחת למשאית כפי שצינתי אחזו בידיי והמשאית נסעה לאחור מה שגרם לי לשברים בחוליות וקריעת שרירי התאומים ברגליים התעוררתי באמבולנס כאשר הנשק היה בנרתיק
לא נחקרתי במקום על ידי אף אחד אני הוא שהלך ללשכת תנועה לאחר כ10 ימים למסור עדות
בעימות שנערך במהלך החקירה גם הנהג הודה שאמרו לו שצריך להתלונן על כך שהיה לי נשק ביד ...... התובע המישטרתי ביקש 3 חודשים על תנאי לשנה מה שמראה את מידת הביטחון שלהם בתיק תזכיר לי מה המקסימום 6או 8 שנים לתקיפה ואיומים עם נשק?
בנוגע לתאונה לדעתי הבחור פשוט נרדם או הסתכל למקום אחר ובגלל זה התדרדר קדימה וכאשר הרמזור התחלף הוא היה קרוב אלי יותר מידי ולכן פגע בי
אבל כל זה לא משנה אני מתיחס אך ורק לנקודת הזמן הספציפית שבא שלפתי את הנשק אותה נקודה בה חיי היו בסכנה אמיתית וממשית תחת המשאית כל מה שקרה לפני זה כידוע לך לא ממש משנה בבימ"ש ולכן שאלתי בפורום את השאלה ובמקום לקבל תשובות עניניות לנקודת הזמן החברים התיחסו לתפל כוניתי עברין תנועה ושאלו לקשרי עם שחקני קולנוע מסוימים ואמינותי הועמדה בספק !! אז איך אני אמור להגיב?
תמיד טענתי שנשק זו חולשה כי הנשק גורם לנו להרגיש חזקים ולקחת סיכונים שאולי אם לא ההינו חמושים ההינו נוהגים אחרת וכך חינכתי לא מעט מאבטחים שאימנתי אבל במקביל גם לימדתי שהנשק לא נימצא כאן לקישוט וצריך לדעת להשתמש בו בשעת הצורך וזו היתה השאלה !!
האם כזה מצב יביא מי מאיתנו לשלוף את נשקו ואני מזכיר שמצבים נואשים מבאים תגובות נואשת
תאמין לי שתחת הרכב אתה לא חושב על חוזק חומרים אם כדור יחדור או לו אתה פשוט נילחם במה שיש לך תאמין לי שאים לא היה לי נשק ההיתי מנסה גם לנקב את הגלגל בטסטר או שההיתי מנסה לנשוך אותו כי באותו רגע נלחמתי על חיי !!!!!!
- סליקאי ארד
צבי שלום.
כדאי שתתחיל לשם שינוי להשתמש בשכל (במידה ויש) ולא בנשק!!!
אני אחד שמתפרנס מהובלה כבדה(מטענים חורגים)יכול לומר לך באחריות מלאה שאתה היית
במצב שבו נהג הרכב הכבד לא ראה אותך וגם לא מסוגל היה לראות אותך!!!
אתה חי תודות לתגובות נכונות ובריאות של נהג הרכב הכבד תוך כדי סיכון חייו בשל תזוזת
המטען כתוצאה של בלימת חירום!!!
אתה בריון כביש שרישיון הנהיגה ורישיון הנשק שברשותך הם שילוב קטלני המסכן את יתר
המשתמשים בדרך!
אל תבכה כמו תינוק על דברים שעשית כמו גבר...!!!
שבת שלום
במבי
נ.ב אני גם בעל רישיון לאופנוע.
כדאי שתתחיל לשם שינוי להשתמש בשכל (במידה ויש) ולא בנשק!!!
אני אחד שמתפרנס מהובלה כבדה(מטענים חורגים)יכול לומר לך באחריות מלאה שאתה היית
במצב שבו נהג הרכב הכבד לא ראה אותך וגם לא מסוגל היה לראות אותך!!!
אתה חי תודות לתגובות נכונות ובריאות של נהג הרכב הכבד תוך כדי סיכון חייו בשל תזוזת
המטען כתוצאה של בלימת חירום!!!
אתה בריון כביש שרישיון הנהיגה ורישיון הנשק שברשותך הם שילוב קטלני המסכן את יתר
המשתמשים בדרך!
אל תבכה כמו תינוק על דברים שעשית כמו גבר...!!!
שבת שלום
במבי
נ.ב אני גם בעל רישיון לאופנוע.
- סליקאי כסף
ZVI1011 כתב:בדיעבד מזל שלא יריתי !!!!!
תמיד טענתי שנשק זו חולשה כי הנשק גורם לנו להרגיש חזקים ולקחת סיכונים שאולי אם לא ההינו חמושים ההינו נוהגים אחרת וכך חינכתי לא מעט מאבטחים שאימנתי
תגובות נואשות
לא חושב על חוזק חומרים אם כדור יחדור או לא
כל השאר זה תירוצים שממלאים הרבה חלל בין המילים הכתובות למעלה.
מזל שלא ירית. היית לוקח כאן סיכון שלא היית מעיז לקחת אילולא היית חמוש באותו רגע, מתוך תגובה נואשת וטיפשית. לא חשבת על התוצאות.
באותם רגעים היית אדם מבוהל, נואש, שלא חושב על תוצאות מעשיו, מסכן את עצמו ואת סובביו מתוך אינסטינקטים לא מושכלים, על סף אובדן הכרה, עם אקדח טעון ביד.
ואתה מצפה שאנשים כאן יחזקו את מעשיך?
אתה ממשיך לנהוג באגרסיביות בתגובות שלך כאן. בין שאר הפנינים אתה מוצא גאווה בכך שאתה חושב שהאירוע שבו נדרסת כשנדחפת לפני משאית, אינו שונה מפיגוע דריסה עם דחפור, או מקרב יריות עם מחבלים!
אתה נואש גם עכשיו כי עכשיו יש לך זמן לחשוב על הסיטואציה ולהבין את שרשרת השגיאות שהובילה אותך למצבך הנוכחי.
אם הנהג התלונן על כך שרדפת אחריו והכית אותו תוך איומים באקדח, לא היית מתעורר באמבולנס עם האקדח בנרתיק.
השוטרים לא טיפשים. אדם עם קרעים בשרירי הרגליים וחוליות מרוסקות, לא רץ אחרי נהג משאית עם אקדח שלוף.
שום דבר בסיפור שלך לא מסתדר. באת לכאן כי ציפית לקבל אישור מאנשים שלדעתך ששים להדק עם סיפור שקשה לעכל ואתה כועס כי לא תקבל כאן את התמיכה הזו.
לסיכום, שוב אני מאחל לך החלמה מהירה, מאחל לך שהתיק יסגר במהרה, ואפילו שלא נעים לך לקרוא את הדברים האלו - לטובתך ולטובת כולנו, אני מאחל לך שרישיון הנשק שלך יישלל ושרישיון האופנוע שלך יזכה לדין דומה. אלו שני כלים מסוכנים שאתה נוהג בהם בפזיזות. זה לא אומר שאתה פחות גבר או פחות גיבור, רק אומר שאתה בחור קצת פזיז.
אולי אתה לא תבין את זה, אבל אלו איחולים לטובתך בלבד. אם תראה בהם עלבונות או פגיעה בגבריות זו החלטה שלך.
בהצלחה.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד