בעיות בתקשורת

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

בעיות בתקשורת

על ידי trooperglock » 14 ספטמבר 2012, 18:18

לאחרונה אני נתקל בהמון בעיות עם המכשיר הקבוע לרכב, דגם ישן של ספיריט ברשת פלאפון.

מ"רמזים" בתחנת השרות של פלאפון נראה לי שהבעיות הן מגמתיות, אולי אפילו יזומות ע"י פלאפון כדי לגרום ללקוחות לוותר על המכשירים הישנים שמהווים "מעמסה" על פלאפון.

לפיכך החלטתי לנתק קשר של 20 שנה בערך ולמצא לי ספק תקשורת שרוצה אותי.

מנסיונכם -

1)המלצות לספק תקשורת

2)המלצות על דיבורית BLOOTOOTH באיכות טובה ומחיר סביר.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: בעיות בתקשורת

על ידי afss » 15 ספטמבר 2012, 08:06

לגבי ה"בעיות" היזומות, אכן זו שיטה לאלץ אותך לוותר על מכשיר ישן שתופס רוחב פס גדול. המטרה שלהם היא להביא אותך לוויתור על הקו ואז הם יכולים למכור עוד מנויים. אתה יכול לנצל עובדה זאת לטובתך ו"לסחוט" מהם תנאים כגון: החלפת המכשיר למכשיר מתקדם יותר בחינם, חבילה זולה יותר וכד'. תרמוז להם שאתה יודע שהם מרוויחים מהעניין.....
לגבי ספק אחר, שלא יהיה לך ספק, כולם "בונים" על מתן שירות באיכות נמוכה ע"מ לחסוך בהוצאות. יש אתר בו ניתן להשוות בין מחירים של ספקים שונים לפי דרישות השימוש שלך: כמות שיחות, מסרונים וכד'.
לגבי דיבורית בלוטות', לי יש אחת של מוטורולה והיא מצויינת, אבל עובדת מול "לקוח" אחד בכל פעם. יש היום דיבוריות שיכולות להתחבר בו זמנית לכמה מכשירים. מציע לך לבחור דיבורית מ"בית טוב" ואז לבדוק חוות דעת לגבי הדגם הספציפי.
בהצלחה!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי c425x » 15 ספטמבר 2012, 10:22

trooperglock כתב:...

1)המלצות לספק תקשורת

...

לדעתי "גולן תקשורת", כי הוא התחיל את המהפכה שאנחנו נהנים היום ממנה ומגיע לו שנחזיר לו קצת יחס גם אם יש מישהו בכמה שקלים פחות.
את כל הוותיקים אני פוסל - אלה חזירים שמנים שבמשך שנים שיקרו ורימו ושתו מאיתנו כסף. הם אלה שגבו מההורים שלי חבילת דור 3 בלי שהיה להם מכשיר תומך, הם אלה שחיברו אותנו "חינם" להתרעות על מכמונות מהירות ואחרי חודש התחילו לגבות כסף בלי להודיע, הם אלה שרצתי אחריהם חודשים לקבל זיכוי שכבר הוסכם עליו, אבל "הוא לא נקלט במחשב". אני איתם גמרתי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 15 ספטמבר 2012, 22:22

הבעיה היחידה עם גולן והוט מובייל היא העדר האפשרות לסים נוסף עבור הספיריט.
זה משאיר אותך עם דיבורית BT ללא אנטנה חיצונית.
באורנג' אין שום בעיות עם הספיריט.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 16 ספטמבר 2012, 07:28

donduck כתב:הבעיה היחידה עם גולן והוט מובייל היא העדר האפשרות לסים נוסף עבור הספיריט.
זה משאיר אותך עם דיבורית BT ללא אנטנה חיצונית.
באורנג' אין שום בעיות עם הספיריט.

הספיריט שיש לי הוא מדגם כל כך ישן שאין בו כרטיס סים, אילו היה GSM אני מניח שכל הבעיה לא היתה קיימת
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד