זקוק ליועץ דחוף!אני חייב לדעת כמה מרוויח שוטר במהלך חצי
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק ליועץ דחוף!אני חייב לדעת כמה מרוויח שוטר במהלך חצי
שנה הראשונה במהלך בסיסי+קורס ואולי יש כל מיני הלוואות לשוטרים מרגע תחילת השרות בתנאים מאודפים?? 

when the cannons talk-muses walk
?
לא ברורה השאלה שלך, שוטר מרוויח כ- 3500 - 4000. אם יש לו תואר אז זה קצת יותר.
בחודשים הראשונים קשה לקבל הלוואות כי בנק יהב לא נותן כי הוא לא מבוטח שתחזיר אותן, ההלוואות ניתנות בד"כ רק לאחר שנה, שנה וחצי כאשר בטוחים כי תתמיד בשירות. במיקרים חריגים ניתן לקבל הלוואות גם לפני. העניין הוא שבתקופה הראשונה השוטר עדיין לא צבר דרגות ושלבים ולכן המשכורת על הפנים, עם הזמן הדרגות והשלבים עולים ואיתם המשכורת. גורם נוסף המשפיע הוא התפקיד והמיקום, יש תפקידים המזכים בתוספות וכן גם יחידות בשטחים.
שיהיה בהצלחה
בחודשים הראשונים קשה לקבל הלוואות כי בנק יהב לא נותן כי הוא לא מבוטח שתחזיר אותן, ההלוואות ניתנות בד"כ רק לאחר שנה, שנה וחצי כאשר בטוחים כי תתמיד בשירות. במיקרים חריגים ניתן לקבל הלוואות גם לפני. העניין הוא שבתקופה הראשונה השוטר עדיין לא צבר דרגות ושלבים ולכן המשכורת על הפנים, עם הזמן הדרגות והשלבים עולים ואיתם המשכורת. גורם נוסף המשפיע הוא התפקיד והמיקום, יש תפקידים המזכים בתוספות וכן גם יחידות בשטחים.
שיהיה בהצלחה
- סליקאי כסף
יש מספר מרכיבים שמשפיעים על משכורת השוטר.
1. דרגת השכר (מושפע מדרגתו של השוטר ודרגת המינוי שלו).
2. דרוג השוטר (מושפע מרמת ההשכלה של השוטר).
3. וותק בשרות (מושפע גם מוותק מוכר בגופים ממשלתיים אחרים).
4. פעילות (מאפיין של סוג הפעילות של השוטר כמו: טייס, חבלן שוטר במשרד).
ועוד.
שלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לך אומדן של השכר שאתה יכול לקבל.
1. דרגת השכר (מושפע מדרגתו של השוטר ודרגת המינוי שלו).
2. דרוג השוטר (מושפע מרמת ההשכלה של השוטר).
3. וותק בשרות (מושפע גם מוותק מוכר בגופים ממשלתיים אחרים).
4. פעילות (מאפיין של סוג הפעילות של השוטר כמו: טייס, חבלן שוטר במשרד).
ועוד.
שלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לך אומדן של השכר שאתה יכול לקבל.
שכר זעום
לפני 6 שנים לערך השתכרתי משהוא בסביביות 2600 ש"ח לחודש ולא הייתה לי אפשרות לקחת הלוואה עד לסיום הקורס ותחשוב פעמיים לפני שאתה רץ להתגייס .... 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
משכורת השנים הראשונות- לא מציאה
שוטר מתחיל/חדש עושה כ-5,000 ברוטו. גם התקופה שאחרי קורס השוטרים עדיין לא נותנת לו דבר והמשכורת שלו עדיין לא משתנה. רק אחרי שנתיים-שלוש מתחילים להרגיש שינוי וזה כמובן תלוי בתואר אקדמי, תפקיד, דרגה, וותק נוסף, תוסופות שונות וכד,.
בנק יהב לא נוהג לתת הלוואות, כך גם קרנות השוטרים, אלה אחרי כשנת שירות במשטרה או יותר...
בנק יהב לא נוהג לתת הלוואות, כך גם קרנות השוטרים, אלה אחרי כשנת שירות במשטרה או יותר...
- סליקאי ארד
שכר השוטרים (ואנשי הקבע בצה"ל) הוא המורכב ביותר בשירות הציבורי. השכר מושפע מהמון מרכיבים:
1. דרוג
2. דרגת שכר
3. וותק
4. וותק תואר שני
5. שלב
6. תמריץ
7. פעילות (וותק פעילות...)
8. גמו"ש א + ב
ועוד...
בכדי להעלות את המשכורת צריך להכיר את ההשפעות של כל מרכיב ולפעול בהתאם. לדוגמא הוצאת תואר אקדמי מוכר (לא לטביה
). ע"מ לנסות לייעץ למישהו בנושא שכר במשטרה צריך להכיר את כל מאפייני התפקיד.
את הייעוץ הטוב ביותר תקבל מנציגי אמ"ש במחוזות או במטא"ר. יש שוטרים שמרוויחים משכורת מינימום ועם קצת השקעה מצידם יכלו להכפיל את המשכורת (במהלך מספר שנים).
1. דרוג
2. דרגת שכר
3. וותק
4. וותק תואר שני
5. שלב
6. תמריץ
7. פעילות (וותק פעילות...)
8. גמו"ש א + ב
ועוד...
בכדי להעלות את המשכורת צריך להכיר את ההשפעות של כל מרכיב ולפעול בהתאם. לדוגמא הוצאת תואר אקדמי מוכר (לא לטביה

את הייעוץ הטוב ביותר תקבל מנציגי אמ"ש במחוזות או במטא"ר. יש שוטרים שמרוויחים משכורת מינימום ועם קצת השקעה מצידם יכלו להכפיל את המשכורת (במהלך מספר שנים).
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד