תכל'ס אפשר לסמוך על טאורוס או לא? עזרה!

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

תכל'ס אפשר לסמוך על טאורוס או לא? עזרה!

על ידי Matan5 » 11 נובמבר 2015, 00:47

שאלה קטנה וחשובה.
מה אתם חושבים על טאורוס? שמעתי כ''כ הרבה שמועות עליו, חלק אומרים שמעולה וחלק אומרים לא להתקרב אליו. מישו יכול בבקשה לעשות לי סדר?

אני שואל כי פשוט, ראיתי אותו אצל כמה חברים והוא פשוט מדהים ומושלם מבחינת הגודל והמשקל שלו

תודה רבה!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: תכל'ס אפשר לסמוך על טאורוס או לא? עזרה!

על ידי akunh » 11 נובמבר 2015, 07:56

שמועות זה דבר שישראלים מעולים בזה .רציתי לקנות LCD פילפס נכנסתי לחנות והמוכר אומר לי זה חברה על הפנים זה דגם ישן .אמרתי לו מה אתה אומר מוזר כי בזאפ זה מופיע דגם 2015 ומה אתה מציע נתן לי חברה אלוהים ישמור גם אם היא הייתה ליד הפח לא הייתי נוגע בה .יש כאן שוק מאוד מצומצם .הכי טוב זה יוטיוב ביקורת אמין
. כל אחד בארצות הברית יש לו כמות נשק שלתחנת משטרה אין את זה .לך הוא נוח זה הכי חשוב .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי akunh » 11 נובמבר 2015, 08:07

אני מביט הרבה בסרטים שלו לא ראיתי בחיים בן אדם שמחליף וסוקר כמות נשקים כמו שהוא .הבן אדם מימי הבית השני .תענוג לראות ביקורות שלו
https://www.youtube.com/watch?v=MH3tJrK2ma4
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Matan5 » 11 נובמבר 2015, 08:31

זה נכון שיש לו מעצורים הקב"ה יותר מ אקדחים אחרים? או שהוא לא מתמודד טוב עם כל תחמושת?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי goral » 11 נובמבר 2015, 14:27

עזוב את ישראל תקרא בחו"ל מה הולך,
הנשק לא אמין נקודה !

מספיק לעמוד במטווח ולראות שורה של אנשים עם טאורוס יורים ולשים לב שכל עשר עשרים כדורים להוא יש "כדור עקר" ולהוא הנשק לא גרף טוב, ולהוא פה ולהוא שם.

ותראה שורה של סמיטים \ גלוקים \ CZים יורים
תראה 10 מחסניות עם 15 כדורים נכנסים לכלים ותשמע 15 בומים רצוף מכל אקדח,
גם לגלוק וגם ל-CZ יכולים להיות מעצורים אבל מה לעשות עובדתית כמעט ואין, ושיש בדרך כלל האשמה בתפעול לקוי או בחלק ספציפי עם בלאי או דפקט שהחלפה שלו סוגרת את הפינה.

**בקשר לסרטון מיוטיוב
מה החוכמה הבחור לוקח אקדח חדש עם סוג תחמושת מסויים או מקסימום 2\3 סוגים ספציפים סוקר אותו יורה 50\100 כדור או אפילו 150 בסקירה ונותן חוות דעת, זה מעולה ונותן תמונה יפה

אבל מעניין לשלוח לו הודעה ולשאול איך הנשק מתנהג אחרי 2000 כדור או יותר
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד